Γυναίκες!
Originally Posted by lalakis2000' date='Jan 8 2009, 11:36 PM
Eσύ έχεις πονηρέψει πολύ τώρα τελευταία
.
Και με ψαρώνεις κιόλας.
Θέλω να δω αν στρίβει το αμάξι σου, πότε θα πάμε αλάνα να του κάνω μία δοκιμούλα; Με εσένα μέσα
Και, όχι, δε μου το είπέ κανένας άλλος
.Και με ψαρώνεις κιόλας.
Θέλω να δω αν στρίβει το αμάξι σου, πότε θα πάμε αλάνα να του κάνω μία δοκιμούλα; Με εσένα μέσα
Και, όχι, δε μου το είπέ κανένας άλλος

Πάντως αν πάτε αυτή την βόλτα, εγώ μπορώ να βάλω μια από τις infamous cameras μου μέσα στην καμπίνα? Απο τότε που το πήρα είμαι περίεργος να δω πως γίνεται σεξ μέσα σε αυτήν την καμπίνα
Originally Posted by Nabu' date='Jan 8 2009, 11:47 PM
Μην ανυσηχείς, προσωρινό είναι. Τώρα που θα τον πλακώσουν με τα λέιζερ και τα τιμαλφί, θα ξαναχαζέψει!!
Πάντως αν πάτε αυτή την βόλτα, εγώ μπορώ να βάλω μια από τις infamous cameras μου μέσα στην καμπίνα? Απο τότε που το πήρα είμαι περίεργος να δω πως γίνεται σεξ μέσα σε αυτήν την καμπίνα

....
Και πάλι...
Μετά τα πρώτα 2-3 Σκωτσέζικα ντούς απο αποτυχημένες προσπάθειες,το παίρνεις χαμπάρι και εξηγείσαι στη γυναίκα:
"Με λιγότερους απο 20 βαθμούς,δεν κάνω τίποτα γιατι θα πρέπει να ανοίξω οροφή και πόρτα"...
Μετά τα πρώτα 2-3 Σκωτσέζικα ντούς απο αποτυχημένες προσπάθειες,το παίρνεις χαμπάρι και εξηγείσαι στη γυναίκα:
"Με λιγότερους απο 20 βαθμούς,δεν κάνω τίποτα γιατι θα πρέπει να ανοίξω οροφή και πόρτα"...
Originally Posted by Stradale' date='Jan 11 2009, 03:17 AM
Η παίρνεις EVO.
xoras mia xara mesa aloste alo me ti kikloforeis kai alo me ti pid@s (signomi sinousiazase ithela na po)!!!!