ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Ευτυχώς που έχουν φύγει τα τσαντίρια από το ΣΕΦ γιατί ο ανταγωνισμός θα ήταν σκληρός..
Κατα τ'αλλα σημερα δεν έχω καμία όρεξη..
Ενδέχεται να φταίει ο κωλοβενζινάς που χθες μου έβαλε 10 ολόκληρα ευρό 95άρα..!! @#%@^@&
Έβαλα άλλα 20 ευρώ 100άρα, αλλά η ζημιά είχε γίνει...με τί μούτρα να "πατήσω" ο,τι βρω στην επιστροφή...?
Κατα τ'αλλα σημερα δεν έχω καμία όρεξη..
Ενδέχεται να φταίει ο κωλοβενζινάς που χθες μου έβαλε 10 ολόκληρα ευρό 95άρα..!! @#%@^@&
Έβαλα άλλα 20 ευρώ 100άρα, αλλά η ζημιά είχε γίνει...με τί μούτρα να "πατήσω" ο,τι βρω στην επιστροφή...?
Originally Posted by uma_chikara,Nov 3 2009, 03:30 AM
Ευτυχώς που έχουν φύγει τα τσαντίρια από το ΣΕΦ γιατί ο ανταγωνισμός θα ήταν σκληρός..
Ηλία και εμένα μου έβαλε εχθές 95αρα ο Πακιστάν.
Εγώ ακολούθησα τον άλλο δρόμο. Κατέβηκα κομμάτια, ανέβηκα σβέλτα, έφτασα σπίτι με μια παυλίτσα βενζίνη και λαμπάκι.
Πάμε για άλλα....
Originally Posted by ThanasiS2K,Nov 3 2009, 02:35 AM

Γυφτοκλαμπ εχουμε γινει χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ο UMA πισω εχει βαλει το lip λες και ειναι γκλιτσα και παει να βοσκισει τα προβατα.
Η φωτογραφία μου θυμίζει στιγμιότυπο από την ταινία του Χάρρυ Κλυν που πάει ο έμπορος με το φορτηγάκι στο Λέτσοβο να πουλήσει το νέο εμπόρευμα από την πόλη..
Εγώ είμαι ο Τραμπάκουλας και περιμένω τη φωτογραφική μου..
Ο Local είναι η Γκόλφω... κ.ο.κ...
aaaxxxaax
Λοιπόν μου λέει προ λίγων ημερών η 2 ½ χρονών Αλενα ¨
Πως κάνει το σκυλάκι μπαμπά ?
Γαβ γαβ τις λέω
Πως κάνει το γατάκι ?
Νιαου νιαου
Πως κάνει η εγελαδιτσα μπαμπά ?
Μμμμμμουουουου τις λέω
Και κάπου εδώ αρχίζουν οι μοτερικες ερωτήσεις ………….
Πως κάνει το antilag μπαμπά ?
Πως κάνει το καρτ του Δημήτρη μπαμπά ?
Πως κάνει το εργαλείο ? (το Honda είναι αυτό )
Τώρα φανταστείτε και εμένα να κάνω τους παραπάνω ήχους για να έχετε μια πλήρη εικόνα του γέλιου.......................