ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by SBIT,Nov 21 2010, 11:06 PM
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!
Κωσταντίνε σε εμάς κοντά έχει την revoil και την Ελιν στο Μαρούσι - Κηφισίας (1.60). Στην Revoil που βάζω είμαι πολύ ευχαριστημένος.΄Αναφορικά με την ποιότητα των 2 εταιρειών έχουμε ήδη αναφερθεί σε άλλο τοπικ
Κωσταντίνε σε εμάς κοντά έχει την revoil και την Ελιν στο Μαρούσι - Κηφισίας (1.60). Στην Revoil που βάζω είμαι πολύ ευχαριστημένος.΄Αναφορικά με την ποιότητα των 2 εταιρειών έχουμε ήδη αναφερθεί σε άλλο τοπικ

Η Revoil είναι μόνο 1.60 Σαράντη? Η είναι 1.65 ξερω γω.
Γιατί εξίσου αξιόποιστη είναι και η ΕΤΕΚΑ στην Λεωφ. Δημοκρατίας στα Μελίσσια η οποία όμως εχθές την είχε τόσο, 1.65.
Όπως και η ΕΛΙΝ επάνω στην Κηφισιίας, που παλιά ήταν φθηνή, έχει πάρει τα πάνω της και παίζει στα 1.66 νομίζω.
Αλέξη, με 1.82 τι βάζεις καλέ μου? Δύο τα τινά, ή Μεθανόλη ή BP ULTIMATE
Πολύ ακριβά την βάζεις, άλλαξε πρατήριο.
Απο τα πιο φθηνά πρατήρια που γνωρίζω είναι κάτω στην Νίκαια - Κορυδαλλό. Λίγο ακριβώς πριν απο τις δεξαμενές πάνω απο τα ναυπηγεία.
Ξέρω ξέρω, μέσα στο κεντρικό πεζόδρομο πριν απο κάτι καταραμένες μπυραρίες 
Χμ, με προβλημάτισες!! Με την πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξω.
Πρέπει και σήμερα να βάλω βενζίνη πριν κατέβω αλλά δεν κατεβαίνω για κανένα λόγο απο Κηφισίας

Χμ, με προβλημάτισες!! Με την πρώτη ευκαιρία θα το κοιτάξω.
Πρέπει και σήμερα να βάλω βενζίνη πριν κατέβω αλλά δεν κατεβαίνω για κανένα λόγο απο Κηφισίας
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Παντως καλα παμε, το καλοκαιρι ειναι ακομα εδω. Ακομα με τα καλοκαιρινα κυκλοφορουμε. Το βραδακι ισως πεφτει λιγο η θερμοκρασια αλλα και παλι... καλοκαιρι.
Ο καιρός πάει κατα δι@όλου πάντως.
Είμαι περίεργος αν θα ξαναδούμε ποτέ χιονισμένα Χριστούγεννα σε αυτήν την χώρα.
Παλιά σκεφτόμουν να αγοράσω ένα hardtop κάποια στιγμή, τώρα πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα. Μόνο για το Look!
Είμαι περίεργος αν θα ξαναδούμε ποτέ χιονισμένα Χριστούγεννα σε αυτήν την χώρα.
Παλιά σκεφτόμουν να αγοράσω ένα hardtop κάποια στιγμή, τώρα πλέον δεν νομίζω ότι υπάρχει νόημα. Μόνο για το Look!