ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by energetic,Nov 12 2010, 04:19 AM
Μολις επαιξε γιουβετσι με φιλετακια κοτοπουλου και χορτασα... ευτυχως δηλαδη. 
Ο καιρος χαλασε τα σχεδια που ειχα για Λουτρακι. Ειναι η εποχη που πρεπει να μαζευτουν οι ελιες για να τις παω στο λιοτριβι αλλα μαλλον θα παει παραπισω το προγραμμα λογω βροχης. Κανενας αλλος που ασχολειται με αυτα υπαρχει?

Ο καιρος χαλασε τα σχεδια που ειχα για Λουτρακι. Ειναι η εποχη που πρεπει να μαζευτουν οι ελιες για να τις παω στο λιοτριβι αλλα μαλλον θα παει παραπισω το προγραμμα λογω βροχης. Κανενας αλλος που ασχολειται με αυτα υπαρχει?
...Κατεβάζεις και εσύ ελιές Μάριε?...Οπότε αν μας τα χαλάσει ο καιρός για ΣΚ, μας βλέπω όλους μαζί στα Mc ...
...Ο,τι καλύτερο...Να μπορείς να βγάζεις το δικό σου κρασί ή λάδι.Ή και τα δυο.
Το κρασί σας το κρατάτε όλο για εσάς ή σας περισσεύει? Κόκκινο?Λευκό? εριοχή?Υψόμ τρο αμπελώνα?Υγρασία περιοχής?
λάκα κανω...Μόνο για τις τρεις πρώτες ερωτήσεις ενδιαφέρομαι...
Το κρασί σας το κρατάτε όλο για εσάς ή σας περισσεύει? Κόκκινο?Λευκό? εριοχή?Υψόμ τρο αμπελώνα?Υγρασία περιοχής?
λάκα κανω...Μόνο για τις τρεις πρώτες ερωτήσεις ενδιαφέρομαι...
Originally Posted by tkal_s2k,Nov 12 2010, 04:34 AM
Να τααα ο ναμπου .....
Κανει προβα νυφικου !!!!
Θαυμαστε.

Κανει προβα νυφικου !!!!
Θαυμαστε.
Ήμουν σίγουρος!! Απλά δεν ήξερα απο ποιόν θα ερχότανε!!
Πως είναι, μου πάει Θόδωρα?
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Με λιγα λογια μας λειπει ενα τοπικ για αγροτες και ενα ακομα για διατροφη. 
Angelic, ευχαριστω για τη χωνεψη. Ναι, καθε χρονο μαζευουμε ελιες και τις παμε στο λιοτριβι. Οχι πολλα πραγματα, αλλα γιατι να μη τους "βγαλουμε το λαδι" για να το ευχαριστηθουμε? Αγνο και παρθενο που λενε. Κραταμε εμεις για να εχουμε, και επισης στελνουμε σε συγγενεις και σε φιλους.
Το ιδιο και για κρασι, σε αλλο μερος. Γευστικο κρασι οχι απο τα χερια μου αλλα απο τα ποδια μου.
@Dimitrisss και tkal_s2k

Angelic, ευχαριστω για τη χωνεψη. Ναι, καθε χρονο μαζευουμε ελιες και τις παμε στο λιοτριβι. Οχι πολλα πραγματα, αλλα γιατι να μη τους "βγαλουμε το λαδι" για να το ευχαριστηθουμε? Αγνο και παρθενο που λενε. Κραταμε εμεις για να εχουμε, και επισης στελνουμε σε συγγενεις και σε φιλους.
Το ιδιο και για κρασι, σε αλλο μερος. Γευστικο κρασι οχι απο τα χερια μου αλλα απο τα ποδια μου.

@Dimitrisss και tkal_s2k