ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by package,Oct 30 2009, 12:24 AM
Λεω στη επόμενη συνάντηση να μην έρθω αν κατέβει ο Vtecas.
Άσε που στην τελική, αν δούνε τα σκούρα τα παιδιά, βάζουμε μπρος και φεύγουμε, αυτός νομίζω στρώνει ακόμα.
Originally Posted by Dimitrisss,Oct 29 2009, 02:40 PM
Λεγε θα γινεις Παναθηναικος να μπορεις και εσυ να βαφεις τοιχους?Θα εισαι παντα χαρουμενος για το μπασκετ,τωρα για τα υπολοιπα δεν μπορω να σου υποσχεθω κατι
Συν οτι θα πηγαινουμε μαζι γηπεδο και θα ανηκεις στον καλυτερο λαο της Ελλαδος

Συν οτι θα πηγαινουμε μαζι γηπεδο και θα ανηκεις στον καλυτερο λαο της Ελλαδος

περνάς απ τη Λεωφόρο και βλέπεις διάφορες φωτογραφίες....αλλά δεν βλέπω να υπάρχει ανανέωση..εκεί θα μείνουμε...μέχρι το Βαζέχα
Originally Posted by package,Oct 29 2009, 03:15 PM
Vteca τον δικό σου κουμπάρο είχα πάει να φερμάρω? Nabu για λέγε? Έχω όλο το δικαίωμα για ρε. Μέχρι να με πετύχεις βέβαια.
) ,αλλά για τον κουμπάρο ούτε να το σκέφτεσαι..εκεί είναι που θα δείξεις το οδηγικό σου ταλέντο,φρόντισε μην σε πιάσει...
Originally Posted by Nabu,Oct 30 2009, 12:37 AM
Έλα ρε, μην είσαι μαλ@κας, αν έρθει για τσαμπουκά θα βάλουμε τον Θανάση και τον Θεοδόση. Ρε,ξέρω γω πως γίνονται αυτά σου λεω!!
Άσε που στην τελική, αν δούνε τα σκούρα τα παιδιά, βάζουμε μπρος και φεύγουμε, αυτός νομίζω στρώνει ακόμα.

Originally Posted by Nabu,Oct 30 2009, 12:37 AM
Έλα ρε, μην είσαι μαλ@κας, αν έρθει για τσαμπουκά θα βάλουμε τον Θανάση και τον Θεοδόση. Ρε,ξέρω γω πως γίνονται αυτά σου λεω!!

Και καλα που στρωνει γιατι σας βλεπω και του δυο θαμενους στο parking του ΣΕΦ.
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 30 2009, 01:36 AM
Εσυ που πας γυμναστηριο και ο Θεοδωσης που ειναι μαγκας απο τα δυτικα προαστια, εμενα μην με υπολογιζετε.
!! Ευτυχώς με τους ρυθμούς που στρώνει, μέχρι τότε βλέπω τον Πακέτο να έχει βάλει κομπρεσσέρ οπότε θα κατεβαίνω μαζί του στις συναντήσεις
Υ.Σ: Όχι στο ΣΕΦ vteca, έχει ποντίκια, είπαμε, μην τα ισοπεδώσουμε όλα!!
Originally Posted by ThanasiS2K,Oct 30 2009, 11:36 AM
και ο Θεοδωσης που ειναι μαγκας...

Και οσο για το αν βρεθω εγω σε χαντακι ... Εχω και εγω το κρυφο μου χαρτι...

ΘΟΘΩΡΗΗΗΗΗΗΗΗ!!! Για ελα λιγο να σε πω ρε BRO!
Εμένα τελευταία με απασχολεί ιδιαίτερα η πτώση στις τιμές των αυτοκινήτων...
Απ'την άλλη σκέφτομαι πως υπάρχουν και χειρότερα..
Για παράδειγμα ο Λαλάκης, το είχε αγοράσει Σαρακακέικο..
Έπειτα δεν είναι μικρό παιδί σα μερικούς από εμάς για να πει οτι το κρατάει για πάντα..
Απ'ο,τι έχω καταλάβει ετοιμάζεται για γάμους και πανηγύρια..Πού να τα βάλει τα παιδιά??!!!
Από εμάς, τί άλλο... καλούς απογόνους!
Αντε.. και στα δικά μας..
Απ'την άλλη σκέφτομαι πως υπάρχουν και χειρότερα..
Για παράδειγμα ο Λαλάκης, το είχε αγοράσει Σαρακακέικο..
Έπειτα δεν είναι μικρό παιδί σα μερικούς από εμάς για να πει οτι το κρατάει για πάντα..
Απ'ο,τι έχω καταλάβει ετοιμάζεται για γάμους και πανηγύρια..Πού να τα βάλει τα παιδιά??!!!
Από εμάς, τί άλλο... καλούς απογόνους!
Αντε.. και στα δικά μας..