ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by blondie_s2k,Nov 26 2009, 04:57 PM
Κι αν πήγα 2 φορές πήγα γιατί ήμουν καλεσμένη απο έναν απ τους πρωταγωνιστές οπότε δεν ήθελα να το προσβάλω το παιδί...:
Ορίστε ....ξέρουμε και τους πρωταγωνιστές ...και μας προσκαλούν κιόλας..και δεν τους προσβάλουμε επίσης.......
Originally Posted by gmak_s2k,Nov 27 2009, 12:12 AM
Περίμενε να ρωτήσω κανέναν στην δουλειά γιατί από εδώ μέσα.... 

Πρόσεχε τι λες... δεν θες να σε καταραστεί η ΜΠΛΑΝΤΙ
Originally Posted by vtecas
Νabura τι λέει το κορδόνι,πονάει ακόμα?
Μια χαρά πονάει ακόμα. Και σήμερα το πρωί που σηκώθηκα και έκανα μια κίνηση μια χαρά πόνεσε... Έχω αρρωστήσει κιόλας και είμαι "μια χαρά"...
Άσχετο, αλλά Παρασκευή σήμερα και έχουμε ανεβασμένη διάθεση!! Να τελειώσει και η δουλειά νωρίς σήμερα (για όλους Πέτρο... μην κάτσεις πάλι μέχρι το βράδυ...
)και να την κάνουμε!!!
Originally Posted by vtecas,Nov 27 2009, 12:57 AM
πάντως για μένα η βδομάδα δεν σταματά σήμερα,και ΣΚ εδώ θα είμαι για λίγες ώρες όμως...ελπίζω
Να περάσουμε να σε δούμε τότε ρε, ως Έλληνες και εμείς
Originally Posted by Nabu,Nov 27 2009, 01:10 AM
Να περάσουμε να σε δούμε τότε ρε, ως Έλληνες και εμείς

υπάρχει και υπόγειο γκαράζ 2 ορόφων με πάτωμα γάμησέ τα,γυαλί σκέτο (όπως στο jumbo της Πειραιώς - μάλλον δύσκολο να χετε πάει εκεί εε?) Μαλάκα δεν μπορείς να φανταστείς τι παντιλίκια κάνεις.Πριν βάλω την καινούργια ρυθμιζόμενη ανάρτηση στο vti ,με ελάχιστο γκάζι σε 1η ή 2α μάζευα κώλους για πλάκα.Σκέψου με το S τι θα γίνεται....δεν συζητάω βέβαια να έχει βρέξει έξω,με το που μπουν τα πρώτα αυτοκίνητα με νερά ,η πρόσφηση είναι μηδενική. Α ρε κάτι μαλάκες που σχεδιάζουν και βάζουν τέτοια υλικά ..
για το τι γίνεται βέβαια με το εξατμησόνι δεν περιγράφεται,απορώ πως δεν έχουν γίνει ρογμές στα μπετά και πως δεν πέφτει το ταβάνι....σκέψου να σκάσουν μερικά S μαζεμένα....ε ρε γλέντια....στα καπάκια η σεισμολογική υπηρεσία και το κτήριο ακατάλληλο χαχαχα