Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Γυναίκες!

Thread Tools

Old Jun 3, 2008 | 11:05 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Πουτάνα είναι αυτή που παει με όλους.
Καριόλα ειναι αυτή που πάει με όλους εκτός από εμένα.

Προς γνώση και συμμόρφωση...

Υ.Γ. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια...(για μερικούς-μερικούς)
Υ.Γ.2 Ανατρέξτε στην κάτω δεξιά φώτο μου και θα σας λυθούν πολλές απορίες...
Reply
Old Jun 5, 2008 | 02:23 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Αν τελικα οι γυναικες δεν μας χρειαζονταν για να κανουν παιδια, θα ειχε αφανιστει το αντρικο φυλο. Το σκεφτηκα σημερα στη μηχανη...

Όσο μεγαλωνω μαθαινω.....
Reply
Old Jun 5, 2008 | 02:44 AM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Γιατί,όλες οι γυναίκες λεσβίες είναι?
Η έχεις την εντύπωση ότι όταν συνουσιάζεσε με μια γυναίκα το ευχαριστιέσαι μόνο εσύ?Αυτές αγγαρεία κάνουν?Αντε τωρα με όλες τις μυξοπαρθένες και θεούσες!!

Μανο,μην ξανα ανέβεις σε μηχανή,σου κάνει κακό...
Reply
Old Jun 5, 2008 | 02:55 AM
MANOS's Avatar
Registered User

ThanasiS says:
ama mpei kai simera h ismini sto msn kai mou anoiksei parathyro tha kanw format sto pc

Reply
Old Jun 6, 2008 | 04:35 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Ta teleytaia gegonota kai ayta pou blepoun ta matakia mou ton teleytaio kairo me anagkazoun kai grafw ayto to post.
Bgaineis eksw na pieis ena poto na kaneis mia bolta kai to mono pou blepeis einai na kykloforoun imigimnes gynaikes pantou.
Gi poion ta petane eksw ??? Den mporw na katalabw giati ama mou pei kapoios oti ta petane eksw gia na tis prosegkizoune ayto den isxyei giati h porta paei synefo.Egw proswpika to paradexome exw stamatisei kathe eidous prosegisi giati blepw thn symperifora tous kai apla nevriazw.
Exw dei diaforous tropous prosegiseis kai apo diaforetika atoma.Exw dei paidia me kalo tropo na pigenoun kai sto poly eygeniko na trwne porta.
Exw dei atoma na pigenoun xyma pali porta.
Tha mou peite h emfanisi..... eee kai ayth thn theoria thn katargw giati mporei egw na eimai "top" alla exw filous ta opoia ta paidia antikeimenika einai poly omorfa paidia ,eeee akoma kai ekei h porta den leei na stamatisei.Ta leyta kai ayta ta katargw giati kanenas apo ola ta atoma pou kserw den einai me ton basiko mistho kai na thn bgazoun dyskola kai aneta pane kai opou theloune diakopes kai mporoun na paroun kai mia kopela mazi tous h kai na thn bgaloun eksw kai na perasei super kai me ta trapezia ths kai ta mpoukalia ths kai ola ta komfor kai na mhn lypsei tipota.
To allo fenomeno einai oti pleon blepeis atoma na menoun sthn gnwrimia kai legontas to ayto einai oti tha milisoune tha antalaksoune kana thl. alla meta apo ligo h tha eksafanistei h gomena h pali porta.Ayto to exw dei ouk oliges fores ton teleytaio diasthma.Se shmeio na thewrei kapoios epituxia oti gnwrise thn tade gomena kai na mhnei ekei sthn gnwrimia.
Sygnwmh kiolas alla auto den theorhte epityxia toulaxiston gia ta dika mou dedomena.
Episis einai kapoia perierga "pantremata" pou blepw kai ayto pragmatika einai pou den mporw na to eksigisw katholou kai legontas "pantremata" enow zeygaria pou kamia sxesi den exei o enas me ton allo, diladi mia gomena poly kalh me kapoion typo pou na mhn blepete.Tha mou peite den kserei ti exei o typos kai omws ayto den isxyei opws eipa kai parapanw. Giati exw dei tetoia zeygaria na feygoun me kana sapio skouter me papaki me taxi h kai na to koboun ston podarodromo kai pali tha mou peite oti den metraei to oxima.Sygnwmh kai pali alla den kserw kanenan pou na mhn exei leyta ,alla na pernei sapio skouteraki h taxi kai na feygei me thn gomena.Edw ton teleytaio kairo skeytome na kopsw tis boltes me to S kai na arxisw na skaw me kana papi na dw ti skata ginete.
Oso gia thn klasiki ataka pou akous apo to stoma twn gynaikwn einai pleon xiliopegmeni kasseta.DEN YPARXOUN ANTRES. Pws ginete na isxyei kati tetoio ? Egw kserw pollous antres kai oxi mono "antres" alla kai poly aksiologa atoma ,pou kai emfanisimoi einai kai exoun kati na sou poune kai den einai blakes kai tha sou parexoun kai oti goustareis.
Ayta pio poly ta grafw giati den mporw na blepw filous mou pou epanalambanw einai aksiologa atoma kai genika na blepw kala paidia na kathonte na stenoxoriounte kai na xaliounte gia tis k@rioles pleon pou exoun katantisei oi gynekes.
Pragmatika tis exw sixathei kai legontas exw sixathei den enow thn gynaika san gynaika alla thn symperifora tous pou den einai kan anthrwpini pleon.To mono pou psaxnoun einai thn epibaibewsh kai thn teleiothta.Otan tha ftasoun omws 40 den tha tis koitaei kanenas ston dromo me tis ritides tous mayrous kyklous ton pesmeno kolo kai ta pesmena byzia, tote pia tha einai arga kai tote oi portes tha stamatisoune giati poly apla den tha xtypaei kanenas ayth thn porta.

Siga mhn katsei kaneis na diabasei olo ayto to katebatw.Ama to egrafe kapoio allo melos tou forum p.x. "melina" tha to diabazate oloi.
Kai ayto einai oti teliko symperasma oti fteme kai emeis kyrioi kai na mathete opws trote tis portes etsi na tis rixnete kai eseis otan blepete mia malakismeni symperifora. Giati oi pioi polloi einai tou stil katse na thn afhsw ligo anoixth mhpws kai .... den yparxei mhpws kai thn kleinete kai bazete kai louketo na mhn dinete aksia se kapoion anthrwpo pou den to aksizei.
TELOS.
Reply
Old Jun 6, 2008 | 04:47 AM
Gigolo's Avatar
Registered User

From: Perama-Peireus

Symfono se afta pou grafeis Thano......oi gkomenes exoun ksefigh teleios....to fenomeno afto to vlepw syxna giati doulevw vradi....yparxoun omws k aksiologes kopeles pou einai elaxistes vevaia.....to mono pou mporoume na kanoume einai na epilegoume swsta k na mathoume na diakrinoume afto pou aksizei na asxolithoume....
Reply
Old Jun 6, 2008 | 04:50 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

Σε σχέση με τα παραπάνω του Θανάση έχω να πω τα εξής:

1ον, έχει σημασία να απευθύνεσαι στο σωστό target group, και δε μιλάω για εμφάνιση ούτε λεφτά, αλλά επίπεδο. Να υπάρχει συνεννόηση δηλαδή.

2ον, έχουμε εκθειάσει όλες τις ωραίες, ενώ αυτές που δεν είναι και 10αράκια (γιατί και καλά εμείς είμαστε ή έχουμε αυτοκίνητο ή δεν ξέρω και εγώ τι) τις έχουμε για φτύσιμο. Γιατί;

3ον, ο τροχός γυρίζει (όταν πλησιάζουν τα 30 περίπου) και εκεί θέλουν χτύπημα σαν το χταπόδι, εκεί που πονάει. Έτσι είναι, κάποτε μας κυνηγούσαν, τώρα σειρά τους να τρέξουν. Το αξίωμα του γραμματόσημου ισχύει, και γιαυτό δε σε χαλάει να έχεις ποικιλία να παίζεις για να στέκεται η άλλη κλαρίνο. Και ποικιλία δε σημαίνει 10αράκια - τα οποία άλλωστε δεν παίζουν 2nd best, αλλά κανα 7αράκι - δεν πειράζει τόσο πολύ στην υγεία.

4ον, η λογική των γυναικών δεν μπορεί να προσεγγιστεί από ανδρικό μυαλό γιαυτό μην προσπαθείτε μάταια. Όταν μια γυναίκα είναι με ένα μπάζο, δε χάνει αυτός αλλά εκείνη. Και αν εκείνη είναι βλήμα, θα κάνω εγώ τον πρόσκοπο για να της δείξω το σωστό το δρόμο;

Συμπερασματικά, όλα μέσα στο μυαλό μας είναι. Παίξτε σωστά το παιχνίδι και μην τους τονώνετε τον εγωισμό πιο πολύ από ότι πρέπει.

Εμείς χαλάμε την πιάτσα...
Reply
Old Jun 6, 2008 | 05:16 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Δηλαδη Λαλακη για να καταλαβω, αυτο που ισχυριζεσαι εσυ ειναι να αποδεχτουμε την υφισταμενη κατασταση και αντι να μας ενδιαφερει καποια που ειναι 10αρακι ΣΕ ΟΛΑ, θα πρεπει να ψαχνουμε για κατι να συμβιβαστουμε?
Πας καλα?

Ο Θανασης εχει απολυτο δικιο και να μην κρυβομαστε πισω απο το δαχτυλο μας. Η γυναικα σημερα εχει γινει ΠΟΛΥ Μ@Λ@ΚΙΣΜΕΝΗ και δεν μπορει να κανουμε ολοι λαθος. Υπαρχουν ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ εξαιρεσεις που επιβεβαιωνουν τον κανονα.
Και αυτο το μηνυμα τελικα που εστειλα στο Κονακι και μου το ειπε ο Θανασης ειναι μηνυμα που θα πρεπε να στελνουμε ολοι μας σε αυτες που συμπεριφερονται ετσι και που εχουν το θρασος να μας δουλευουν χωρις λογο και αιτια. Και γενικοτερα στη ζωη μας πρεπει να μαθουμε να βαζουμε τοαν αλλο στη θεση του και τι εννοω μ αυτο για να καταλαβετε το μεγεθος της βλακειας που δερνει τις γυναικες :
Τον τελευταιο καιρο γραφτηκα στο facebook κ εγω πιο πολυ για την παρεα και τα παιδια που μου το ελεγαν αν και δεν ασχολουμαι γενικοτερα αλλα και για καμια γνωριμια. Διαπιστωσα λοιπον σημερα οτι μπορεις να βρεις πολυ κοσμο απο τα παλια εκει μεσα. Βρηκα κ εγω λοιπον σημερα μια παλια μου συμμαθητρια απο το σχολειο που καναμε τοτε αρκετη παρεα και μαλιστα σημερα ειναι γιατρος και χαρηκα πραγματικα. Εκανα λοιπον αιτηση να με κανει add και λαμβανω ενα μηνυμα απο το facebook μετα απο λιγο απο αυτη :

"ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ?"

Ωραιος τροπος, δε συμφωνειτε? Στο zoo να εμπαινα καλυτερα θα μου μιλουσε οποιαδηποτε τυχαια.
Τελοσπαντων, της απανταω ειμαι ο ταδε και χαρηκα που σε ειδα μετα απο τοσο καιρο γιατι ειχαν χαθει τα ιχνη μας και εσενα και αλλα παιδια απο το σχολειο και θα ηθελα καποια στιγμη να βρεθουμε ολοι παρεα να θυμηθουμε τα παλια.
Κ εκεινη ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ADD!!!!!!!!!
Τα σχολια δικα σας......

Οταν ομως θα βρεθουμε εξω καποια στιγμη τυχαια γιατι ο κοσμος ειναι μικρος ΘΑ ΤΗΣ Γ@Μ@ΣΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. Γιατι αν δε το κανω θα ειμαι αλλος ενας απο τους τοσους μαλακες γυρω μας και εχει δικιο ο Θανασης που συμπεριφερεται ετσι. Γιατι αν κατσω και σκεφτω ποσοι απο εσας εχετε κανει τα απιστευτα μονο και μονο για να μην σας παρατησει μια γκομενα θα γινω κακος παλι.... τελοσπαντων ο καθενας εχει τα βιωματα του και επιλεγει τον τροπο που θελει αυτος να ζει αλλα οταν ακουω οτι πρεπει να την δικαιολογησουμε και να ανεχτουμε αυτη τη συμπεριφορα τους επειδη αυτες ετσι ειναι τοτε τρελαινομαι.....

Reply
Old Jun 6, 2008 | 05:24 AM
lalakis2000's Avatar
Gold Member (Premium)
20 Year Member

From: Ego edo dipla meno...

10αράκι σε όλα δεν υπάρχει μην ακούω κουφά Μάνο ήμαρτον. Και πίστεψέ με πάω πολύ καλά.

Σε όλους μας αρέσει ένα καλό ... αλλά άμα είναι να σου γίνεται ο βίος αβίωτος δεν έχει νόημα. Αυτό λέω.

Το ότι μερικές έχουν ξεφύγει είναι γεγονός αλλά εμείς φταίμε που τρέχουμε από πίσω.
Reply
Old Jun 6, 2008 | 05:35 AM
MANOS's Avatar
Registered User

Ασε Λαλακη γιατι δεν ειμαι και στα καλυτερα μου σημερα. 10αρακια υπαρχουν και σε ολα και στα μισα και οτι θες υπαρχει οπως για ολα τα πραγματα αλλα χανονται μεσα στη "σαβουρα" που κυκλοφορει γυρω μας. Και δεν υπαρχουν σημερα αντρες που θα πουν οτι προτιμαω να ειμαι μονος μου απο το να εχω μια οποιαδηποτε διπλα μου και να με κανει και σκυλακι της γιατι τα εχουμε συζητησει αυτα και ξερεις τι εννοω και μπορω να σου φερω οσα παραδειγματα θες τετοιων ανδρων.
Εγω δεν ζητησα να μου κατσει οποια γουσταρω, εγω ζητησα να φερονται ανθρωπινα και οχι σα ζωα, ειδικα σε καποιους που το αξιζουν πραγματικα.
Αλλα και εσυ συμβιβασμενος εισαι και το ξερεις χωρις να θελω να σε προσβαλλω. Η καθε μαλακισμενη 20 χρονη νομιζει οτι επειδη ειδε οτι εχει περαση θα κανει οτι θελει.
ΟΧΙ. Και καλα κανει ο Θανασης και καθε Θανασης που τις βριζει και τις διαγραφει με τη μια. Αν το καναμε ολοι αυτο ισως και να αλλαζε κατι.
Επισης θα εκπλαγειτε αν μαθετε ποσοι νεοι αντρες πανε σημερα στις πουτανες κα πληρωνουν. Γιατι? Ξερετε?
Ας το αφησουμε καλυτερα το θεμα. Οταν θα μαθουμε ολοι μας να τις βαζουμε στη θεση τους και να μην τρεχουμε απο πισω σαν σκυλακια τοτε τα ξαναλεμε...
Reply

All times are GMT -8. The time now is 04:53 PM.