Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV

Old Sep 4, 2010 | 08:46 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Στα @ρχιδια μας φιλε!
Old Sep 4, 2010 | 09:10 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Εμενα ρε George[gmak] παλι δεν με εντυπωσιασαν οι τυποι.

Ο τυπος δε λεω φωναρα.Εχουν και 5 ωραια κομματια αλλα απο εκει και επειτα δεν τρελαθηκα.

Καραγκιοζακος μου εκανε για την ηλικια του και τα εφε ειδικα εκει με το κοκκινο μικροφωνο που εκανε τραμπαλα και τις πηγολαμπηδες μου φανηκε αστειο..
Λιγο Αμερικανοβλαχος μου εκανε ο Ιρλανδος.

Σιγουρα η ολη φαση στην αρενα αξιζε αλλα δεν ξαναπηγαινα 2η φορα στους συγκεκριμενους.

Υποψιν οτι κριτηριο ''πληρωσα τα εισητηρια και Πρεπει να ειναι ωραια δεν παιζει στην περιπτωση μου γιατι μου τα χαρισαν''
Γιωργο δεν εννοω οτι δεν εισαι αντικειμενικος αλλα οσο να ναι,αν πηγαινεις ετσι βοηθαει στην αντικειμενικοτητα.
Old Sep 4, 2010 | 09:43 AM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

μετριοτατη μπαντα γενικοτερα.
Τρανο παραδειγμα της μετριοτητας,το σοου με το οποιο πετυχαινει 2 πραγματα....αφενος να αμβλυνει τη μουσικη ανεπαρκεια και αφ ετερου να εντυπωσιασει και να εντυπωθει στη συνειδηση των οπαδων αλλα και της βιομηχανιας ως κατι σπουδαιο....Παντα και σε καθε εποχη χρειαζονται τετοια γκρουπ ετσι ωστε και οι αδαεις να νιωθουν οτι τους εκφραζει καποιος,αλλα και η βιομηχανια να κερδιζει.......
Ειναι απειρες οι μπαντες που μουσικα ειναι κλασεις ανωτερες και που κανεις απ οσους πηγαν στη συναυλια δε ξερει,οσο για το ποσο ροκ ειναι μια μπαντα στην οποια βλεπεις ολη την "αφροκρεμα" απο πολιτικους ως δημοσιογραφους,δεν το σχολιαζω καν..οπως και για τα καμωματα των ροκαδων μελων της κατα καιρους..
Γκρεμακη,δεν πηγαινα ουτε τσαμπα..
Old Sep 4, 2010 | 09:47 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Up the IRONS ΡΕΕΕΕΕΕΕ!
Old Sep 4, 2010 | 10:02 AM
gre165-makis's Avatar
Registered User

Originally Posted by t.i.n.t.,Sep 4 2010, 09:43 AM
Τρανο παραδειγμα της μετριοτητας,το σοου με το οποιο πετυχαινει 2 πραγματα....αφενος να αμβλυνει τη μουσικη ανεπαρκεια και αφ ετερου να εντυπωσιασει και να εντυπωθει στη συνειδηση των οπαδων αλλα και της βιομηχανιας ως κατι σπουδαιο....Παντα και σε καθε εποχη χρειαζονται τετοια γκρουπ ετσι ωστε και οι αδαεις να νιωθουν οτι τους εκφραζει καποιος,αλλα και η βιομηχανια να κερδιζει.......
Ειναι απειρες οι μπαντες που μουσικα ειναι κλασεις ανωτερες και που κανεις απ οσους πηγαν στη συναυλια δε ξερει,οσο για το ποσο ροκ ειναι μια μπαντα στην οποια βλεπεις ολη την "αφροκρεμα" απο πολιτικους ως δημοσιογραφους,δεν το σχολιαζω καν..οπως και για τα καμωματα των ροκαδων μελων της κατα καιρους..
Αν σε πληρωναν?
Old Sep 4, 2010 | 11:55 AM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

αλλο τοτε
Old Sep 4, 2010 | 12:24 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by t.i.n.t.,Sep 4 2010, 08:43 PM
Tint από που το έκανες copy-paste;;;;
Old Sep 4, 2010 | 12:36 PM
gmak_s2k's Avatar
Registered User

From: Hot Topics!!!

Originally Posted by gre165-makis,Sep 4 2010, 08:10 PM
Εμενα ρε George[gmak] παλι δεν με εντυπωσιασαν οι τυποι.

Ο τυπος δε λεω φωναρα.Εχουν και 5 ωραια κομματια αλλα απο εκει και επειτα δεν τρελαθηκα.

Καραγκιοζακος μου εκανε για την ηλικια του και τα εφε ειδικα εκει με το κοκκινο μικροφωνο που εκανε τραμπαλα και τις πηγολαμπηδες μου φανηκε αστειο..
Λιγο Αμερικανοβλαχος μου εκανε ο Ιρλανδος.

Σιγουρα η ολη φαση στην αρενα αξιζε αλλα δεν ξαναπηγαινα 2η φορα στους συγκεκριμενους.

Υποψιν οτι κριτηριο ''πληρωσα τα εισητηρια και Πρεπει να ειναι ωραια δεν παιζει στην περιπτωση μου γιατι μου τα χαρισαν''
Γιωργο δεν εννοω οτι δεν εισαι αντικειμενικος αλλα οσο να ναι,αν πηγαινεις ετσι βοηθαει στην αντικειμενικοτητα.
Μάκη σεβαστή η άποψή σου...ειδικά από τη στιγμή που ήσουν παρών

Προσωπικά εκτίμησα το γεγονός οτι τίμησαν και σεβάστηκαν με το παραπάνω τον κόσμο που πλήρωσε τα αλμυρά ομολογουμένως εισιτήρια και τους αποζημίωσαν με μία συναυλία που δεν υστερούσε πουθενά....μουσικά, σκηνοθετικά, οργανωτικά κτλ......και αυτό είναι πράγμα σπάνιο πλέον σε μουσικές εκδηλώσεις καλλιτεχνών του εξωτερικού....και αυτό δεν νομίζω οτι μπορεί να το αμφισβητίσει όποιος παρακολουθεί τέτοια μουσικά γεγονότα που έχουν γίνει κατά καιρούς στην χώρα μας.

Από εκεί και πέρα το γούστο του καθενός και το τι ζητάει από τέτοιες εκδηλώσεις είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό και προσωπικό και για αυτό κάθε άποψη είναι αποδεκτή και σεβαστή.

Old Sep 4, 2010 | 07:24 PM
t.i.n.t.'s Avatar
Registered User

τωρα και στην πολη σας

Old Sep 5, 2010 | 11:42 PM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Αμα κανει καποιος search στο forum την λεξη "karioles" ολα τα ποστ εχουν το ονομα μου διπλα ααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχα

All times are GMT -8. The time now is 10:36 AM.