ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu,Aug 27 2010, 01:31 AM
Τις τελευταίες ημέρες έχω ακούσει/διαβάσει τόσο πολύ το "επαιξα/επαιξες/παιζω/θα παιξω πολυ δυνατά" που νομίζω ότι το λέω και στον ύπνο μου.

Originally Posted by energetic,Aug 27 2010, 01:44 AM
Originally Posted by ThanasiS2K,Aug 27 2010, 12:46 AM
Εδω φαντασου ο Ηλιας γυρισε και το ειπε αυτο σε γκομενα "Παιζεις πολυ δυνατα" χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχαχα
Εγώ, ανταλλάζω MY03 με MY06 και πάνω..
Διαφορά δε θέλω, είμαι μεγάλος κουβαρντάς!
Ρε, δεν είναι κατάσταση αυτή στο FB! Πώς μιλάτε έτσι εκεί μέσα?!
Με έχετε κάνει ρεζίλι σε όλα τα μωρά!
Δηλαδη, προσπαθώ, προσπαθώ, προσπαθώ να το παίξω "επίπεδο" και μπαίνει μέσα Zab και Vhta και κάνουν ένα κωλοcomment και πάει χαμένη όλη η σκληρή δουλειά μου..
Τη μία μπερδεύομαι και ενώ γράφω μήνυμα στο Zab, μου έρχεται από την άλλη και το στέλνω σε εκείνη κατά λάθος και μετά αρχίζω τα φουσέκικα για να εξηγήσω ότι το "γ@μησες από κώλο" είναι έκφραση που χρησιμοποιείται στις κόντρες, την άλλη με Zab και Vhta, εχεις επιπλέον και την κατάρα, ο χαρταετός πάει σε άλλους γαλαξίες....
Με έχετε κάνει ρεζίλι σε όλα τα μωρά!
Δηλαδη, προσπαθώ, προσπαθώ, προσπαθώ να το παίξω "επίπεδο" και μπαίνει μέσα Zab και Vhta και κάνουν ένα κωλοcomment και πάει χαμένη όλη η σκληρή δουλειά μου..
Τη μία μπερδεύομαι και ενώ γράφω μήνυμα στο Zab, μου έρχεται από την άλλη και το στέλνω σε εκείνη κατά λάθος και μετά αρχίζω τα φουσέκικα για να εξηγήσω ότι το "γ@μησες από κώλο" είναι έκφραση που χρησιμοποιείται στις κόντρες, την άλλη με Zab και Vhta, εχεις επιπλέον και την κατάρα, ο χαρταετός πάει σε άλλους γαλαξίες....