ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
χειροποίητη τελικά...στο πολύ ξαφνικό,χωρίς πολύ σκέψη. Περνάω μια μέρα έξω από το μαγαζί...βλέπω ένα λευκό S ανεβασμένο στη ράμπα...πρώτη φλασιά, βλέπω τον τύπο που έχει το μαγαζί το βράδυ στο γυμναστήριο - εκεί έχω ξαναβάλει εξατμησόνι στο vti- πιάνουμε συζήτηση και χωρίς πολύ σκέψη,πάω και την βάζω. Έκανα την μ@λακία και δεν τράβηξα φώτο,όταν ήταν πάνω στην ράμπα ....πραγματικά εξαιρετική δουλειά....με την πρώτη ευκαιρία(πλησιάζει η επόμενη αλλαγή λαδιών) θα πέσει και η φώτο...
Εχω την εντύπωση ότι πάμε καλά...ειδικά στα ψηλά...
μπήκε 63χιλ κεντρική και 55 στη διχάλα. Κράτησα την ίδια εικόνα με την 'μαμά',βάζοντας 2 παρόμοιες οβάλ μπούκες.
Εχω την εντύπωση ότι πάμε καλά...ειδικά στα ψηλά...
μπήκε 63χιλ κεντρική και 55 στη διχάλα. Κράτησα την ίδια εικόνα με την 'μαμά',βάζοντας 2 παρόμοιες οβάλ μπούκες.
Originally Posted by Nabu,Dec 20 2010, 02:42 AM
Έλα ρε !!!
Καλορίζικη Πετράν!!
Απο θόρυβο τι κάνουμε? Πως είναι τα πράγματα?
Καλορίζικη Πετράν!!
Απο θόρυβο τι κάνουμε? Πως είναι τα πράγματα?
Στο ρελαντί είναι αρκετά κοντά με την " μαμά", ανεβαίνοντας οι στροφές γίνεται πραγματικά αισθητή,είναι αρκετά μπάσα και δείχνει ήχο από μεγαλύτερο μοτέρ. Στο vtec αλλάζει όπως είναι φυσικό χροιά .....αρχίζει το ξύρισμα....Πάντως με τρώει.....με βλέπω να αλλάζω τα τελικά,να βάζω ακόμα μικρότερα....την θέλω πιο ξερή και άγρια. Τα μικρότερα καζανάκια σε θέμα απόδοσης.....τι λέτε???
Μήπως πρέπει να μεταφερθεί η συζήτηση σε άλλο χώρο ???
Όλο και κάποιο τόπικ για εξατμίσεις θα έχουμε
Αν έχεις απορίες γενικού τύπου, νομίζω κάτι πρέπει να έχει πάρει το μάτι μου.
Μικρότερα καζανάκια νομίζω έχουν σχεδόν όλες οι aftermarket εξατμίσεις. Τα μαμά είναι λίγο godzilles και είναι και θεόβαρα!
Μικρότερα καζανάκια νομίζω έχουν σχεδόν όλες οι aftermarket εξατμίσεις. Τα μαμά είναι λίγο godzilles και είναι και θεόβαρα!
Originally Posted by vtecas,Dec 20 2010, 03:11 AM
mercy Ναμπουρίνο.....Για να είμαι ειληκρινής,ήθελα περισσότερο θόρυβο και το χω συζητήσει με τον εξατμισά ,ο οποίος είναι πρόθυμος και άνευ κόστους όπως είπε...
Στο ρελαντί είναι αρκετά κοντά με την " μαμά", ανεβαίνοντας οι στροφές γίνεται πραγματικά αισθητή,είναι αρκετά μπάσα και δείχνει ήχο από μεγαλύτερο μοτέρ. Στο vtec αλλάζει όπως είναι φυσικό χροιά .....αρχίζει το ξύρισμα....Πάντως με τρώει.....με βλέπω να αλλάζω τα τελικά,να βάζω ακόμα μικρότερα....την θέλω πιο ξερή και άγρια. Τα μικρότερα καζανάκια σε θέμα απόδοσης.....τι λέτε???
Originally Posted by Nabu,Dec 20 2010, 03:26 AM
Όλο και κάποιο τόπικ για εξατμίσεις θα έχουμε