Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Old Jan 14, 2010 | 02:47 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

From: athens

Τελικά ποιο πολύ σας κ@βλος@ παρά σας όργισα μου φαίνετε
είμαι μακρινός θειος σε ένα 16 αρι που Καλός η κακός στην τσάντα του έχει προφυλακτικά.
Τον έχει δει σίγουρα

στα 28 μου περίπου , τα είχα με ένα 17 αρι , που είχε μεγάλη εμπειρία στο sex πάντως.

Έχω κόρη 3 χρονών.
Την πριγκιποπούλα μου , την βασιλοπούλα μου , το πλάσμα αυτό το ατελείωτο.
Ποιος μαντράχαλος θα το χαίρετε όταν μεγαλώσει , με προβληματίζει σίγουρα ,
Όμως τι να κάνεις , έτσι είναι αυτά .

Ρε το κοριτσάκι μου ρε …….. δεν είναι για τα μούτρα σου
Old Jan 14, 2010 | 02:54 AM
dennis2k's Avatar
Registered User

Originally Posted by yiannakos,Jan 14 2010, 03:47 AM
Τον έχει δει σίγουρα
έλιωσα
Old Jan 14, 2010 | 03:10 AM
vtecas's Avatar
Registered User

From: ATHENS nomizo....

Eddiex...άσ' το...έχω δει εδώ στη δουλειά ,πρωινές ώρες,σχολεία -γυμνάσια-και τα μικρά να κάθονται και η στριγκιά να κάνει μπάμ πάνω απ το χαμηλοκάβαλο το τζιν...να δεις πως σκάνε και πως πάνε σχολείο...Καλά που δεν είναι και ο Θανάσης εδώ να κουρδίζει ο ένας τον άλλον,θα είχαμε μπει φυλακή λέμε...
Old Jan 14, 2010 | 03:22 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

Εγώ αγαπώ τον Θεοδόση αλλά σε αυτά τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω θα πω ότι αντιδράς υπερβολικά.

Εσύ στα 16 σου τι έκανες? 2α λυκείου πήγαινες τότε...
Εγώ είχα σχέση στα 16 μου, που κράτησε για 2.5 χρόνια. Όπως καταλαβαίνεις, βγάζαμε τα μάτια μας, γιατί στην τελική, λογικό είναι.
Στα 16 το σεξ δεν είναι ταμπού... στο Λύκειο μιλάς για αυτό συνέχεια, κουτσομπολεύεις γύρω του. Απλά τώρα που έχουμε ανέβει ηλικίες ξεχνάμε τα δικά μας.

That said, ούτε εγώ θα πήγαινα με ένα τόσο μικρό. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να ζήσει με κάποιον της ηλικίας της. Να ανακαλύψουν τον έρωτα μαζί (συναισθηματικό και σαρκικό), να νιώσουν πράγματα πρωτόγνωρα παρέα. Αν πας εσύ ο μαντραχαλάς που τα έχεις ζήσει όλα αυτά και πλέον είσαι πιο συγκεντρωμένος και πιο απαιτητικός σε αυτά που θες, το πιο πιθανό είναι να της γ@μήσεις το όνειρο.
Αν απο την άλλη είναι καμία εξ'όλης και προ'όλης, τότε το πιο πιθανό είναι να έγινε έτσι γιατί έμπλεξε με κάποιον μεγαλύτερο...

My 2 cents.

Και καλησπέρα κιόλας.
Old Jan 14, 2010 | 03:32 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Originally Posted by Nabu,Jan 14 2010, 04:22 AM

That said, ούτε εγώ θα πήγαινα με ένα τόσο μικρό. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να ζήσει με κάποιον της ηλικίας της. Να ανακαλύψουν τον έρωτα μαζί (συναισθηματικό και σαρκικό), να νιώσουν πράγματα πρωτόγνωρα παρέα. Αν πας εσύ ο μαντραχαλάς που τα έχεις ζήσει όλα αυτά και πλέον είσαι πιο συγκεντρωμένος και πιο απαιτητικός σε αυτά που θες, το πιο πιθανό είναι να της γ@μήσεις το όνειρο.
Αν απο την άλλη είναι καμία εξ'όλης και προ'όλης, τότε το πιο πιθανό είναι να έγινε έτσι γιατί έμπλεξε με κάποιον μεγαλύτερο...

My 2 cents.

Και καλησπέρα κιόλας.
΄Πωωω τι γράφεις ρε Κων/νε....έμεινα με ανοιχτό το στόμα ρε φίλε.....δεύτερος ασκητής λέμε...και πολύ καλύτερος εε,γιατί ο άλλος είναι πολύ φλώρος ρε συ...
Old Jan 14, 2010 | 03:36 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Κοιτα και εγω γενικως Κωστα εχω κανει διαφορα αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να γραψω "μαμακιες" σε ενα forum το οποιο διαβαζεται απο τον καθενα. Απο κοντα αυτες οι συζητησεις ειναι πιο ωραιες. Απλα στο δικο μου το μυαλο θεωρω οτι η γυναικα στην ηλικια των 15/16 πρεπει να μην ακουει μαμακιες απο τον καθε γκομενο της πχ που θελει να τον ριξει ή απο τις παρτολες φιλες της που τον δινουν παντου και να ειναι πιο ωριμο αυτο που θα κανουν. Οπως ειπες "Να ανακαλύψουν τον έρωτα μαζί (συναισθηματικό και σαρκικό)", οχι να γ@μιουντε αβερτα! Τεσπα, τελος απο μενα.

Ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΕΛΟ-ΓΙΔΟ!
Old Jan 14, 2010 | 03:37 AM
vtecas's Avatar
Registered User

Θανάσης ο 'Τσαλακωτής'
Old Jan 14, 2010 | 03:41 AM
yiannakos's Avatar
Registered User

Originally Posted by vtecas,Jan 14 2010, 12:32 PM
΄Πωωω τι γράφεις ρε Κων/νε....έμεινα με ανοιχτό το στόμα ρε φίλε.....δεύτερος ασκητής λέμε...και πολύ καλύτερος εε,γιατί ο άλλος είναι πολύ φλώρος ρε συ...

Ειδικά στο κομμάτι με το σαρκικό έρωτα ……………….

Old Jan 14, 2010 | 03:44 AM
eddiex's Avatar

From: Piraeus. . .

Originally Posted by Nabu,Jan 14 2010, 02:22 PM
Εγώ αγαπώ τον Θεοδόση αλλά σε αυτά τα λίγα που πρόλαβα να διαβάσω θα πω ότι αντιδράς υπερβολικά.

Εσύ στα 16 σου τι έκανες? 2α λυκείου πήγαινες τότε...
Επαιζα μπαααααλα, playstation, προπονηση, κανα καφε Ελευθεριας.. εεε, αυτα!
Old Jan 14, 2010 | 03:59 AM
uma_chikara's Avatar
Registered User

Συμφωνώ με Νιντζα!
Και μετά, επειδή δεν τους άρεσε όταν ο μεγάλος της "τσαλάκωνε" και την έκανε λούης.. η κλασική δικαιολογία..ήμουν μικρή δεν ήξερα...

Δεν είχες επιλογή μωρή ηλίθια?
Σου έβαλε κανείς το πιστόλι στο κεφάλι και σου είπε ή αυτό ή σε σκότωσα...???
Μην τρελαθούμε κιόλας..
Είπαμε χαζές, αλλά όχι κι έτσι..

All times are GMT -8. The time now is 09:24 AM.