ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by Angelic Imp,May 31 2010, 01:47 AM
Γεια σας....
...Απ'οτι βλεπω δεν ειστε πολλοι εδω...Αλλα ελπιζω να τα πουμε αυριο στην συναντηση.Αν μπορεσουμε και ερθουμε.. 
...Απ'οτι βλεπω δεν ειστε πολλοι εδω...Αλλα ελπιζω να τα πουμε αυριο στην συναντηση.Αν μπορεσουμε και ερθουμε.. 

εχει χαθει και ο Δημητρης απο τις βαρδιες... αρχισες κ εσυ να χανεσαι...
τι θα γινει? μονος μου θα κανω βαρδια?

ΑΑΑ μολις ειδα κοσμο

Y.Γ παλι σχεδια κανεις Ηλια?
Originally Posted by uma_chikara,May 30 2010, 03:31 PM
Για μένα και σήμερα η λέξη ύπνος δε μου λέει τίποτα.. 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ! ΝΥΣΤΑΖΩ !

ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ ! ΝΥΣΤΑΖΩ !
Που θα παει...ελπιζω να μου βγει η ιδεα γιατι θα μπλεξω με αλλα παλι...
..Πάω να φτιάξω φραπεδάκι..
Όχι τίποτ'αλλο.. αλλά έχει καταργηθεί έξω..
Παραδοσιακή συνταγή πλέον.. Συλλεκτικό κομμάτι και πλέον μεταβιβάζεται μόνο από γενιά σε γενιά..Μη το αφήσουμε να χαθεί.. κρίμα είναι..
Όχι τίποτ'αλλο.. αλλά έχει καταργηθεί έξω..
Παραδοσιακή συνταγή πλέον.. Συλλεκτικό κομμάτι και πλέον μεταβιβάζεται μόνο από γενιά σε γενιά..Μη το αφήσουμε να χαθεί.. κρίμα είναι..
Originally Posted by protogeo,May 30 2010, 03:34 PM
@Αντζελίκ: Ναι ρε Αντζελίκ..άντε να μάθεις, να βάζεις κανένα χεράκι, μπας και κλείσω κανένα μάτι επιτέλους..
Originally Posted by protogeo,May 30 2010, 03:34 PM
χαθηκες κ εσυ αντζελικ... 
ΑΑΑ μολις ειδα κοσμο

ΑΑΑ μολις ειδα κοσμο

.Καλα εισαι?Το τριημερο συνηθως προσπαθω να συνδυασω πολλα αλλα πραγματα μαζι και ετσι ψιλοεξαφανιζομαι...
Ο Δημητρης οντως εχει χαθει...Ελπιζω να ειναι καλα...Και να σταματησει να δεχεται επισκεψεις 4 η ωρα το πρωι...
Originally Posted by Angelic Imp,May 31 2010, 02:43 AM
Γεια σου Γιωργο(σωστα?)
.Καλα εισαι?
Το τριημερο συνηθως προσπαθω να συνδυασω πολλα αλλα πραγματα μαζι και ετσι ψιλοεξαφανιζομαι...
Ο Δημητρης οντως εχει χαθει...Ελπιζω να ειναι καλα...Και να σταματησει να δεχεται επισκεψεις 4 η ωρα το πρωι...
.Καλα εισαι?Το τριημερο συνηθως προσπαθω να συνδυασω πολλα αλλα πραγματα μαζι και ετσι ψιλοεξαφανιζομαι...

Καλα ειμαι

οσο για τον Δημητρη ελπιζω να το εχει ριξει εξω για μπυρες για να καθαρισουν τα internal
οσο για τις επισκεψεις.... αστα να πανε

Originally Posted by uma_chikara,May 31 2010, 02:47 AM
Γαμώτο..έχει και ο γείτονας κάτι κωλόπουλα και κελαηδάνε 2:45 τα ξημερώματα και νομίζω πως ξημέρωσε και αγχώνομαι... 

εχεις χρονο ακομα
Originally Posted by uma_chikara,May 30 2010, 03:40 PM
Μου'χει βγει ο πάτος...
@Αντζελίκ: Ναι ρε Αντζελίκ..άντε να μάθεις, να βάζεις κανένα χεράκι, μπας και κλείσω κανένα μάτι επιτέλους..