Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Γυναίκες!

Old Oct 12, 2010 | 12:23 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

πλεον παλιο Κωστα! Αλλα πολυ γελιο!
Reply
Old Oct 12, 2010 | 12:27 PM
package's Avatar
Registered User

Εγώ τώρα το πήρα χαμπάρι
Reply
Old Oct 20, 2010 | 12:14 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

9+1 λόγοι που οι γυναίκες συγχωρούν την απιστία!

Δεν είναι λίγες οι φορές που βλέπεις γυναίκες απογοητευμένες και δυστυχισμένες που ενώ έχουν πέσει θύματα απιστίας από τους συντρόφους τους αλλά τους δίνουν άφεση αμαρτιών.

Μάλιστα οι περισσότερες από αυτές δήλωναν (πριν φυσικά τους συμβεί) ότι δεν υπήρχε περίπτωση να συγχωρήσουν κάτι τέτοιο. Ο χωρισμός ή το διαζύγιο θα ήταν μονόδρομος.

Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι καθώς πολλές γυναίκες συγχωρούν και προχωρούν με τον ίδιο «άτακτο» σύντροφο! Γιατί όμως συγχωρούν; Φόβος, αγάπη, εξάρτηση, συνήθεια, μοναξιά, χαμηλή αυτοεκτίμηση είναι μόνο μερικές από τις αιτίες.

1. Τον αγαπά ακόμα!
Αν ρωτήσεις γυναίκες που δέχτηκαν την απιστία η πιο κοινή απάντηση που θα λάβεις είναι «μα τον αγαπάω ακόμα και τώρα».

2. Δεν μπορεί χωρία αυτόν;
Προτιμά να μείνει σε κάτι που γνωρίζει, έστω κι αν είναι λάθος, από το να αντιμετωπίσει το άγνωστο.

3. Οι άνθρωποι αλλάζουν;
Στο θολωμένο της μυαλό δεν μπορεί να ξεχωρίσει ότι αυτός που την αγαπάει την κερατώνει και μοιραία πιστεύει ότι θα αλλάξει τροπάριο.

4. Το στήριγμά της
Έχοντας οικογένεια δεν χωρίζει για να μην πέσει σ’ εκείνη το βάρος της διάλυσης της οικογένειας.

5. Χωρίς ίχνος εγωισμού
Δεν τους ενδιαφέρει ο εαυτός τους, δεν έχουν εγωισμό και έτσι μπαίνουν στη διαδικασία να ξεχάσουν γρήγορα την απιστία.

6. Το σίγουρο πορτοφόλι
Γιατί να μείνει μόνη της και να ξεβολευτεί άμα έχει όλα τα οικονομικά λυμένα; Σε αυτή την περίπτωση η απάτη δεν την αγγίζει.

7. Είναι κτήμα της
Δεν είναι ακόμα έτοιμη να «ανακυκλώσει» τον σύντροφό της και να τον αφήσει στα χέρια μια άλλης γυναίκας.

8. Το όμορφο παρελθόν
Αυτό που σκέφτεται είναι το παρελθόν και όλα όσα έχετε μοιραστεί. Τη δική σας ιστορία από το πρώτο ραντεβού μάλιστα. Μια γλυκιά συνήθεια.

9. Ξαναζεσταμένο φαγητό
Το να μη σε δέχεται ο σύντροφός σου σημαίνει ότι απέτυχες. Έτσι προτιμά να ξαναπροσπαθήσει παρά να χωρίσει!

10. Επενδύει στην αγάπη
Ότι κι αν έχει επενδύσει στη σχέση σας δεν θέλει να το εγκαταλείψει. Έτσι επιλέγει να μείνει και να «δουλέψει».
Reply
Old Nov 5, 2010 | 10:42 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Τι υπεροχο να εισαι ανδρας!!!

ΔΙΟΤΙ στατιστικά κάθε στιγμή σού αναλογούν τέσσερις διαθέσιμες γυναίκες

Δεν είναι ντροπή ούτε μυστικό που αυνανίζεσαι συνεχώς..

Κανείς δεν χαζεύει το στήθος σου, όταν του μιλάς.

Μπορείς να αγοράσεις προφυλακτικά χωρίς ο περιπτεράς να σε φαντάζεται γυμνό.

Μπορείς να βρεις καλή δουλειά κι ας μην έχεις υπέροχα οπίσθια.

ΔΙΟΤΙ καρφάκι δεν σου καίγεται που κανείς δεν πρόσεξε το καινούργιο σου κούρεμα.

Οι ρυτίδες, τ' άσπρα μαλλιά και η κοιλίτσα είναι γοητεία.

Δεν έχεις λόγο να ξυρίζεσαι απ' τον λαιμό και κάτω.

Τα παπούτσια ποτέ δεν σε πληγώνουν.

Αν γουστάρεις, αφήνεις μούσι και μουστάκι.

Μπορείς να ρευτείς ελεύθερα.

Οταν κάθεσαι, δεν χρειάζεται να θυμάσαι τι φοράς για να βάλεις ανάλογα τα πόδια σου.

Ολοι οι οργασμοί σου είναι αληθινοί...

ΔΙΟΤΙ οι φίλοι σου δεν σου τη σπάνε άμα βάλεις κιλά.

Συνεννοείσαι στο τηλέφωνο σε 30 δευτερολέπτα.

Δεν ψυχαναγκάζεσαι να κουβαλάς μια τσάντα γεμάτη άχρηστα πράγματα.

Στα εστιατόρια τρως όλο το φαγητό σου.

Οι πενθήμερες διακοπές χρειάζονται μια μικρή βαλίτσα μόνο.

Οι ουρές για να πας στις τουαλέτες είναι κατά 80% μικρότερες.

Μπορείς να κάνεις μπάνιο και να ετοιμαστείς σε 10 λεπτά.

Ακόμη και στο κατούρημα έχεις στόχο.

Στα 35 αν είσαι ανύπαντρος, κανείς δεν το κάνει θέμα.

ΔΙΟΤΙ το μόνο βιολογικό ρολόι που έχεις είναι εκείνο που σε ειδοποιεί πως αρχίζει ο ποδοσφαιρικός αγώνας.

Οταν ζοχαδιάζεσαι, δεν φταίει μια αόριστη ορμονική τσιγκολελέτα που εκφράζεται με τη δικαιολογία-πασπαρτού «είμαι αδιάθετη».

Δεν υπάρχει τίποτα ανώμαλο και παρεξηγήσιμο όταν δύο γυναίκες κάνουν σεξ μεταξύ τους· αρκεί να το κάνουν μπροστά σου.

ΔΙΟΤΙ ο γάμος δεν είναι η σημαντικότερη στιγμή της σταδιοδρομίας σου.

Δεν καταλαβαίνεις γιατί πρέπει να συζητάς 6 μήνες πριν και 6 μήνες μετά γι' αυτό
το μισάωρο ορθοστασίας δίπλα σε μια ντυμένη μπομπονιέρα.

Οι ποικιλίες νέων μοντέλων σε αυτοκίνητα και γυναίκες ανανεώνονται συνεχώς.

Οσο υπάρχει ζωή σ'αυτόν τον πλανήτη, θα υπάρχει πάντα και μια Σούλα - ανακουφίστρα, πρόθυμη ν'αποτελέσει την εναλλακτική σου λύση.

ΔΙΟΤΙ σ' ένα πάρτι αν κάποιος φοράει τυχαία τα ίδια ρούχα με σένα μπορεί να
γίνει άνετα κολλητός σου.

Ενα λευκό πουκάμισο με κολαρισμένο γιακά κι ένα ζευγάρι υποδήματα σοβαρά ήταν, είναι και θα είναι πάντα αρκετά.

Εχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που έχουν οπτική επαφή με τα γεννητικά τους
όργανα είναι εξωστρεφείς και άνετοι· καθόλου τσιτωμένοι.

Ε ναι λοιπόν,δεν χρειάζεσαι ποτήρι για να πιεις νερό απ' το μπουκάλι του ψυγείου!

ΔΙΟΤΙ έχεις λόγο τιμής.

Ανοίγεις τα βαζάκια μόνος σου.

Ξέρεις πώς θ'αλλάξεις λάστιχο στο αυτοκίνητο.

Ολα στο πρόσωπό σου παραμένουν στο φυσικό τους χρώμα.

Δεν χρειάζεται να τακτοποιείς το σπίτι επειδή θα έρθει ο υδραυλικός.

Δεν είναι απαραίτητο να θυμάσαι τα γενέθλια των άλλων.

Δεν χρειάζεται ν' ανησυχείς αν θα φύγει κάποιος πόντος απ' το καλσόν σου· εκτός
αν είσαι τσολιάς στ' ανάκτορα.

ΔΙΟΤΙ όταν χωρίσεις, υπάρχει πάντα τουλάχιστον μία γκόμενα διαθέσιμη,
κολλητή φίλη της δικιάς σου, να σε παρηγορήσει στην αγκαλιά της...

Αμα σφίξουν τα πράγματα υπάρχει πάντα ένα Αγιον Ορος· και μόνο που το ξέρεις, αρκεί.
Reply
Old Nov 5, 2010 | 07:19 PM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Originally Posted by gmak_s2k,Nov 5 2010, 10:42 AM
Ε ναι λοιπόν,δεν χρειάζεσαι ποτήρι για να πιεις νερό απ' το μπουκάλι του ψυγείου!
Τα πόστ του Τζι-μακ πάντα μ@μ@νε,αλλα το συγκεκριμένο "εδάφιο" είναι FTMFW!!!!!!

Και για όσους έγραψαν σε αυτό το topic(including me):Το συγκεκριμένο topic ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ,ΜΑ ΚΑΜΙΑ Α ΟΛΥΤΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ(ούτε έρευνες,ούτε ψηλοί,ξανθοί,ναυλιάρηδες,μ λέ μάτια,τσιγκελωτό μουστάκι,αταβιστικά η προστασία των γυναικών απο τους ψηλούς,κτλ),αν ο τραπεζικός σου λογαριασμός αριθμεί 7 ψηφία και άνω.

Όλα τα υπόλοιπα,τα ακούμε(και τα γράφουμε)βερεσέ.Και το ξέρετε.

Και για τα κοριτσάκια που απο τη δημοτικό μου απαντάγανε στο συγκεκριμένο επιχείρημα οτι "το χρήμα δεν αγοράζει την αγάπη",ευθαρσώς απαντώ πως κι εγώ ξέρω και εκείνη τη παροίμια που λέει "όταν η πείνα μπαίνει απο τη πόρτα,η αγάπη φεύγει απο τα παράθυρο".

εραστικά τους.Εγώ θέλω καλό σπίτι,ακριβό αυτοκίνητο και Wega Engine με Home cinema εγκατάσταση.Όποια θέλει,ας με αγαπήσει(θα βρεθούν πολλές,πιστέψτε με).
Reply
Old Nov 8, 2010 | 01:30 PM
s2k_cy's Avatar

Αφιερωμενο
[media]http://www.youtube.com/watch?v=2KZIAQLiYjg [/media]&feature=related
Reply
Old Nov 9, 2010 | 10:14 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Σε όλες τις γυναίκες, μόλις γεννηθούν, γίνεται μια μυστική εμφύτευση ενός ειδικού μικροτσίπ, που τις κάνει ρομαντικές, μονογαμικές κι αφοσιωμένες στον σύντροφό τους.
Κάποιες όμως, καταφέρνουν να βρουν σε ποιο σημείο του κορμιού τους είναι το τσιπ. Και με μια περίπλοκη εγχείρηση το αφαιρούν.
Έτσι απολαμβάνουν πλέον τον έρωτα και το σεξ με πολλαπλούς εραστές, χωρίς να νιώθουν τύψεις ή ενδοιασμούς.
Είναι οι λεγόμενες «Ξετσίπωτες».

Reply
Old Nov 9, 2010 | 10:38 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Τι περνάει από το μυαλό του άντρα και της γυναίκας όταν κάποιος τους λέει...."πάμε για ένα ποτό;;;;"......

Reply
Old Nov 9, 2010 | 10:43 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αυτο μου θυμιζει το Άντρες vs Γυναίκες (κούρεμα)

Πόσο διαφέρουμε λέω ρε παιδί μου εμείς οι άντρες απο τις γυναίκες. Απο τα πιο σύνθετα, μέχρι τα πιο απλά..καθημερινά πράγματα. Πάρτε για παράδειγμα την περίπτωση ενός κουρέματος. Οι διάλογοι μάλλον θα ήταν κάπως έτσι..

1. Γυναικεία έκδοση:

Γυναίκα1: Ω Θεέ μου, έκοψες τα μαλλιά σου! Καλέ πώς σου πάνε; Θαύμα! Γυναίκα2: Λες; Εγώ δεν ήμουν της ίδιας άποψης όταν τα είδα στον καθρέφτη. Θέλω να πω δεν τα βρίσκεις υπερβολικά κατσαρά;

Γυναίκα1: Θεός φυλάξοι, όχι! Είναι τέλεια. Κι εγώ θα ήθελα να τα κόψω σε αυτό το στυλ αλλά είμαι πολύ στρογγυλοπρόσωπη και δε θα μου πηγαίνουν. Μάλλον είναι καλύτερα να τ αφήσω ως έχουν.

Γυναίκα2: Μιλάς σοβαρά; Εγώ το πρόσωπό σου το βρίσκω αξιολάτρευτο. Και θα μπορούσες χωρίς πρόβλημα να κάνεις μία από αυτές τις νεανικές κομμώσεις που είναι αυτή την εποχή της μόδας. Θα είσαι υπέροχη! Θα θελα κι εγώ να το κάνω αλλά φοβάμαι ότι θα φαίνεται ο λαιμός μου.

Γυναίκα1: Μα τι λες χρυσή μου; Εγώ πολύ θα ήθελα να έχω ένα λαιμό σαν το δικό σου.Και τι δε θα κανα για να κρύψω τις ωμοπλάτες μου.

Γυναίκα2: Καλέ τρελάθηκες; Ξέρω κοπέλες που θα έδιναν ό,τι είχαν και δεν είχαν για ν αποκτήσουν ωμοπλάτες σαν τις δικές σου. Κοίτα τι ωραία που σου πηγαίνουν όλα τα ρούχα; Κοίτα τα δικά μου χέρια πόσο κοντά είναι; Αν είχα κι εγώ λίγο μεγαλύτερες ωμοπλάτες θα μπορούσα να φοράω ό,τι ρούχο γουστάρω.

Γυναίκα1: Αχ μη λες σαχλαμάρες και με κάνεις και γελάω! Αφού όλοι οι άντρες πέφτουν στα πόδια σου! Αχ, πέρασε η ώρα κι έχω αργήσει, πρέπει να σ αφήσω, τσάο τσάο!

Γυναίκα2: Γεια σου χρυσή μου!

2. Ανδρική έκδοση:

Ανδρας1: Μπα, κουρεύτηκες;
Ανδρας2: Ναι
Reply
Old Nov 9, 2010 | 10:46 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Reply

All times are GMT -8. The time now is 07:06 AM.