ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Μάριε, θα ακουστεί κάπως, αλλά εχθές το βράδυ σε είδα στον ύπνο μου.
Είχα παραγγείλει λέει μια αρμαθιά πράγματα για το S, και είχες έρθει απο το σπίτι για να τα τοποθετήσουμε πάνω στο αμάξι!!
Εγώ λέω να το αλλάξουμε, πάρε μου εσύ τα πράγματα και θα έρθω εγώ σπιτι σου να τα βάλουμε
Είχα παραγγείλει λέει μια αρμαθιά πράγματα για το S, και είχες έρθει απο το σπίτι για να τα τοποθετήσουμε πάνω στο αμάξι!!

Εγώ λέω να το αλλάξουμε, πάρε μου εσύ τα πράγματα και θα έρθω εγώ σπιτι σου να τα βάλουμε
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Nabu,Nov 2 2009, 11:05 AM
Μάριε, θα ακουστεί κάπως, αλλά εχθές το βράδυ σε είδα στον ύπνο μου.

Originally Posted by Nabu,Nov 2 2009, 09:56 AM
Κάποιος έκανε σεξ εχθές το βράδυ 
Και σίγουρα δεν ήμουν εγώ!

Και σίγουρα δεν ήμουν εγώ!

Η μαμά φύση....
Δηλαδή βρε Κωνσταντίνε πρέπει να έχει κάνει σεξ κάποιος για να πει μια γλυκιά καλημέρα; Εκτός κι αν εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια................
Originally Posted by Package
Εγώ φίλε. Έριξα ένα μπ0Υτζ0 τρελό.
Originally Posted by energetic,Nov 2 2009, 12:31 AM
Μαλλον ηταν προφητικο το ονειρο σου. Σημερα παραλαμβανω αλλη μια τετραδα ζαντολαστιχα 07 που βρηκα. Προφανως πρεπει να μπουν στο αμαξι σου, μολις φυγουν οι αλλες που εχω βαλει αγγελια. 

Είδες, κάτι ξερουν τα όνειρα μου εμένα!!
[QUOTE= Μπλοντυ]Και σίγουρα ούτε κι εγώ!!!
καλημέραααααα
Nabu πετάς άδεια για να πιάσεις γεμάτα βλέπω εε? όπως πάει θα πουν όλοι τι έκαναν χτες τι βράδυ.
Πρόεδρε μήπως να ανοίξεις ένα νέο τόπικ να πέφτει πρωϊνή ενημέρωση για τις βραδινές περιπέτειες των μελών...μεγάλη προθυμία βλέπω...χαχα
Nabu πετάς άδεια για να πιάσεις γεμάτα βλέπω εε? όπως πάει θα πουν όλοι τι έκαναν χτες τι βράδυ.
Πρόεδρε μήπως να ανοίξεις ένα νέο τόπικ να πέφτει πρωϊνή ενημέρωση για τις βραδινές περιπέτειες των μελών...μεγάλη προθυμία βλέπω...χαχα
Originally Posted by vtecas,Nov 2 2009, 01:39 AM
Και μην νομίζεις ότι εσύ θα ξεφύγεις... ξέρασε τα όλα!!
ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ?
Η μήπως είσαι και εσύ γκλυκούλης και ζουζουνούλης σαν την Ισμήνη που ΔΕΝ χρειάζεται να κάνει σεξ για να μας πει καλημέρα με τόσο γλυκό και αγαπητικό ύφος.
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by vtecas,Nov 2 2009, 12:39 PM