ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Δυστυχώς δεν μου έκατσαν τα πράγματα όπως τα ήθελα και παρέκλινα της πορείας μου
Κλώτσησα και την ευκαιρία δημιουργίας υπερσύγχρονης μαρίνας ελλημενισμού σε νησί του Ιονίου
Όχι οτι έχω παράπονο με την εξέλιξη των επαγγελματικών αλλά.....
Πρόσφατα έκανα και κάποιες επαφές με την allseas (ίσως να την ξέρεις) και ίδωμεν
Κλώτσησα και την ευκαιρία δημιουργίας υπερσύγχρονης μαρίνας ελλημενισμού σε νησί του Ιονίου
Όχι οτι έχω παράπονο με την εξέλιξη των επαγγελματικών αλλά.....
Πρόσφατα έκανα και κάποιες επαφές με την allseas (ίσως να την ξέρεις) και ίδωμεν
Originally Posted by gmak_s2k,Oct 28 2009, 01:31 AM
Καλημέρα vteca και καλή δουλειά 

οκ δεν θα πάω για σκάψιμο,αλλά όταν όλοι κάθονται και συ πρέπει να κάνεις ότι κάνεις σχεδόν κάθε μέρα...ε είναι κάπως...πάντως είναι ευχάριστη η φάση οπότε...
αυτό το details μου άρεσε..χαχα
να κοίτα ,σήμερα θα πάω για λίγες ώρες γιατί έχουμε κάτι θεματάκια με την παραγωγή της Ρουγγέρη για την πρωινή παιδική παράσταση.Από αύριο και μέχρι και το Σάββατο έχω και ένα διεθνές συνέδριο τεχνολογίας και θα είναι οι τεχνικοί κάτω για τα τελικά στησίματα και πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο...
να κοίτα ,σήμερα θα πάω για λίγες ώρες γιατί έχουμε κάτι θεματάκια με την παραγωγή της Ρουγγέρη για την πρωινή παιδική παράσταση.Από αύριο και μέχρι και το Σάββατο έχω και ένα διεθνές συνέδριο τεχνολογίας και θα είναι οι τεχνικοί κάτω για τα τελικά στησίματα και πρέπει να κάνουμε έναν έλεγχο...