ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Από σήμερα, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ !!
Αυτά..
Ευτυχώς που μέσα στη βδομάδα πήγα "ενισχυμένο" σούπερ μάρκετ και τη βγάζω για καμιά βδομαδούλα ακόμα (με λιτότητα, βέβαια)..
Α ρε π..να βενζίνη...
Ήθελα να ρωτήσω επίσης..
Τα τέλη κυκλοφορίας θα μπουν μόνο στις βενζίνες, ή και στα λάδια, στα τακάκια, στα δισκο-πλατο, στα λάστιχα κ.ο.κ..?
Αυτά..
Ευτυχώς που μέσα στη βδομάδα πήγα "ενισχυμένο" σούπερ μάρκετ και τη βγάζω για καμιά βδομαδούλα ακόμα (με λιτότητα, βέβαια)..
Α ρε π..να βενζίνη...
Ήθελα να ρωτήσω επίσης..
Τα τέλη κυκλοφορίας θα μπουν μόνο στις βενζίνες, ή και στα λάδια, στα τακάκια, στα δισκο-πλατο, στα λάστιχα κ.ο.κ..?
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 11 2010, 11:43 AM
Χθες εφαγα ενα σουβλακι τιγκα στο κρομμυδι και σημερα το πρωι ηταν λες εβλεπες αναβαση ριτσωνας και να περναει οπελ ασκονα γκρουπ Ε με 90αρα εξατμιση και σκασμενη δευτερα ..
Originally Posted by eddiex,Jun 11 2010, 12:44 AM
Παντως Ηλια μου για τα Τελη αν τα κανουν οπως λενε θα παρουν παλι αξια τα αμαξια μας και κλασικα ΠΑΛΙ δεν θα το πουλαω το S 
Θελω φετος το καλοκαιρι top down, beach bar και την αγαπη διπλα μου!

Σιγά μην αφήσουν την παλαιότητα στην άκρη..σιγά μην ακυρώσουν την εξτρα περιβαλλοντική εισφορά..σιγα..σιγά ..σιγά...
Ό,τι κίνηση έχουν κάνει με αυτό το θέμα, είναι απολυτα αποτυχημένη..
Άλλοι παρέδωσαν πινακίδες, πλέον δεν τα κουνάει κανείς..
Εισπαράτουν λιγότερα από πριν, αφού ο κόσμος έτσι κι αλλιώς δε βάζει βενζίνη και απλά διανύει τα απαραίτητα χιλιόμετρα..
Και αντί να γυρίσουν στα προηγούμενα μέτρα, που απέδιδαν περισσότερο, αυτοί πάνε σε πιο σκληρά.. λες και θα αποδώσουν αυτά...
Τώρα, ούτε ο Λαλάκης, δε θα πηγαίνει εκδρομή με το αυτοκίνητο..
Θα συμφέρει 100% να πάρεις το καραβι για κρουαζιέρα, ή αεροπλάνο και να πας σε καμιά άλλη χώρα να τα φας..εκτος αν πάμε να πάρουμε κανένα 7θέσιο και το γεμίζουμε όλο και στο τέλος διαιρούμε τις βενζίνες..
Θα χρειαζόμαστε 20 ευρώ για 100χιλιόμετρα..
Πλέον πρέπει να είσαι βλάκας για να κάνεις διακοπές στην Ελλάδα, έτσι όπως τα έχουν κάνει..
Το χειρότερο είναι πως σήμερα περίμενα κάτι λεφτά και μου λεει, έλα στις 15...
Originally Posted by eddiex,Jun 11 2010, 12:44 AM
Παντως Ηλια μου για τα Τελη αν τα κανουν οπως λενε θα παρουν παλι αξια τα αμαξια μας και κλασικα ΠΑΛΙ δεν θα το πουλαω το S 

ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΡΑ ΠΡΑ!!!!
Originally Posted by Thanasis2K
Χθες εφαγα ενα σουβλακι τιγκα στο κρομμυδι και σημερα το πρωι ηταν λες εβλεπες αναβαση ριτσωνας και να περναει οπελ ασκονα γκρουπ Ε με 90αρα εξατμιση και σκασμενη δευτερα ..
Originally Posted by Nabu,Jun 11 2010, 11:58 AM
Το καλό που σου θέλω να εννοείς εμένα!! Γιατί άλλη αγάπη δεν μπορώ να φανταστώ!!
ΠΑΑΑΑΑΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΟΥΦ (και η μαυρη καπνα απο πισω)