ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by vtecas,Jan 18 2010, 02:49 AM
αυτό το χάλι με τα τουρμπίδια και τους κουβάδες...μου την δίνει απίστευτα!!
Κάθε κουβάς και τούρμπο και το θέμα είναι ότι πολλοί κουβάδες έρχονται έτσι εργοστασιακοί ...
Κάθε κουβάς και τούρμπο και το θέμα είναι ότι πολλοί κουβάδες έρχονται έτσι εργοστασιακοί ...
Στο λέω σαν ιδιοκτήτης(όχι JCW,απλό S).
Ιδίως σε στριφτερές διαδρομές,με καλό οδηγό,θέλει @@ να το πιάσεις.
Originally Posted by yiannakos,Jan 19 2010, 02:15 AM
Εμένα μου άρεσε όπως έκαναν τα κομπρεσορατα τα mini 

Τώρα τα τούρμπο είναι ακόμα χειρότερα (δεν ακούγονται καν, παρά μόνο όταν σφυρίζουν).
Εγώ το κομπρεσοράτο έχω.
JCW είναι η έκδοση με τα 215(στρόφαλο) και υπήρχε και σε κομπρεσοράτο και turbo.Έστω κι άν φαίνεται μικρή η ιπποδύναμη,πάντως "there's more than meets the eye".
Ξεχνάω εγώ που(οταν ήμουν μαμά ακόμα) είχα πετύχει έναν στη Κηφισίας και δεν μπορούσα να κλείσω τη διαφορά με τίποτα? -μη γελάτε είχα στεναχωρηθεί εκείνη τη μέρα.
Τα turbo πάντως είναι ενα κλίκ πιο γρήγορα απο τα κομπρεσοράτα...
JCW είναι η έκδοση με τα 215(στρόφαλο) και υπήρχε και σε κομπρεσοράτο και turbo.Έστω κι άν φαίνεται μικρή η ιπποδύναμη,πάντως "there's more than meets the eye".
Ξεχνάω εγώ που(οταν ήμουν μαμά ακόμα) είχα πετύχει έναν στη Κηφισίας και δεν μπορούσα να κλείσω τη διαφορά με τίποτα? -μη γελάτε είχα στεναχωρηθεί εκείνη τη μέρα.
Τα turbo πάντως είναι ενα κλίκ πιο γρήγορα απο τα κομπρεσοράτα...
O αδερφός μου έχει JCW,κομπρεσσοράτο...πατήσαμε στην ευθεία μετά τον Ζάχο roll δευτέρες,αφού έβαλα τις 17'' και μάζεψε 4 αυτοκίνητα....αντε γιατί είχε βγάλει πολυ γλώσσα...να σημειώσω οτι φοράμε ίδιες ζάντες και οτι ήταν δικάβαλος..με ατομο που ζυγίζει 110 κιλά...χθες βέβαια άλλαξε τροχαλία και λέει ότι θα με περάσει....εγώ του είπα να μαζέψει λεφτά να βάλει και τίποτα αλλο μηπως τα καταφέρει και με φτάσει...

)