ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Originally Posted by Angelic Imp,Jun 23 2010, 07:47 AM
...Να σε ρωτησω κατι?...Πιστευεις οτι ολοι οσοι δεν σου εχουν προτεινει να πατε μια βολτα ή για εναν καφε,απλα δεν ηθελαν?Κανενας δεν ηθελε?...Δε το νομιζω αυτο...
Μια χαρα τους βλεπω ολους και χωρις να εχουν προβλημα να κατσουν διπλα σου σε ενα τραπεζι.Οποτε καμια φορα υπαρχει και το δεν μπορω.Οσο δυσκολο κι αν ειναι και για τις δυο πλευρες.
Μια χαρα τους βλεπω ολους και χωρις να εχουν προβλημα να κατσουν διπλα σου σε ενα τραπεζι.Οποτε καμια φορα υπαρχει και το δεν μπορω.Οσο δυσκολο κι αν ειναι και για τις δυο πλευρες.

Και εγω απο την δικια μου πλευρα δεν εχω καμια δυσκολια.
Originally Posted by protogeo,Jun 23 2010, 06:39 AM
με εστησες....
δεν το περιμενα αυτο απο σενα..
δεν το περιμενα αυτο απο σενα..
,εχεις δικιο.Ενα τικ εξαφανιστηκα και εγω.....Αλλα εχθες το βραδυ που μπηκα λιιιιγο πιο αργα απ'οτι συνηθως, ειδα το λαμπακι σου σβηστο.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΑ?
Originally Posted by Angelic Imp,Jun 23 2010, 05:53 PM
...Γιωργο(σωστα?)
,εχεις δικιο.Ενα τικ εξαφανιστηκα και εγω.....Αλλα εχθες το βραδυ που μπηκα λιιιιγο πιο αργα απ'οτι συνηθως, ειδα το λαμπακι σου σβηστο.
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΑ?
,εχεις δικιο.Ενα τικ εξαφανιστηκα και εγω.....Αλλα εχθες το βραδυ που μπηκα λιιιιγο πιο αργα απ'οτι συνηθως, ειδα το λαμπακι σου σβηστο.ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΦΥΛΑΚΑ?

[media]http://www.youtube.com/watch?v=Ex3mcJU7vos [/media]&playnext_from=TL&videos=6HNUvy3CqFY&feature=grec_ index
Originally Posted by protogeo,Jun 23 2010, 07:02 AM
δεν αναφερομαι στο φορουμ... 
Ναι σε εστησα...Καταλαβα τι εννοεις....
...Απλα ειχε μποφορ και θα ηταν δυσκολο το κολυμπι.....