ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Εγώ συφμωνώ με την απαγόρευση ύβρις μέσα στο φόρουμ αλλά απο την άλλη διαφωνώ με την απαγόρευση λέξεων όπως αυτή "του καλού παιδιού".
Καταλαβαίνω ότι αυτή η λέξη χρησιμοποιείται για να προσβάλει κάποιον συχνά πυκνά αλλά απο την στιγμή που δεν γράφεται ούτε εκτελεί κάποιον τέτοιο σκοπό, δεν βρίσκω τον λόγο και για την διαγραφή της.
Αισθάνομαι λες και είμαστε στην τηλεόραση και παίζουμε πριν την βραδυνή ζώνη που όλα είναι censored.
Ε, είπαμε...
Καταλαβαίνω ότι αυτή η λέξη χρησιμοποιείται για να προσβάλει κάποιον συχνά πυκνά αλλά απο την στιγμή που δεν γράφεται ούτε εκτελεί κάποιον τέτοιο σκοπό, δεν βρίσκω τον λόγο και για την διαγραφή της.
Αισθάνομαι λες και είμαστε στην τηλεόραση και παίζουμε πριν την βραδυνή ζώνη που όλα είναι censored.
Ε, είπαμε...
Και πως θες να γινει βρε Κων/νε? Να περναμε απο parental φιλτρο τι εννοει ο καθενας και τι οχι? Λοιπον, επειδη μαλλον εχω αρχισει να παρεξηγουμαι, δεν ειναι κατι που γουσταρω να κανω, και αν θυμαστε καλα ημουν απο εκεινους που δεν προσεχαν και παρα πολυ τι και πως το ελεγαν. Απλα αποφασιστηκε κατι και γινεται προσπαθεια να τηρηθει. Δεν εχουμε σκοπο να κρατησει ετσι για παντα αυτο το πραγμα, απλα θελουμε να μπουμε ολοι στην λογικη οτι δεν γραφουμε οπως να'ναι. Ε μεχρι να γινει αυτο, πρεπει να περασουμε και μεσα απο την τωρινη διαδικασια..δυστυχως..
Originally Posted by leftis,Dec 16 2009, 02:32 AM
Και πως θες να γινει βρε Κων/νε? Να περναμε απο parental φιλτρο τι εννοει ο καθενας και τι οχι? Λοιπον, επειδη μαλλον εχω αρχισει να παρεξηγουμαι, δεν ειναι κατι που γουσταρω να κανω, και αν θυμαστε καλα ημουν απο εκεινους που δεν προσεχαν και παρα πολυ τι και πως το ελεγαν. Απλα αποφασιστηκε κατι και γινεται προσπαθεια να τηρηθει. Δεν εχουμε σκοπο να κρατησει ετσι για παντα αυτο το πραγμα, απλα θελουμε να μπουμε ολοι στην λογικη οτι δεν γραφουμε οπως να'ναι. Ε μεχρι να γινει αυτο, πρεπει να περασουμε και μεσα απο την τωρινη διαδικασια..δυστυχως..
Ούτε θέλω να γίνει κάτι με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο.
Απλά, θέλω να πιστεύω τουλάχιστον, οι περισσότεροι αν όχι όλοι απο εδω μέσα ξέρουν να διαχωρίζουν την πλάκα απο το καραγκιοζιλίκη.
Ναι έχουν ξεπεραστεί τα όρια μερικές φορές, ναι έχουν ακουστεί κακά πράγματα που είχαν ως σκοπό να θίξουν άτομα και καταστάσεις αλλά δεν νομίζω ότι σε κάποιο τόσο χαλαρό τόπικ όσο αυτό ,και δεδομένου του χαβαλέ της κατάστασης και αυτών που ειπώνονται εδώ, θα έπρεπε να μην χρησιμοποιούνται τέτοιοι χαρακτηρισμοί ή κάτι άλλο παρεμφερές.
Επίσης αυτό που γράφεις ότι είναι απλά μια "φάση" το βρίσκω ακόμα χειρότερο. Είναι σαν να μου λες "κάνουμε τώρα την πάπια για λίγο καιρό και μετά απο λίγο όλα καλά πάλι".
Ε αυτό τι διόρθωση θα έχει φέρει? Μήπως αυτός που έχει στο παρελθόν πετάξει τα σχόλια του, θα έχει συμμορφωθεί έτσι?
Το να καταφέρεις κάποιον να μάθει να χειρίζεται τον λόγο του και το πως αυτός θα επηρεάσει τους γύρω του δεν έρχεται απο "τιμωρία" ούτε απο "μπούσουλα".
Εμένα τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου και μιλάω τελείως φιλικά και με διάθεση για κουβέντα

δεν θα ξαναγινει!