ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by lalakis2000,Nov 16 2010, 07:11 AM
Kοίτα, και εγώ που είχα τις έβαζα μπροστά πάντα γιατί πίσω πάταγε υπερβολικά καλά στο χιόνι και μου έβγαζε υποστροφή στα πολλά
Τώρα, βέβαια, το Πόρκι μπορεί να έχει διαφορετικό ζύγισμα, δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου
Τώρα, βέβαια, το Πόρκι μπορεί να έχει διαφορετικό ζύγισμα, δε θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου

Καποιος ειχε ασχοληθει εκτενως με το θεμα αλλα ποιος?
Originally Posted by MANOS,Nov 16 2010, 07:10 AM
Αστεια αστεια νομιζω οτι ενας CO ακομα χρειαζεται.
Εγω στην επομενη συναντηση θα το θεσω προς συζητηση. Ενταξει, τι να σου κανουν κι αυτοι? Δυο χερια εχουν. Ασε που σε περιπτωσεις ασθενειας θα υπαρχει προβλημα. Δε το συζητω, αλλος ενας ειναι απαραιτητος.
Εγω στην επομενη συναντηση θα το θεσω προς συζητηση. Ενταξει, τι να σου κανουν κι αυτοι? Δυο χερια εχουν. Ασε που σε περιπτωσεις ασθενειας θα υπαρχει προβλημα. Δε το συζητω, αλλος ενας ειναι απαραιτητος.
Κάποια στιγμή παλαιότερα το είχαμε δοκιμάσει αλλά τελικά το παιδί που με ανέλαβε το ξανασκέφτηκε και πήρε Μερσεντές νομίζω.
Εγω να σου πω την αληθεια στεναχωρηθηκα περισσοτερο για το Λευτερακη. 
Ηθελε τοσο πολυ να παραμεινει CO αλλα ηταν τοσες οι υποχρεωσεις στο forum που δεν προλαβαινε.. του ειπα πολλες φορες "κανε υπομονη Λευτερη" αλλα τελικα δεν τα καταφερε... ισως αν υπηρχε αλλος ενας να ηταν τα πραγματα καλυτερα...
Τι να πω....

Ηθελε τοσο πολυ να παραμεινει CO αλλα ηταν τοσες οι υποχρεωσεις στο forum που δεν προλαβαινε.. του ειπα πολλες φορες "κανε υπομονη Λευτερη" αλλα τελικα δεν τα καταφερε... ισως αν υπηρχε αλλος ενας να ηταν τα πραγματα καλυτερα...
Τι να πω....