ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Nabu,Nov 30 2009, 11:25 PM
Καλό Μήνα παίδες!!
Βρουυυυααα - VTEC-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑAAAAAA- ΤΑΤΑΤΑ
ηηηκ
ΒΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥΥυυ υυυυυυυυυυυμμμμ
ηκ
Βρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυμμμμμμμμμμμ

Βρουυυυααα - VTEC-ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑAAAAAA- ΤΑΤΑΤΑ
ηηηκ
ΒΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΥΥΥΥΥΥυυ υυυυυυυυυυυμμμμ
ηκ
Βρουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυμμμμμμμμμμμ

)
Originally Posted by ThanasiS2K,Dec 1 2009, 02:44 AM
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος πως γίνεται ένα τόσο καλό άτομο σαν και εμένα να ταλαιπωρείτε έτσι ?
Εγώ σου είπα και την προηγούμενη Δευτέρα ότι πρέπει να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα.
Εσύ ακόμα και το ποτήρι να ήταν γεμάτο, θα έβρισκες να γκρινιάξεις γιατί κάπου εκεί υπάρχει μια υποψία δαχτυλιάς απο την σερβιτόρα/σερβιτόρο που σου το άφησε στο τραπέζι.
[QUOTE=Nabu,Dec 1 2009, 01:03 PM] Εσύ ακόμα και το ποτήρι να ήταν γεμάτο, θα έβρισκες να γκρινιάξεις γιατί κάπου εκεί υπάρχει μια υποψία δαχτυλιάς απο την σερβιτόρα/σερβιτόρο που σου το άφησε στο τραπέζι.
Στο μεταξύ εγώ εδώ πέρα αντιμετωπίζω ενα ΤΡΟΜΕΡΟ πρόβλημα....
Το πρωί εξεράγη (το εννοώ) στην κουζίνα μια κονσέρβα χαβιάρι....και παρόλο που καθαρίστηκε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ....Δεν αντέχωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!
A...και καλό μας μήνα!!!! Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερος και πιο...παραγωγικός απ τον προηγούμενο!!
Το πρωί εξεράγη (το εννοώ) στην κουζίνα μια κονσέρβα χαβιάρι....και παρόλο που καθαρίστηκε, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΩΣ ΒΡΩΜΑΕΙ....Δεν αντέχωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp!!!!!!!!!!!
A...και καλό μας μήνα!!!! Ας ελπίσουμε να είναι καλύτερος και πιο...παραγωγικός απ τον προηγούμενο!!