Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI

Thread Tools

Old May 6, 2010 | 11:29 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Originally Posted by tacocat,May 6 2010, 09:58 PM
Not me personally, but friends in Tennessee. Do you guys want me to link you when Greece shows up on that site?
They always post some impressive photos in that site, so why not.
Old May 6, 2010 | 11:58 AM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by uma_chikara,May 6 2010, 12:22 PM
Εγώ, πλέον δεν ξέρω τί να πρωτοπιστέψω και τί να πρωτοσκεφτώ με όλα αυτα που γίνονται...
Εκεί που λέω στον εαυτό μου πως είναι υπερβολικά όσα έχω βάλει στο μυαλό μου, τσουπ, σκάει η επιβεβαίωση.

ΖΩΑ..ΖΩΑ..ΖΩΑ !!!!!!

Οι περαστικοί, πως δεν έπιασαν τα ΑΡΧΙΔΙΑ να τα σαπίσουν??
Από αυτή την άποψη, ο Γιώργος έχει δίκιο..
Φταίμε όλοι μας.
Φταίω που δεν ήμουν εκεί, να ξέρω από πρώτο χέρι τί έγινε και να μην τρώω τα "σάπια" που μου πλασάρουν οι δημοσιογράφοι.
Φταίνε όσοι ήταν εκεί και άφησαν όλα αυτά να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους!
ΜΑΖΑ,ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ, ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ, ΕΑΥΤΟΥΛΗΔΕΣ !
Μετά μας φταίνε οι πολιτικοί..
Ε, βέβαια, όταν βλέπει ο άλλος πως έχει να κάνει με ΖΩΑ, σα ΖΩΑ θα μας συμπεριφέρεται..

Live your myth in Greece...
Δεν θα μπορούσα να εξηγήσω καλύτερα το τι ακριβώς εννοώ, λέγοντας οτι φταίμε όλοι μας για το που φτάσαμε.

Γιατί ένας από αυτούς που ήταν παρών δεν αντέδρασε;;;;

Τα ερασιτεχνικά βιντεάκια πάνε σύννεφο στο διαδίκτυο....δηλαδή βλέπεις να καίνε ανθρώπους και τραβάς βίντεο αντί να κάνεις οτιδήποτε άλλο....σε τι διαφέρει αυτή η πράξη από αυτό που κάνουν οι δημοσιογράφοι;;;;....το οτι μπροστά σε μια συμφορά αντιδράμε λες και παρακολουθούμε κάποιο show και τραβάμε και αναμνηστικά πλάνα για τα δείχνουμε και την επόμενη μέρα σε φίλους και γνωστούς ή για να τα ανεβάσουμε στο ιντερνετ.

Άκουσα από κάποιους οτι φοβόντουσαν μην τους χτυπήαουν οι κουκουλοφόροι....με τα ΜΑΤ που έχουν δακρυγόνα, γκλοπ, σπρευ, πανοπλίες, ασπίδες γιατί δεν φοβόνται να τα βάλουν;;;;....αν δηλαδή μέσα στην τράπεζα ήταν η μάνα μας, η αδερφή μας δεν θα βρίσκαμε την δύναμη να την πέσουμε σε 10 μ@λ@κισμένα;;;;....τα λαρύγγια θα τους τρώγαμε και θα φτύναμε τα κουκούτσια......αλλά δεν κάναμε τίποτα γιατί υπερισχύει το γνωστό "μακρία από το σπίτι μας και οτι θέλει ας συμβεί".....και εδώ κολλάει το εαυτούληδες που είπε ο Ηλίας.

Και για να μην παρεξηγηθώ....παρόλο που είπα οτι συμφωνώ ΣΕ ΟΛΑ όσα είπε ο Ηλίας....νιώθω υπευθυνος γιατί δεν ήμουν εκεί να κάνω κάτι....για αυτό και με εκφράζει απόλυτα το avatar μου.

Και θα προσθέσω και μια άλλη οπτική πέραν αυτής που εξέφρασε ο Ηλίας....

Μάριε χωρίς καμία πρόθεση αντιπαράθεσης απλά και μόνο γιατί αμφισβήτησες την άποψη οτι φταίμε....

Δεν έχεις ψηφίσει ποτέ κανέναν;;;;

Αν το έχεις κάνει, τότε είσαι και εσύ υπεύθυνος, όσο και εγώ, όσο και όλοι μας, ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί γιατί ΑΥΤΟΙ που επιλέξαμε να κυβερνήσουν αυτό το οικόπεδο....γιατί οικόπεδο είμαστε και οχι χώρα.....αυτοί είναι που επέτρεψαν να συμβεί αυτό το τραγικό γεγονός.

Αυτοί είναι που τόσα χρόνια δεν κάνουν τίποτα και αφήνουν....όχι γιατί δεν μπορούν αλλά γιατί αυτό θέλουν.....να επικρατεί η χούντα της μολότωφ, να υπάρχει το άβατο των Εξαρχείων.....αυτοί είναι που τους ξέρουν και δεν τους μαζέυουν.

Και αυτούς τους εκλέξαμε εμείς και για αυτό λέω οτι είμαστε συνυπεύθυνοι για οτι συνέβει.

Δεν γίνεται συνέχεια να μετατοπίζουμε τις ευθύνες όπως μας βολεύει.

Πρέπει να καταλάβουμε οτι φταίμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ.

ΣΥΓΝΩΜΗ
Old May 6, 2010 | 12:10 PM
energetic's Avatar
Registered User

Με αυτο το σκεπτικο φταιμε ολοι.
Old May 6, 2010 | 12:16 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Είπα το αντίθετο;;;;

Και τι θες να πεις "με αυτό το σκεπτικό";;;;

Με ποιο σκεπτικό μπορείς να δεις τα πράγματα;;;;

Το γεγονός οτι εμείς εχουμε επιλέξει αυτούς που άφησαν να υπάρχουν αυτοί που σκότωσαν χθες τους ανθρώπους....το γεγονός οτι καθόντουσαν όσοι ήταν εκεί και κοιτάγανε να καίγονται και δεν έκαναν τίποτα...οτι έβλεπαν να πετάνε πέτρες στους πυροσβέστες για να μην πλησιάσουν και σβήσουν την φωτιά και επίσης δεν έκαναν τίποτα...όλα αυτά εσύ τα λες "σκεπτικό";;;;
Old May 6, 2010 | 12:36 PM
energetic's Avatar
Registered User

Δεν νομιζω οτι λεω τιποτα παραπανω απο αυτο που εγραψα στο προηγουμενο μου ποστ, ουτε ανεφερα τιποτα για περι ορισμου μιας συγκεκριμενης λεξης. Τα γεγονοτα που συνεβησαν χθες, που συμβαινουν τοσους μηνες και τοσα χρονια, δεν τα αμφισβητει κανεις.
Old May 6, 2010 | 01:05 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Τα γεγονότα και να θέλει κάποιος δεν μπορεί να τα αμφισβητήσει....δεν μπορεί να αμφισβητήσει οτι άφησαν κάποιους να σκοτώσουν συνανθρώπους μας......δεν μπορεί να αμφισβητήσει οτι όπως σου είπα έπραξαν οι παρευρισκόμενοι....δεν μπορεί να αμφισβητήσει γενικότερα όσα έγραψα στο προηγούμενο μακροσκελές ποστ μου.....αυτά που είπα είναι γεγονότα....καταγεγραμένα όχι από δημοσιογράφους ή βαλτούς αλλά από αυτόπτες μάρτυρες.

Το μόνο που μπορεί να αμφισβητήσει κάποιος είναι το ποιος φέρει την ευθύνη και αυτό κάνεις και εσύ.

Αμφισβήτησες οτι φταίμε για την τραγική κατάληξη των γεγονότων, οτι έχουμε μερίδιο ευθύνης για το που έφτασαν τα πράγματα.

Τελοσπάντων.....ας το αφήσουμε....να με συγχωρέσεις αν όλο αυτό ακούγεται σαν επίθεση σε εσένα....να με συγχωρήσεις και για το ύφος μου.....είμαι πολύ φορτισμένος, απίστευτα ξενερωμένος και μέσα μου δεν μπορώ και ΔΕΝ ΘΕΛΩ να αποδεχτώ όσα συνέβησαν.....άποψή σου τα περί ευθυνών, και έστω και αν δεν συμφωνώ, είναι σεβαστή.

Αυτά.

Γεια σας
Old May 6, 2010 | 01:11 PM
energetic's Avatar
Registered User

Απο τωρα γεια σας? Ακομα νωρις ειναι.

Θλιψη και οργη, ειδικα οταν ειδα τον αντρα της που ηθελε να μπει μεσα στο κτιριο για να τη δει και δεν μπορουσε. Πραγματικα το συναισθημα ηταν απεριγραπτο.
Old May 6, 2010 | 01:26 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

Δυστυχώς είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

Σήμερα το απόγευμα είχα πάει να επισκεφθώ μια φίλη που γέννησε και από την μία χαιρόμουν με την χαρά του φιλικού ζευγαριού και από την άλλη είχα ένα κόμπο στον λαιμό, ένιωθα ένα σφήξιμο στο στομάχι όταν άκουγα να περιγράφει εκστασιασμένος τα συναισθήματά του ο πατέρας γιατί σκεφτόμουν τον άντρα της αδικοχαμένης εγκύου που ούτε καν πρόλαβε να νιώσει αυτό το φοβερό και μοναδικό (όπως λένε όσοι το έχουν ζήσει) συναίσθημα του να έρχεται στον κόσμο το παιδί σου.
Ακόμα και ό ίδιος ο φίλος κάποια στιγμή μας είπε "τώρα μπορώ να καταλάβω πολύ περισσότερο πόσο τραγικό είναι αυτό που νιώθει αυτός ο άντρας....δεν ξέρω πως θα αποδεχόμουν το να μου στερούσαν κάποιοι αυτό που ένιωσα σήμερα".

Και όλα αυτά γιατί.....γιατί δούλευαν......όσο έχει κάποιος δικαίωμα στην απεργία άλλο τόσο δικαιώμα έχει κάποιος στην εργασία.....από που και ως που θεωρεί κάποιος οτι επειδή δεν θέλω να απεργήσω ή επειδή με ανάγκασαν να δουλέψω, πρέπει να με σκοτώσει;;;;;

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για αυτό που συνέβη....αυτό κάνω εξάλλου από χτες με φίλους και γνωστούς......και πάλι θα πιστεύω οτι δεν έχω πει όσα δυσάρεστα αισθανομαι.

Old May 6, 2010 | 01:28 PM
energetic's Avatar
Registered User

Old May 6, 2010 | 01:34 PM
actinf's Avatar
Registered User

From: Moscow

Originally Posted by gmak_s2k,May 6 2010, 11:26 PM
Δυστυχώς είναι ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ

Σήμερα το απόγευμα είχα πάει να επισκεφθώ μια φίλη που γέννησε και από την μία χαιρόμουν με την χαρά του φιλικού ζευγαριού και από την άλλη είχα ένα κόμπο στον λαιμό, ένιωθα ένα σφήξιμο στο στομάχι όταν άκουγα να περιγράφει εκστασιασμένος τα συναισθήματά του ο πατέρας γιατί σκεφτόμουν τον άντρα της αδικοχαμένης εγκύου που ούτε καν πρόλαβε να νιώσει αυτό το φοβερό και μοναδικό (όπως λένε όσοι το έχουν ζήσει) συναίσθημα του να έρχεται στον κόσμο το παιδί σου.
Ακόμα και ό ίδιος ο φίλος κάποια στιγμή μας είπε "τώρα μπορώ να καταλάβω πολύ περισσότερο πόσο τραγικό είναι αυτό που νιώθει αυτός ο άντρας....δεν ξέρω πως θα αποδεχόμουν το να μου στερούσαν κάποιοι αυτό που ένιωσα σήμερα".

Και όλα αυτά γιατί.....γιατί δούλευαν......όσο έχει κάποιος δικαίωμα στην απεργία άλλο τόσο δικαιώμα έχει κάποιος στην εργασία.....από που και ως που θεωρεί κάποιος οτι επειδή δεν θέλω να απεργήσω ή επειδή με ανάγκασαν να δουλέψω, πρέπει να με σκοτώσει;;;;;

Θα μπορούσα να μιλάω για ώρες για αυτό που συνέβη....αυτό κάνω εξάλλου από χτες με φίλους και γνωστούς......και πάλι θα πιστεύω οτι δεν έχω πει όσα δυσάρεστα αισθανομαι.

All times are GMT -8. The time now is 07:54 PM.