ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Τα πούπουλα είναι το τελευταίο...
Το πρώτο είναι τα 16'' S0-3 του πατέρα σου μπροστά, τα 16'' κάποτε S0-2 πίσω.
Σου είπα και προχθές, δεν γίνεται να σε ακολουθήσει κανείς απο εμάς αυτήν την στιγμή... Και πρέπει να το θυμάται αυτός οποιοσδήποτε κάτσει απο πίσω απο τον Ηλία. Αλλιώς θα έχουμε δράματα.
Το πρώτο είναι τα 16'' S0-3 του πατέρα σου μπροστά, τα 16'' κάποτε S0-2 πίσω.
Σου είπα και προχθές, δεν γίνεται να σε ακολουθήσει κανείς απο εμάς αυτήν την στιγμή... Και πρέπει να το θυμάται αυτός οποιοσδήποτε κάτσει απο πίσω απο τον Ηλία. Αλλιώς θα έχουμε δράματα.
Κων/νάκο, θα σου δώσω τα pirellia αν μου υποσχεθείς πως δε θα τα ξεκ@λιάσεις..
Καλά..μην υπερβάλλουμε κατά τ'άλλα...είναι ορισμένοι που ψάχνουν αφορμές για κράξιμο..μη τους τις δίνουμε...
Μάριε, ετοίμασε σε παρακαλώ το Pbox...θέλουμε να είναι έτοιμο αύριο..
Μήπως να κατέβω να μου εξηγήσεις λιγάκι, γιατί προς το παρόν λέγαμε να στείλουμε το Μάκη το χακερά..αλλά αγχώνομαι λιγάκι με αυτό..
Καλά..μην υπερβάλλουμε κατά τ'άλλα...είναι ορισμένοι που ψάχνουν αφορμές για κράξιμο..μη τους τις δίνουμε...
Μάριε, ετοίμασε σε παρακαλώ το Pbox...θέλουμε να είναι έτοιμο αύριο..
Μήπως να κατέβω να μου εξηγήσεις λιγάκι, γιατί προς το παρόν λέγαμε να στείλουμε το Μάκη το χακερά..αλλά αγχώνομαι λιγάκι με αυτό..
XAXAXAAXXAAXXAXAXAXAXAAAAAAAAXXAXAXAXAAXXAXAXAXAXA XAXAXAAXXAXAAXAXXA
Δεν υπάρχει αυτό!!!!!!!
Θανάση απο που την βρήκες την φωτό αν επιτρέπεται.
Πηγαίναμε στο ίδιο γυμναστήριο με την κοπέλα για 1 χρόνο. Δεν βρήκα τα @@ να πάω να της μιλήσω ΠΟΤΕ...
Το κορμί της αδικείτε απο την φωτό πάντως.
Ααααααχ
Δεν υπάρχει αυτό!!!!!!!
Θανάση απο που την βρήκες την φωτό αν επιτρέπεται.
Πηγαίναμε στο ίδιο γυμναστήριο με την κοπέλα για 1 χρόνο. Δεν βρήκα τα @@ να πάω να της μιλήσω ΠΟΤΕ...
Το κορμί της αδικείτε απο την φωτό πάντως.
Ααααααχ
Λογικά ναι. Δεν την έχω πετύχει όμως ποτέ και πουθενά εδω γύρα στα περίχωρα.
Με στεναχώρησε ο Θανάσης τώρα. Μου θύμισε την μέρα που ξεκίνησα να πηγαίνω προς το μέρος της να της μιλήσω και τελικά κατέληξα να κάνω πόδια στο Π4
ΚΟΤΑ!
Με στεναχώρησε ο Θανάσης τώρα. Μου θύμισε την μέρα που ξεκίνησα να πηγαίνω προς το μέρος της να της μιλήσω και τελικά κατέληξα να κάνω πόδια στο Π4
ΚΟΤΑ!