Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

Γυναίκες!

Thread Tools

Old Jun 30, 2009 | 04:38 AM
package's Avatar
Registered User

Ζήτω το facebook. Μμμμμμ
Reply
Old Jun 30, 2009 | 06:02 AM
DimitrisN's Avatar
Registered User

Με έχει τσαντίσει πραγματικά το facebook αλλα δεν μπορώ να τον κλείσω τον λογαριασμό,γιατί εδώ και κανα χρόνο έχω φάει άσχημο σκάλωμα με το πόκερ του.
Όσο για το οτι ρουφιανεύει,σε δίνει κανονικά.
Γυναίκες καργιόλες ξέρουν ανα πάσα στιγμή μέχρι και πότε κλάνεις.
Reply
Old Jun 30, 2009 | 06:13 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Reply
Old Jun 30, 2009 | 01:43 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

From: Wonderland

Originally Posted by Action,Jun 30 2009, 02:43 AM
...Αυτο που μου τη σπάει στις γκομενες τα τελευταία χρόνια,είναι οτι εχουν όλες το ίδιο ντυσιμο κ τα ιδια μυαλα.Κ μαλλιά.
...Καμιά με προσωπικό γούστο? Άποψη? Στυλ? Κουλτούρα? Να μπορεί γενικά να σκεφτεται? Και όχι απαραίτητα με πτυχίο,γιατί αυτές απ'οτι εχω καταλαβει,ειναι περιορισμένης ευθύνης για όλα τα υπόλοιπα.Συνηθως. Δίνουν εμφαση στο τι να μαθουν μεσα απο τα βιβλία για την ειδικοτητα τους,κ η αντιληψη για όλα τα υπόλοιπα απλά της ζωής,τα καθημερινα κ αγαπημενα,ειναι σε νηπιακό επιπεδο.
Στον κανονα βέβαια υπάρχουν κ οι εξαιρεσεις αλλα αντε μεσα ΄σ'αυτο το χαμό να τις βρεις...Αν ψάχνεις...Γιατι υπαρχει κ η πλύση εγκεφάλου που μας βομβαρδιζουν απο παντου για οτιδηποτε...Μας αποπροσανατολιζουν με must ειδωλα γυναικών,αντικειμενων κ διαφορα αλλα εικονικα υποπροΐοντα...confused:
...Μήπως το παρατράβηξα? ond er Οχι. Ή λεμε την αλήθεια όλη ή δεν τη λέμε.

... Αγχώθηκα πάλι!
Εσύ καλά τα λες action και όλοι αυτοί που και καλά θα συμφωνήσουν μαζί σου, αλλά δυστυχώς η πραγματικότητα είναι ότι εσείς τις δημιουργείτε αυτές τις γκόμενες.
Οταν ψάχνετε γυναίκες με διαστάσεις μοντέλου, πρόσωπο θεικό και ντύσιμο προχώ και τις κυκλοφορείτε χωρίς να σας νοιάζει ότι όταν ανοίγουν το στόμα τους σε φλομώνουν στις μαλακίες, είναι φυσικό όλες να θέλουν να γίνουν έτσι. Γιατί δλδ μια γυναίκα να ενδιαφερθεί να εμπλουτίσει τον εγκέφαλο της, την αντίληψη της και όλα τα σχετικά όταν βλέπει γύρω της πως αυτές που έχουν πέραση είναι οι ανεγκέφαλες τύπου μοντέλα?
Αλλά ακόμα και αυτές που μπαίνουν στον κόπο το κάνουν και αποκτούν μια δυνατή προσωπικότητα στο τέλος την πατάνε και πάλι γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι άντρες βαριούνται ν ασχοληθούν μ αυτές επειδή ίσως θα φτάσουν στο ποθητό αποτέλεσμα πιο δύσκολα. Ασε που αυτές μάλλον θα θέλουν και σχέση...και ποιος έχει όρεξη για σχέση όταν μπορεί κάθε μέρα να π@δάει και άλλη? Εννοείται φυσικά πως όποιον άντρα ρωτήσεις θα σου πει πως θέλει να κάνει μια σχέση και απλά δεν βρίσκει την κατάλληλη αλλά στην πραγματικότητα ελάχιστοι το εννοούν. Η συντριπτική πλειοψηφία ψάχνει το one night stand ή καμιά ηλίθια και όμορφη για να την κυκλοφορούν χωρίς όμως αυτή να έχει και πολλές απαιτήσεις. Οπως ακριβώς το είπες...αποπροσανατολισμός με must είδωλα...
Κι όσο για το άλλο που είπες...κουλτούρα? Ας γελάσω... Δείξε μου έναν άντρα που να ψάχνει γκόμενα με κουλτούρα και άποψη (και να το εννοεί βέβαια όχι απλώς να το λέει για να δείξει και καλά πως και το δικό του επίπεδο είναι υψηλό και να μπορεί κιόλας να το "υποστηρίξει") και θα σου πω μπράβο.
Reply
Old Jun 30, 2009 | 01:46 PM
package's Avatar
Registered User

Πολλά λες....
Reply
Old Jun 30, 2009 | 01:53 PM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Ναι άντρα..
Reply
Old Jun 30, 2009 | 02:01 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Εγω θα κανω μια παραθεση και τα συμπερασματα δικα σας!

Ήταν μια επιτροπή , τα παλιά χρόνια , που γυρνάγανε από γειτονιά σε γειτονιά και ρωτάγανε ποιος κάνει κουμάντο στο κάθε σπίτι . Ανάλογα με την απάντηση , έδιναν κι ένα δώρο . Αν έκανε ο άντρας κουμάντο έδιναν ένα άλογο και μια κότα , αν η γυναίκα είχε το πάνω χέρι !
Στο πρώτο σπίτι :
- Ποιος κάνει εδώ κουμάντο ;
- Ξέρετε , χμ ... η γυναίκα μου ασχολείται περισσότερο ...
- Καλά , πάρε μια κότα !
Στο δεύτερο σπίτι :
- Ποιος κάνει εδώ κουμάντο ;
- Εγώ ( λέει η γυναίκα ) !
- Μπράβο , πάρε μια κότα !
Στο τρίτο σπίτι βγαίνει ένας άντρας , θεόρατος .
- Ποιος κάνει κουμάντο εδώ ;
- ΤΙ ΠΟΙΟΣ ; εμένα δεν με βλέπεις ; εγώ κάνω κουμάντο !
- Πολύ ωραία , έχετε κερδίσει ένα άλογο ! Τι χρώμα το θέλετε ;
- Γυναίκα , γυναίκα , τι χρώμα να πάρουμε το άλογο ;
Οποτε σταματηστε τη γκρινια. Ενα Ηooters ειχαμε κανονισει και ολες κοτουλες μου βγηκατε.
Reply
Old Jun 30, 2009 | 10:50 PM
tkal_s2k's Avatar

From: Near You

Originally Posted by blondie_s2k,Jun 30 2009, 01:53 PM
Ναι άντρα..
LALAKIS

Σου απαντησα ξανθουλα μ
Reply
Old Jul 1, 2009 | 08:17 AM
S2Kbaris's Avatar

From: Kws island

O antras leei tin teleftea kouventa TELOS

nai alla poia einai?

ETA3I AGAPI MOU!!!!
Reply
Old Jul 1, 2009 | 08:21 AM
blondie_s2k's Avatar
Registered User

Reply

All times are GMT -8. The time now is 08:30 PM.