ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙΙI
Αφού θέλετε μια γυναίκα να σας μάθει εδω μέσα πως είναι το σωστό, ορίστε!!!
Πώς λειτουργεί - ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ
Η κρεμαγιέρα είναι το σύστημα διεύθυνσης που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων. Το σύστημα αυτό είναι πολύ απλό στην κατασκευή του. Αποτελείται από τον άξονα της κολόνας διεύθυνσης, ο οποίος καταλήγει σε έναν οδοντωτό τροχό (και αποτελείται στα περισσότερα αυτοκίνητα από δύο μέρη έτσι ώστε να σπάει σε περίπτωση σύγκρουσης για να μη τραυματίζει το τιμόνι τον οδηγό), και τον οδοντωτό κανόνα ο οποίος συνδέεται με τον οδοντωτό τροχό. Στις άκρες του οδοντωτού κανόνα βρίσκονται οι σφαιρικοί σύνδεσμοι οι οποίοι μεταφέρουν την κίνηση των υπόλοιπων μερών στους βραχίονες των τροχών. Επίσης οι άκρες του οδοντωτού κανόνα είναι καλυμμένες από ελαστικές φυσούνες με σκοπό να τον προστατεύουν από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (υγρασία, σκόνη, βροχή).
ΚΡΕΜΑΓΙΕΡΑ
Η κρεμαγιέρα είναι το σύστημα διεύθυνσης που χρησιμοποιούν οι περισσότεροι κατασκευαστές αυτοκινήτων. Το σύστημα αυτό είναι πολύ απλό στην κατασκευή του. Αποτελείται από τον άξονα της κολόνας διεύθυνσης, ο οποίος καταλήγει σε έναν οδοντωτό τροχό (και αποτελείται στα περισσότερα αυτοκίνητα από δύο μέρη έτσι ώστε να σπάει σε περίπτωση σύγκρουσης για να μη τραυματίζει το τιμόνι τον οδηγό), και τον οδοντωτό κανόνα ο οποίος συνδέεται με τον οδοντωτό τροχό. Στις άκρες του οδοντωτού κανόνα βρίσκονται οι σφαιρικοί σύνδεσμοι οι οποίοι μεταφέρουν την κίνηση των υπόλοιπων μερών στους βραχίονες των τροχών. Επίσης οι άκρες του οδοντωτού κανόνα είναι καλυμμένες από ελαστικές φυσούνες με σκοπό να τον προστατεύουν από τις συνθήκες του περιβάλλοντος (υγρασία, σκόνη, βροχή).
Originally Posted by actinf,May 10 2010, 05:29 AM
Επίσης θέλω να θυμίσω ότι το σωστό ειναι ΤΡΟ ΜΠΕ ΤΟ και όχι τροπετο.
ΤΡΟ-ΜΠΕ-ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
ΚΕΡ-ΜΑΡ-ΡΓΙΕ-ΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
ΤΡΟ-ΜΠΕ-ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
ΚΕΡ-ΜΑΡ-ΡΓΙΕ-ΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!
Originally Posted by Speed Bump
My dogs would like to go the protests on the chance there would be food.
Originally Posted by blondie_s2k,May 10 2010, 05:32 AM
Είναι άπλυτη η στολή Μάριε...μόνο την ποδίτσα έχω...

Κάνει και ζέστη, έχει και υγρασία εκεί στο Νότο...μη σκάσεις κιόλας ...
Ε ρε...τέτοιες υπερπαραγωγές μόνο εγώ κι ο Σειρηνάκης....που είναι ο Πακέτος να γράψουμε ιστορία;
Ακόμα αυτόν τον ...κομπρέσσορα ρυθμίζει;