ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC ΙV
Originally Posted by Nabu,Sep 8 2010, 10:21 PM
Εγώ εχθές το βράδυ έβγαλα βόλτα την Hondara "γιατί έτσι μας αρέσει".
ΣΤΑΛΑ βενζίνη μέσα αλλά νερό στο κρασί μου δεν έβαλα, εκκινήσεις στην Κατεχάκη μαζί με Transalp, Nexus, παπιά, γατιά...
Στο γυρισμό έκανα και λίγο ντριφτ στο Εσάκι για πάρτυ σου Λιάκο, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά...
Κ@βλα είναι ρε πούστη μου το εργαλείο!!
ΣΤΑΛΑ βενζίνη μέσα αλλά νερό στο κρασί μου δεν έβαλα, εκκινήσεις στην Κατεχάκη μαζί με Transalp, Nexus, παπιά, γατιά...
Στο γυρισμό έκανα και λίγο ντριφτ στο Εσάκι για πάρτυ σου Λιάκο, έτσι για να θυμηθούμε τα παλιά...
Κ@βλα είναι ρε πούστη μου το εργαλείο!!
Εγώ, πάλι χθες πήγα ήρεμη βολτίτσα προς Σούνιο, με ωραία μουσικούλα..
Φεύγοντας από το σπίτι μου έβαλα 20 ευρώ 100άρα, η οποία με έβγαλε μέχρι Σαρωνίδα (ΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ)..
Ε, μετά για 3η φορά στην ιστορία του S έβαλα 95άρα..
Είναι δυνατόν 1.80 η 100άρα...??? Έλεος!
Originally Posted by uma_chikara,Sep 8 2010, 11:07 PM
Εγώ, πάλι χθες πήγα ήρεμη βολτίτσα προς Σούνιο, με ωραία μουσικούλα..
Φεύγοντας από το σπίτι μου έβαλα 20 ευρώ 100άρα, η οποία με έβγαλε μέχρι Σαρωνίδα (ΜΕ ΧΑΛΑΡΗ ΟΔΗΓΗΣΗ)..
Ε, μετά για 3η φορά στην ιστορία του S έβαλα 95άρα..
Είναι δυνατόν 1.80 η 100άρα...??? Έλεος!

Βάλε μια φορά, βάλε μια δεύτερη, μια τρίτη.... θα δεις οτι δεν αλλάζει κάτι (εμένα πάλι 250 κατέβασε με 95άρα) πυράκια δεν χτυπάει και τσααααακ μετά απο καιρό θα βάζεις 95αρα ΑΥΣΤΗΡΑ!!!
Originally Posted by energetic,Sep 9 2010, 09:24 AM
Ηταν καλη η ταινια? 

INCEPTION
Originally Posted by Nabu,Sep 8 2010, 11:14 PM
Λιάκο, για όλους έτσι ήταν στην αρχή.
Βάλε μια φορά, βάλε μια δεύτερη, μια τρίτη.... θα δεις οτι δεν αλλάζει κάτι (εμένα πάλι 250 κατέβασε με 95άρα) πυράκια δεν χτυπάει και τσααααακ μετά απο καιρό θα βάζεις 95αρα ΑΥΣΤΗΡΑ!!!

Απ'την άλλη όμως, αν αποφασίσεις να κάνεις απόσταση, με 100άρα δεν πας πουθενά...
Πουθενά όμως..