Γυναίκες!
Να σας πω πως κ΄εγω είχα την ίδια απορία κάποια στιγμή και μου λέγανε πως οι μοντέλες έχουν φοβερό σώμα κ.λ.π. και έλεγα πως εμένα δε μου αρέσουν που είναι τόσο αδύνατες, χωρίς στήθος, χωρίς τίποτα...
Έτυχε και μίλησα λοιπόν μ΄ενα μόδιστρο και μου είπε ότι οι περισσότεροι μόδιστροι είναι αδερφές και ως εκ τούτου γουστάρουν άντρες και κατά συνέπεια το αντρικό σώμα. Εχουν λοιπόν στο μυαλό τους το αντρικό σώμα ως ιδανικό και θέλουν τις μοντέλες όσο το δυνατόν πιο κοντά στα δικά τους γούστα (αντρικά πάντα) δηλαδη άβυζες, πολύ αδύνατες κ.λ.π. και γι αυτό ράβουν ρούχα πιο κοντά στα δικά τους γούστα...
Δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό, πάντως εμένα μου φάινεται λογικό...
Έτυχε και μίλησα λοιπόν μ΄ενα μόδιστρο και μου είπε ότι οι περισσότεροι μόδιστροι είναι αδερφές και ως εκ τούτου γουστάρουν άντρες και κατά συνέπεια το αντρικό σώμα. Εχουν λοιπόν στο μυαλό τους το αντρικό σώμα ως ιδανικό και θέλουν τις μοντέλες όσο το δυνατόν πιο κοντά στα δικά τους γούστα (αντρικά πάντα) δηλαδη άβυζες, πολύ αδύνατες κ.λ.π. και γι αυτό ράβουν ρούχα πιο κοντά στα δικά τους γούστα...
Δεν ξέρω αν είναι όντως αυτό, πάντως εμένα μου φάινεται λογικό...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως τα επιπλεον κιλα μιας γυναικας μπορουν να φερουν κακο ζυγισμα στο setup του αυτοκινητου με αποτελεσμα τη κακη συμπεριφορα του και μειωση των επιδοσεων αυτου, ειτε του προσωπου ειτε του ιδιου αυτοκινητου (βλεπε δεξια κλιση και καταπονηση δεξιας αναρτησης). 

Αχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ α
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χ
Γειά σου ρε Μάριε... Επιτέλους!!!
Θανάση πες αλεύρι.....
Θανασάκο μην τους ακους. Είναι καλά παιδιά και δε λένε για σένα...
Μου λέει o Θανάσης: Όταν την έβλεπα μου ερχόταν να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και να φουνταρω στη θάλασσα......
Είσαι φίλος ΤΕΛΟΣ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χ
Γειά σου ρε Μάριε... Επιτέλους!!!
Θανάση πες αλεύρι.....
Θανασάκο μην τους ακους. Είναι καλά παιδιά και δε λένε για σένα...
Μου λέει o Θανάσης: Όταν την έβλεπα μου ερχόταν να δέσω μια πέτρα στο λαιμό μου και να φουνταρω στη θάλασσα......
Είσαι φίλος ΤΕΛΟΣ