ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by eddiex,Nov 11 2010, 01:31 PM
Καλησπερα στους υπολοιπους! Μαριε θυμασαι τοτε που συζητουσαμε για τα κκαθισματα για τις τιμονιερες; εσυ απο που πηρες; ειχα μια απορια απο χθες 

https://www.s2ki.com/forums/index.php?showt...post&p=17826992
Originally Posted by eddiex,Nov 11 2010, 03:28 AM
Δουλευει, τρεχει εξω, κανει χλμ, κ δεν φτανει... Μολις γυρισα απο κηφισια. Τι εγινε εσυ; ελιωσες εχθες μετα; 

Αλλά δεν έπαιξε το ps3 ποτέ, μάλλον το είχα ρυθμισμένο να δουλεύει με το hdmi καλώδιο και το βράδυ που το έβαλα στην απλή και φθηνή τηλεόραση μου, δεν ήθελε να δώσει σήμα. Βαριόμουν να ασχοληθώ άλλο και το άφησα, αλλά θα το κοιτάξω σήμερα όταν γυρίσω.
Originally Posted by ThanasiS2K,Nov 11 2010, 01:07 AM
Να τον παρεις τηλ. για τα χρονια πολλα 

Εκλαψα!!!!
Originally Posted by eddiex,Nov 11 2010, 04:00 AM
Σηκωθηκα το πρωι κ λεω ... τι σινεμπλοκ κ λαλακιες, παω να χτυπησω μια G25 κ μια βαση κ τελος... 

Money better spent if you ask me...
Originally Posted by Nabu,Nov 11 2010, 03:52 AM
4.30 κοιμηθηκα
Αλλά δεν έπαιξε το ps3 ποτέ, μάλλον το είχα ρυθμισμένο να δουλεύει με το hdmi καλώδιο και το βράδυ που το έβαλα στην απλή και φθηνή τηλεόραση μου, δεν ήθελε να δώσει σήμα. Βαριόμουν να ασχοληθώ άλλο και το άφησα, αλλά θα το κοιτάξω σήμερα όταν γυρίσω.
Originally Posted by vtecas,Nov 11 2010, 04:35 AM
Ρε συ, δεν αφήνεις τις σαχλαμάρες να ασχοληθείς...ξέρεις..τώρα...ά κου 4.30...τουλάχιστον με το άλλο θα έκανες άσκηση, θα δοκίμαζες τις αντοχές σου.... παλιοτεμπέλη....άκου 4.30

Αντίχειρες κυρίως, εκτός και αν παίζεις με τιμονιέρα που δουλεύεις ώμους, δικέφαλα, τρικέφαλα, πάπια. Όλα βασικά
Originally Posted by Nabu,Nov 11 2010, 04:37 AM
Και μαυτό τις αντοχές σου δοκιμάζεις, απλά σε άλλους μύες του σώματος.
Αντίχειρες κυρίως, εκτός και αν παίζεις με τιμονιέρα που δουλεύεις ώμους, δικέφαλα, τρικέφαλα, πάπια. Όλα βασικά

τι να σου πω τώρα !!! έχε χάρη που καιροφυλακτούν πρόεδροι ,αντιπρόεδροι, CO κτλ....αλλιώς θα σου έκανα την δική μου ανάλυση και θα χτύπαγες τα κεφάλια σου
αλήθεια ,έχουμε αντιπρόεδρο ???