ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Ισμηνακι να προχωρησουμε και το project που ειπαμε μολις ερθει και ο Μαριος ωστε να αρχισουμε να εχουμε μια εικονα σιγα σιγα.
Ανυπομονω τη μερα που θα το ανακοινωσετε επισημα, ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ που θα γραψω:
+1
Ανυπομονω τη μερα που θα το ανακοινωσετε επισημα, ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ που θα γραψω:
+1
Κοίτα, μάλλον πήρε άδεια από το φόρουμ.
Νομίζω την πήρε από το Stradale όταν σε κάποια φάση είχε πάρει προβάδισμα αλλά μετά του την έδωσε πίσω και την πήρε από το Λέφτη που του έκανε και καλύτερη τιμή.
Μάριε αν ακούς σε πήρα τηλ. και τα μαθα όλα που είσαι αλλά δε μαρτυράω.
Πάρε κανα τηλέφωνο μ$@#^ #%&@%. Μας έχεις γράψει κανονικά στα τομπολίνια σου έτσι;
Και μάθε σε παρακαλώ πόσο έχει η μετοχή της Χόντα.
Νομίζω την πήρε από το Stradale όταν σε κάποια φάση είχε πάρει προβάδισμα αλλά μετά του την έδωσε πίσω και την πήρε από το Λέφτη που του έκανε και καλύτερη τιμή.
Μάριε αν ακούς σε πήρα τηλ. και τα μαθα όλα που είσαι αλλά δε μαρτυράω.
Πάρε κανα τηλέφωνο μ$@#^ #%&@%. Μας έχεις γράψει κανονικά στα τομπολίνια σου έτσι;
Και μάθε σε παρακαλώ πόσο έχει η μετοχή της Χόντα.
Απόσμασμα απο συζήτηση που είχα εχθές με τον lalaki...
Nabu: Που έχεις χαθεί ρε μαλ@κά, ούτε ένα τηλέφωνο, έχουμε γυρίσει απο διακοπές και είσαι εξαφανισμένος.
Lalakis: Άσε τώρα, χωρίς πλάκα, στην δουλειά γίνεται χαμός. Δεν προλαβαίνω ούτε να αναπνεύσω. (η κάτι άλλο παρόμοιο τραγικό)
Τα συμπεράσματα δικάς σας.
Και αν λέω ψέμματα να βγεις να με διορθώσεις ρε !!!
Nabu: Που έχεις χαθεί ρε μαλ@κά, ούτε ένα τηλέφωνο, έχουμε γυρίσει απο διακοπές και είσαι εξαφανισμένος.
Lalakis: Άσε τώρα, χωρίς πλάκα, στην δουλειά γίνεται χαμός. Δεν προλαβαίνω ούτε να αναπνεύσω. (η κάτι άλλο παρόμοιο τραγικό)
Τα συμπεράσματα δικάς σας.
Και αν λέω ψέμματα να βγεις να με διορθώσεις ρε !!!