Γυναίκες!
Originally Posted by lalakis2000,Jul 15 2008, 04:28 AM
έχει γυρίσει κ άλλες ο τσιώλης απίστευτες, να τις δείς! κάθε μια θέλει 10 φορές τουλάχιστον όπως καταλαβαίνεις, σκληρό ναρκωτικο!
κ εγω που δεν έπαθα τίποτα μου λύγισαν τα πόδια..
- τόσο όμορφη ήταν?
- ίσως να μην ήταν κ αληθινη...
- κ τι να ήταν?
- ξέρω γω...
μπαίνω στο σαλόνι κ έκλαιγε... μου λέει. αν δεν το είχε πάρει το παλικάρι ο ωκεανός, θα ήμουν μαζί του ευτυχισμένη..
κ μένα τα ιδια με έκανε, τα λεφτά δεν φτάνουν, ο γέρος σας κοροϊδεύει κ τα τρώει με την τσούλα... κ την αρχινάω στις γρήγορες χρονιάρα μέρα κ πάει στην κουζίνα κ τά λεγε με την δικιά σου στο τηλέφωνο...
εμένα δεν με έκανε τίποτα αυτά τα Χριστούγεννα...
Λαλάκη σαν τα μπεκατσόνια θα πάμε
κ μένα τα ιδια με έκανε, τα λεφτά δεν φτάνουν, ο γέρος σας κοροϊδεύει κ τα τρώει με την τσούλα... κ την αρχινάω στις γρήγορες χρονιάρα μέρα κ πάει στην κουζίνα κ τά λεγε με την δικιά σου στο τηλέφωνο...
εμένα δεν με έκανε τίποτα αυτά τα Χριστούγεννα...
Λαλάκη σαν τα μπεκατσόνια θα πάμε
1) ΄΄παρακαλώ γυναίκες μην κλαίτε΄΄
2) ΄΄φτάσαμε΄΄
θα θυμηθώ κ΄ άλλες κ θα σου πω!
για να μην της πω περι έρωτα κ τα τοιαύτα της είπα οτι έχεις ενα μικρό φύσημα στην καρδιά...
αλλά κ αυτή νοσοκόμα είναι, κατάλαβε περι τι φυσήματος πρόκειται, γιατι γυρίζει στην μικρή κ της λέει...
<<μακάρι να είχε συμβεί κ σε μένα!>>
- τι να της συμβεί?
- ... κάτι να της συμβεί...
ΡΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΠΕΚΑΤΣΟΝΙΑ, λαλάκη μεγάλη ανακούφιση να γνωρίζεις οτι υπάρχουν κ άλλοι που ας περιμένουν οι γυναίκες!
γ΄ αυτό, θα φάμε ελαφρά! θα κοιμηθούμε 3 ώρες κ, σούρουπο πια, θα γυρίσουμε στις οικογένειές μας!
2) ΄΄φτάσαμε΄΄
θα θυμηθώ κ΄ άλλες κ θα σου πω!
για να μην της πω περι έρωτα κ τα τοιαύτα της είπα οτι έχεις ενα μικρό φύσημα στην καρδιά...
αλλά κ αυτή νοσοκόμα είναι, κατάλαβε περι τι φυσήματος πρόκειται, γιατι γυρίζει στην μικρή κ της λέει...
<<μακάρι να είχε συμβεί κ σε μένα!>>
- τι να της συμβεί?
- ... κάτι να της συμβεί...
ΡΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΠΕΚΑΤΣΟΝΙΑ, λαλάκη μεγάλη ανακούφιση να γνωρίζεις οτι υπάρχουν κ άλλοι που ας περιμένουν οι γυναίκες!
γ΄ αυτό, θα φάμε ελαφρά! θα κοιμηθούμε 3 ώρες κ, σούρουπο πια, θα γυρίσουμε στις οικογένειές μας!