ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by ThanasiS2K,May 11 2010, 05:05 AM
Οσο η καρδια του honda μου δροσιζετε απο την ψυγειαρα σου Αντωναρε , κοβω και φλεβες για την παρταρα σου 

Το δικό μου πάντως ψήνεται μια χαρά, κάθε τρεις και λίγο βαράει ο θερμοστάτης τη βαλβίδα του βεντιλατέρ και γίνεται τρελό πανηγύρι.
Τα cooling mods μου μέσα
HONDA I SAY AND I CRY EVERY DAY
Originally Posted by energetic,May 11 2010, 05:10 AM
Ωραια, δεν εχω καταλαβει γιατι επιμενεις σε κατι το οποιο εχω εξηγησει πολλες φορες. Και οταν κανουμε τα στραβα ματια εκει που βολευει καποιον τοτε ολα ειναι μια χαρα, αλλα μετα μας ερχεται πισω μπαλακι σε μενα αυτη τη φορα και οχι στους CO, ειναι τυχεροι σε αυτη τη περιπτωση επειδη δεν ασχοληθηκαν εως τωρα. Δεν σε καταλαβαινω γιατι αυτη η εμμονη σου σημερα, και για ποιο λογο με φερνεις σε δυσκολη θεση. Ας με συγχωρεσεις που ειμαι λιγο ευαισθητος σε αυτο το θεμα αλλα ετσι ειμαι, κανενας δεν ειναι τελειος. Εχω πει καποια πραγματα, δεν τα σεβεσαι και νομιζεις οτι εχω και τη δικη σου ψυχολογια, αλλα σιγουρα δεν φταις εσυ αν εμενα δεν ειναι και η καλυτερη σημερα. Δεν ασχολουμαι με το θεμα περαιτερω αν δεν καταλαβαινεις καποια πραγματα ειναι δικαιωμα σου. Οσο για την υπογραφη του Θαναση θα αφαιρεθει για να ειμαστε και ενταξει διοτι παλι πισω σε μενα θα ερθει το μπαλακι. Θαναση, ειπες οτι και καποιοι αλλοι εχουν την ιδια υπογραφη με τη δικη σου, αν τυχον δεις οτι δεν εχει αφαιρεθει κι απο αλλους στειλε μου PM. Γενικα, καλη η πλακα αλλα ενταξει, ας ανοιξω κι εγω λιγο τα ματια μου διοτι προφανως πολυ μαλλον ασχολουμαι.
Μάριε, ΟΚ, δύσκολη μέρα η σημερινή για σένα, το καταλάβαμε, αλλά τα κορίτσια που πόσταρα δεν είχαν κάτι το προκλητικό.
Μουν@ρες, δε λεώ
Αλλά μήπως το πήρες λίγο λάθος το θέμα;
Τέλος πάντων, καλά το λες, άνοιξε τα μάτια σου γιατί πολύ ασχολήθηκες με μας. Έχεις δίκιο.
Εγώ σ'αγαπάω πάντως και ας έγραψες πολλά που δε χρειαζόταν.
Μουν@ρες, δε λεώ
Αλλά μήπως το πήρες λίγο λάθος το θέμα;
Τέλος πάντων, καλά το λες, άνοιξε τα μάτια σου γιατί πολύ ασχολήθηκες με μας. Έχεις δίκιο.
Εγώ σ'αγαπάω πάντως και ας έγραψες πολλά που δε χρειαζόταν.