ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by Stradale,Dec 2 2009, 12:05 AM
Πριν απαντήσω σε αυτό,έχω μια άλλη απορία.Πριν λίγες μέρες πήγα στον Πουπάκη βάλαμε μια KW3 σε ένα S.Και έκανε corner weight,δηλαδη σε κάθε ρόσα να "πέφοτυν" 300 κιλά.Κσι τον ρωτάω,αυτό μπορούμε να το κάνουμε σε όλα τα αυτοκίνητα?Ναι,αρκεί να έχουν coilover.
Και τώρα έχω μια απορία.Τότε γιατί είναι τόσο σημαντικό το 50:50?Αφου το δημιουργεις και μόνος σου.
Κάτι δεν έχω καταλάβει σωστά βέβαια
Και τώρα έχω μια απορία.Τότε γιατί είναι τόσο σημαντικό το 50:50?Αφου το δημιουργεις και μόνος σου.

Είναι άλλο πράγμα λοιπόν το 50-50 να στο έχει ο κατασκευαστής απο το εργοστάσιο και άλλο το να σκάς 2.000€ σε ανάρτηση και ρυθμίσεις προκειμένου να το καταφέρεις μόνος σου.
Επίσης το 50-50 απο μόνο του, να θυμάσαι ότι δεν λέει τίποτα. Μπορεί να πάρεις ένα μπροσθομήχανο/προσθιοκίνητο αυτοκ/το το οποίο να έχει όλο το βάρος μπροστά. Πρέπει να το κάνεις 50-50 δλδ αυτό? Για αναρωτήσου λίγο?
Να το φορτώσουμε φασόλια πίσω?
Originally Posted by Stradale,Dec 2 2009, 11:05 AM
Πριν απαντήσω σε αυτό,έχω μια άλλη απορία.Πριν λίγες μέρες πήγα στον Πουπάκη βάλαμε μια KW3 σε ένα S.Και έκανε corner weight,δηλαδη σε κάθε ρόσα να "πέφοτυν" 300 κιλά.Κσι τον ρωτάω,αυτό μπορούμε να το κάνουμε σε όλα τα αυτοκίνητα?Ναι,αρκεί να έχουν coilover.

Βαρος Μπροστα αριστερα + Πισω Δεξια = Μπροστα δεξια + Πισω αριστερα
Στα δικα μας αυτοκινητα τα νουμερα σε καθε ροδα ειναι κοντα, λογω σχεδον 50-50 κατανομης. Αλλα σε αλλα αυτοκινητα δεν ισχυει αυτο και ουτε ειναι και το ζητουμενο η 50-50 κατανομη.
Ναι σωστά,πρέπει τουλάχιστον αν δεν είναι 50-50 να πλησιάζει αυτόν τον αριθμο από το εργοστάσιο.
Για την ιστορία, 1210 κιλά AP1 με 16ρες, έξω ρεζέρβα,4 κουτάκια στο ρεζερβουάρ και μονή τιτανίου.
Για την ιστορία, 1210 κιλά AP1 με 16ρες, έξω ρεζέρβα,4 κουτάκια στο ρεζερβουάρ και μονή τιτανίου.
Originally Posted by Stradale,Dec 2 2009, 12:16 AM
Ναι σωστά,πρέπει τουλάχιστον αν δεν είναι 50-50 να πλησιάζει αυτόν τον αριθμο από το εργοστάσιο.
10 κιλάκια διαφορά που είναι και φυσιολογικό απο ζάντες και ήχο.
Δεν είναι καν τραγούδι και γι αυτό δεν το έχω βάλει εκεί, αλλά έχει πλάκα και σου κολλάει....
www.getonmyhorse.com
www.getonmyhorse.com

Το καταλαβα οταν ειδα την τυπισσα να γλυφει τον Mr Horsie και να ξετυλιγεται απο κατω η μαλαπερδα.