ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by eddiex,Dec 17 2010, 02:11 AM
Δοκιμασα Sushi Για 1η φορα στην ζωη μου φετος το καλοκαιρι. Ε χειροτερη αηδια δεν εχω ξαναφαει... ΜΠΛΙΑΧ!
Εξαρτάται απο την γεύση του καθενός. Και εγώ είχα δοκιμάσει και δεν είχα και την καλύτερη εντύπωση αλλά τώρα που το γύρισα σε κάτι άλλες γεύσεις απο ένα άλλο μαγαζί έχω ενθουστιαστεί!!
Αν δεν ήταν και πανάκριβο, τότε θα έτρωγα κάθε μέρα
λοιπον αν θελετε πιστεψτε αυτο που συνεβει σημερα.....
ημουν σε μια γιορτη σημερα τ απογευμα σε ενα σπιτι καμια 10αρια χλμ μακρυα απ το σπιτι μου.. καθως εφτασα κ μπηκα στο γκαραζ μου ακουσα ενα βαρυ νιαουριτο εκει μεσα.. βγαινω εξω λοιπον κ ψαχνω το γατι.. αμεσως καταλαβα οτι ηταν μεσα στο μοτερ,ανοιγω το καπω κ καθοταν στη γεφυρα που υπαρχει κατω απ το μαμα φιλτροκουτι κ βασικα δεν ηταν γατακι ηταν γατος αρκετα μεγαλοσωμος...
δεν πιστευα στα ματια μου... κ να φανταστειτε εκανα κ σταση κιολας κανα 10λεπτο... πηρα μετα τηλ κ επιβεβαιωσα οτι το γατι ηταν της διονυσουλας(ανηψιας μου) που πηγα στη γιορτη..
ημουν σε μια γιορτη σημερα τ απογευμα σε ενα σπιτι καμια 10αρια χλμ μακρυα απ το σπιτι μου.. καθως εφτασα κ μπηκα στο γκαραζ μου ακουσα ενα βαρυ νιαουριτο εκει μεσα.. βγαινω εξω λοιπον κ ψαχνω το γατι.. αμεσως καταλαβα οτι ηταν μεσα στο μοτερ,ανοιγω το καπω κ καθοταν στη γεφυρα που υπαρχει κατω απ το μαμα φιλτροκουτι κ βασικα δεν ηταν γατακι ηταν γατος αρκετα μεγαλοσωμος...
δεν πιστευα στα ματια μου... κ να φανταστειτε εκανα κ σταση κιολας κανα 10λεπτο... πηρα μετα τηλ κ επιβεβαιωσα οτι το γατι ηταν της διονυσουλας(ανηψιας μου) που πηγα στη γιορτη..
Θα νόμιζε οτι πλησιάζει η πριονοκορδέλα για να τον κάνει σουβλάκια
Μην ξεχνάτε οτι ο Χάρης φοράει και Invidia......αποκλείεται αυτό το γατί να ξανακούσει στην ζωή του.....μονιμη κώφωση απέκτησε
Μην ξεχνάτε οτι ο Χάρης φοράει και Invidia......αποκλείεται αυτό το γατί να ξανακούσει στην ζωή του.....μονιμη κώφωση απέκτησε
Originally Posted by gmak_s2k,Dec 18 2010, 12:20 AM
Θα νόμιζε οτι πλησιάζει η πριονοκορδέλα για να τον κάνει σουβλάκια

παιδια πραγματικα ετρεμε το κακομοιρο απ το φοβο του..φοβαμαι ομως μηπως του αρεσε το vtec κ το κανει καθιστικο εκει μεσα...
εγω απορω με την ισοροπια του.. πως σε κανα τρανταγμα η στροφη δεν επεσε στην τροχαλια δεν μπορω να καταλαβω.... εντωμεταξυ τωρα που το σκεφτομαι απο που μπηκε ρε παιδια αφου απο κατω ειναι κλειστο...