ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by DimitrisN,Jun 7 2010, 03:56 PM
Ε παιδιά,το έφτιαξα το σβηστό λαμπάκι.Απλά είναι τώρα λόγω επικείμενης ξενοικίασης και βολεύομαι με laptop αγνώστου ιστορίας και προελεύσεως,οπότε θα είναι θαύμα αν ανάβει τώρα το λαμπάκι μου. 
Δεν μπαίνω συχνά αυτές τις μέρες(Ανζελίκ,οι παλιότεροι ξέρουν πως όταν είμαι Βόλο,μπαίνω μόνο κάτι πρωινά που δεν με παίρνει ο ύπνος και συζητώ μόνο με Θανάση και Πρόεδρα,όταν είναι στο γραφείο
)και πρέπει να πώ οτι τα καθήκοντά μου ώς νυχτοφύλακας έχουν αμεληθεί... 

Δεν μπαίνω συχνά αυτές τις μέρες(Ανζελίκ,οι παλιότεροι ξέρουν πως όταν είμαι Βόλο,μπαίνω μόνο κάτι πρωινά που δεν με παίρνει ο ύπνος και συζητώ μόνο με Θανάση και Πρόεδρα,όταν είναι στο γραφείο
)και πρέπει να πώ οτι τα καθήκοντά μου ώς νυχτοφύλακας έχουν αμεληθεί... 
....Την δικια σου να προσεχεις μονο...Που εχει κ τις προσβασεις...
[QUOTE=Angelic Imp,Jun 7 2010, 03:54 PM] ...Καταλαβαμε ολοι...Στο σπιτι γυναικας...Καλα αντε κλεισε τωρα γιατι αν σε παρει χαμπαρι θα γυρισεις ατριχος....και χωρις δοντια φανταζομαι....Δε λεω για τα νυχια γιατι μπορει να φανω υπερβολικη...
Originally Posted by protogeo,Jun 7 2010, 04:00 PM
χαχαχα ελα με το καλο πισω για τρελες επιβλεψεις στο φορουμ... 

Originally Posted by DimitrisN,Jun 7 2010, 04:03 PM
Κοιμάται τώρα.Τη ποτίζω μπύρες και ενώ θέλει,δεν μπορεί να ακολουθήσει,οπότε σήμερα αν κρίνω απο την ώρα,πολύ άντεξε.... 
Γαμώτο,παίξανε κάτι παιδάκια σήμερα στη Ζαγορά,1.5 κιλό μόνος μου καθάρισα(ζορίστηκα λίγο,αλλα με τη βοήθεια της Kaizer τα κατάφερα
) και είμαι αρκετά βαρύς απόψε. " Άρτος και θεάματα" είμαστε εδώ πέρα... 
Και φυσικά,κάθε φορά που θα ανέβω Βόλο αντηχούν στα αυτιά μου οι λέξεις του Λαλάκη:"Γειά σου ρε Νταμούχαρη,με τη μπαρούκλα σου"....

Γαμώτο,παίξανε κάτι παιδάκια σήμερα στη Ζαγορά,1.5 κιλό μόνος μου καθάρισα(ζορίστηκα λίγο,αλλα με τη βοήθεια της Kaizer τα κατάφερα
) και είμαι αρκετά βαρύς απόψε. " Άρτος και θεάματα" είμαστε εδώ πέρα... 
Και φυσικά,κάθε φορά που θα ανέβω Βόλο αντηχούν στα αυτιά μου οι λέξεις του Λαλάκη:"Γειά σου ρε Νταμούχαρη,με τη μπαρούκλα σου"....

Βρε συ?Ντιρλα την κανεις καθε βραδυ την κοπελα?Δε σκεφτεσαι το συκωτι της?
Originally Posted by Angelic Imp,Jun 7 2010, 04:10 PM
Βρε συ?Ντιρλα την κανεις καθε βραδυ την κοπελα?Δε σκεφτεσαι το συκωτι της? 

Το δικό μου το συκώτι δηλαδή δεν το σκέφτεται κανένας??
Άσε που το έχω βάλει και αγγελία,για ανταλλαγή στο HSV-10...