ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by patriot_S2K,Oct 4 2007, 01:43 PM
Το σημείο στο ΙΚΕΑ δεν ήταν καλό...Να δοκιμάσουμε και Λυκ και αποφασίζουμε. Ειναι και κοντά στο Μ.Μ και βολέυει
@ener: όχι δεν υπαρχει ζωη στον Άρη. Ελπίζω να μην απογοητεύτηκες γιατι εγώ μόλις χθες έμαθα ότι δεν υπάρχει αγιος βασίλης και έκλαιγα όλο το βράδυ..
@ener: όχι δεν υπαρχει ζωη στον Άρη. Ελπίζω να μην απογοητεύτηκες γιατι εγώ μόλις χθες έμαθα ότι δεν υπάρχει αγιος βασίλης και έκλαιγα όλο το βράδυ..

Καλά, το γέλιο χθές ήταν απίστευτο! Οι κοιλιακοί ακόμα πονάνε! Μάριε, έχασες πολύ γέλιο. Ο Τάσος σόλαρε big time!
Όσο για το κινητό, παίζει το εξής: δεν έχω και τη καλύτερη σχέση μαζί του. Το κινητό το βλέπω σαν αναγκαίο κακό γι'αυτό και πολύ συχνά ξεχνάω να το ανοίξω. Έχω στραβώσει που η καθημερινή μας ζωή κρέμεται από ένα άψυχο αντικείμενο τόσο επικίνδυνο για την υγεία μας. Γενικά, οι πηγές τις ακτινοβολίας που δεχόμαστε καθημερινά είναι αμέτρητες. Τώρα έχουμε και τα κινητά που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα σε ζωτικά όργανα και ιστούς του σώματός μας και εκλύουν τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ποσότητα ακτινοβολίας σε σχέση με όλες τις άλλες συσκευές γύρω μας.
- διακοπή - χτυπάει το κινητό! χαχαχαχα!
Ρε Μάνο, αυτό λέγεται τηλεπάθεια! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! ΤΕΛΟΣ!
Όσο για το κινητό, παίζει το εξής: δεν έχω και τη καλύτερη σχέση μαζί του. Το κινητό το βλέπω σαν αναγκαίο κακό γι'αυτό και πολύ συχνά ξεχνάω να το ανοίξω. Έχω στραβώσει που η καθημερινή μας ζωή κρέμεται από ένα άψυχο αντικείμενο τόσο επικίνδυνο για την υγεία μας. Γενικά, οι πηγές τις ακτινοβολίας που δεχόμαστε καθημερινά είναι αμέτρητες. Τώρα έχουμε και τα κινητά που είναι ΑΚΡΙΒΩΣ δίπλα σε ζωτικά όργανα και ιστούς του σώματός μας και εκλύουν τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ποσότητα ακτινοβολίας σε σχέση με όλες τις άλλες συσκευές γύρω μας.
- διακοπή - χτυπάει το κινητό! χαχαχαχα!
Ρε Μάνο, αυτό λέγεται τηλεπάθεια! Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα! ΤΕΛΟΣ!
Λοιπον, μετα απο ολιγοήμερη απουσια μου απο αυτο το topic ερχομαι παλι και λεω:
Ο Μανος ειναι Καγκουρας
Ο Taseas ειναι στον Ογκο
Ο Lalakis με αγαπαει
Ο Vtec-Man μας εχει γραμμενους και δεν μας μιλαει οταν ειμαστε πανω στο ΠΑΠΙ
Ο DS μαλλον ριχνει μπετα και τα πινει συνεχεια με τον Vtec-Man
Ο Energetic παιζει συνεχεια Metal Damage
...ΤΕΛΟΣ!
Ο Μανος ειναι Καγκουρας
Ο Taseas ειναι στον Ογκο

Ο Lalakis με αγαπαει
Ο Vtec-Man μας εχει γραμμενους και δεν μας μιλαει οταν ειμαστε πανω στο ΠΑΠΙ