Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Thread Tools

Old Dec 16, 2009 | 01:19 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Τι καλο παιδι είναι!!
Old Dec 16, 2009 | 01:21 AM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

Τι θα γινει ρε? Σας ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!!!!
Old Dec 16, 2009 | 01:24 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Λεφτέρη,μετά από γιορτή κτλ κτλ θα έπρεπε να είσαι πολύ χαλαρός σήμερα....
Old Dec 16, 2009 | 01:25 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

αααα ναι, σορρυ ΛΑΙΦΥΤΑΙΡΟΙ, δεν θα ξαναγινει!
Old Dec 16, 2009 | 01:26 AM
leftis's Avatar
Registered User

Originally Posted by vtecas,Dec 16 2009, 01:24 PM
Λεφτέρη,μετά από γιορτή κτλ κτλ θα έπρεπε να είσαι πολύ χαλαρός σήμερα....
Εγω και το ματι της Mordor δεν χαλαρωνουμε ΠΟΤΕ!
Old Dec 16, 2009 | 01:27 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Εγώ συφμωνώ με την απαγόρευση ύβρις μέσα στο φόρουμ αλλά απο την άλλη διαφωνώ με την απαγόρευση λέξεων όπως αυτή "του καλού παιδιού".

Καταλαβαίνω ότι αυτή η λέξη χρησιμοποιείται για να προσβάλει κάποιον συχνά πυκνά αλλά απο την στιγμή που δεν γράφεται ούτε εκτελεί κάποιον τέτοιο σκοπό, δεν βρίσκω τον λόγο και για την διαγραφή της.

Αισθάνομαι λες και είμαστε στην τηλεόραση και παίζουμε πριν την βραδυνή ζώνη που όλα είναι censored.

Ε, είπαμε...
Old Dec 16, 2009 | 01:32 AM
leftis's Avatar
Registered User

Και πως θες να γινει βρε Κων/νε? Να περναμε απο parental φιλτρο τι εννοει ο καθενας και τι οχι? Λοιπον, επειδη μαλλον εχω αρχισει να παρεξηγουμαι, δεν ειναι κατι που γουσταρω να κανω, και αν θυμαστε καλα ημουν απο εκεινους που δεν προσεχαν και παρα πολυ τι και πως το ελεγαν. Απλα αποφασιστηκε κατι και γινεται προσπαθεια να τηρηθει. Δεν εχουμε σκοπο να κρατησει ετσι για παντα αυτο το πραγμα, απλα θελουμε να μπουμε ολοι στην λογικη οτι δεν γραφουμε οπως να'ναι. Ε μεχρι να γινει αυτο, πρεπει να περασουμε και μεσα απο την τωρινη διαδικασια..δυστυχως..
Old Dec 16, 2009 | 01:34 AM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Old Dec 16, 2009 | 01:34 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Ποσο κραταει αυτο παιδια? Αν ειναι μεχρι 31/12 καλως
Old Dec 16, 2009 | 01:58 AM
Nabu's Avatar
Registered User

Originally Posted by leftis,Dec 16 2009, 02:32 AM
Και πως θες να γινει βρε Κων/νε? Να περναμε απο parental φιλτρο τι εννοει ο καθενας και τι οχι? Λοιπον, επειδη μαλλον εχω αρχισει να παρεξηγουμαι, δεν ειναι κατι που γουσταρω να κανω, και αν θυμαστε καλα ημουν απο εκεινους που δεν προσεχαν και παρα πολυ τι και πως το ελεγαν. Απλα αποφασιστηκε κατι και γινεται προσπαθεια να τηρηθει. Δεν εχουμε σκοπο να κρατησει ετσι για παντα αυτο το πραγμα, απλα θελουμε να μπουμε ολοι στην λογικη οτι δεν γραφουμε οπως να'ναι. Ε μεχρι να γινει αυτο, πρεπει να περασουμε και μεσα απο την τωρινη διαδικασια..δυστυχως..
Δεν διαφωνώ μαζί σου πουθενά κατα βάση.

Ούτε θέλω να γίνει κάτι με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο.

Απλά, θέλω να πιστεύω τουλάχιστον, οι περισσότεροι αν όχι όλοι απο εδω μέσα ξέρουν να διαχωρίζουν την πλάκα απο το καραγκιοζιλίκη.

Ναι έχουν ξεπεραστεί τα όρια μερικές φορές, ναι έχουν ακουστεί κακά πράγματα που είχαν ως σκοπό να θίξουν άτομα και καταστάσεις αλλά δεν νομίζω ότι σε κάποιο τόσο χαλαρό τόπικ όσο αυτό ,και δεδομένου του χαβαλέ της κατάστασης και αυτών που ειπώνονται εδώ, θα έπρεπε να μην χρησιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί ή κάτι άλλο παρεμφερές.

Επίσης αυτό που γράφεις ότι είναι απλά μια "φάση" το βρίσκω ακόμα χειρότερο. Είναι σαν να μου λες "κάνουμε τώρα την πάπια για λίγο καιρό και μετά απο λίγο όλα καλά πάλι".

Ε αυτό τι διόρθωση θα έχει φέρει? Μήπως αυτός που έχει στο παρελθόν πετάξει τα σχόλια του, θα έχει συμμορφωθεί έτσι?

Το να καταφέρεις κάποιον να μάθει να χειρίζεται τον λόγο του και το πως αυτός θα επηρεάσει τους γύρω του δεν έρχεται απο "τιμωρία" ούτε απο "μπούσουλα".

Εμένα τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου και μιλάω τελείως φιλικά και με διάθεση για κουβέντα

All times are GMT -8. The time now is 01:13 AM.