ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by DimitrisN,May 25 2010, 03:06 PM
Εγώ αυστηρά "Cosmo" ή "Blue Lagoon". 
Ενίοτε και κανένα "Dry Martini"...

Ενίοτε και κανένα "Dry Martini"...

...Ειμαι των πιο γλυκων ποτων...
Originally Posted by DimitrisN,May 25 2010, 03:23 PM
Τα γλυκά ξεγελάνε.
Άν όχι καπετάνιο,αυστηρά "Rusty Nail"...
Άν όχι καπετάνιο,αυστηρά "Rusty Nail"...

Για γλυκα,δεν εννοω λικερ,εννοω τυπου Μαλιμπου ανανα,κιουι,μαρτινι σπραιτ κτλ.Κλασικα ελαφρογλυκα.
Και ολα τα υπολοιπα δυνατα μ'αρεσουν.Εκτος απο βοτκα και ουζο.Με πειραζουν παρα πολυ και δεν μπορω να τα ξεφορτωθω και απο το στομαχι μου κιολας...
Αλλα ετσι κ αλλιως τωρα δεν πινω...εκτος απο κανενα κρασακι,τσιπουρακι,κανενα πικρουλι...σκορπια πραγματα...
Εγώ απο την άλλη,ΝΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,δεν μου αρέσει το τσίπουρο.Ούτε η ρακή,ούτε τίποτα σε αυτό το ύφος.Πραγματικά,νιώθω σαν να πήρα την αντλία της 100άρας και να γεμίζω το ποτήρι μου.
Ούζο αυστηρά.Δεν το ξεφορτώνομαι εύκολα,αλλα θα πιώ αρκετό.Τσίπουρα και τέτοια(αν και Γιαννιώτης),μόλις τα μυρίσω,σκέφτομαι την παρούσα τιμή της 100άρας.
"We buy at-We sell at".
Ούζο αυστηρά.Δεν το ξεφορτώνομαι εύκολα,αλλα θα πιώ αρκετό.Τσίπουρα και τέτοια(αν και Γιαννιώτης),μόλις τα μυρίσω,σκέφτομαι την παρούσα τιμή της 100άρας.
"We buy at-We sell at".
Originally Posted by DimitrisN,May 25 2010, 03:56 PM
Εγώ απο την άλλη,ΝΑΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ,δεν μου αρέσει το τσίπουρο.Ούτε η ρακή,ούτε τίποτα σε αυτό το ύφος.Πραγματικά,νιώθω σαν να πήρα την αντλία της 100άρας και να γεμίζω το ποτήρι μου.
"We buy at-We sell at".

"We buy at-We sell at".

Ποσο χρονων εισαι?...Με επιασε η αδιακρισια μου...