ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
1)σε ευχαριστώ υπομονή μέχρι τον αύγουστο
2)η κοπέλα είναι γνωστη αλλα δεν έχω πολλά πολλά μαζί τις την έχει δει κάπως κατάλαβες
αλλα κανε μια προσπάθεια μπορεί να σου κάτσει
(είναι και αυτή μουσουλμάνα)
3) μην το λες, στη θρησκεία μου δεν επιτέπεται να βρίζεις χριστοπαναγιες!
2)η κοπέλα είναι γνωστη αλλα δεν έχω πολλά πολλά μαζί τις την έχει δει κάπως κατάλαβες
(είναι και αυτή μουσουλμάνα)3) μην το λες, στη θρησκεία μου δεν επιτέπεται να βρίζεις χριστοπαναγιες!
Originally Posted by S2Kbaris,Jun 14 2010, 06:09 PM
3) μην το λες, στη θρησκεία μου δεν επιτέπεται να βρίζεις χριστοπαναγιες!
και προβλεπω να μην περασεις καλα τον αυγουστο
1)περιμενω πως και πως, εχω ενημερωσει και πακετο
2)σιγα η πρωτη η η τελευταια ειναι, ασε που απο πορτες δεν μασαμε (ο Balomenos Doors εχει λιγοτερες πορτες απο αυτες που εχω φαει) το οτι ειναι μουσουλμανα δεν με ενδιαφερει οπως εχεις καταλαβει στο μονο πραγμα που πιστευω ειναι στην δυναμη της ανθρωπινης μ@λακιας
3)δες παραπανω πως τελειωνει το 2)
2)σιγα η πρωτη η η τελευταια ειναι, ασε που απο πορτες δεν μασαμε (ο Balomenos Doors εχει λιγοτερες πορτες απο αυτες που εχω φαει) το οτι ειναι μουσουλμανα δεν με ενδιαφερει οπως εχεις καταλαβει στο μονο πραγμα που πιστευω ειναι στην δυναμη της ανθρωπινης μ@λακιας
Originally Posted by protogeo,Jun 14 2010, 05:58 PM
το ονομα σου ειναι ετσι κοινο για μουσουλμανους?
ρωταω γιατι ηξερα και αλλον Bari...
στην αρχη το ελεγα Παρη... αλλα μετα μου εξηγησε
ρωταω γιατι ηξερα και αλλον Bari...
στην αρχη το ελεγα Παρη... αλλα μετα μου εξηγησε

ΜΠΑΡΊΣ στα τουρκικα σημαίνει ειρήνη είναι ένα και είναι αρσενικό δεν υπάρχει ειρηναίος
Originally Posted by ThanasiS2K,Jun 14 2010, 06:14 PM
1)περιμενω πως και πως, εχω ενημερωσει και πακετο
Originally Posted by S2Kbaris,Jun 14 2010, 06:16 PM
το όνομα είναι ένα και είναι μπαρίς δεν γίνετε μπάρι συνήθως το κλείνουν και για αυτό το μπερδεύουν
ΜΠΑΡΊΣ στα τουρκικα σημαίνει ειρήνη είναι ένα και είναι αρσενικό δεν υπάρχει ειρηναίος

Originally Posted by S2Kbaris,Jun 14 2010, 04:53 PM
3)ναι (μουσουλμάνος)