ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by gre165-makis,Jan 31 2010, 08:06 PM
Η ζωη ειναι μια λεγεται S2000 και το νοημα τις κρυβεται σε απλες ξεχωριστες στιγμες.....
Νιωθω ευτυχισμενος που μπορω να την ζω..
Υγεια να εχουμε να την χαιρομαστε..
Honda λεω και κλαιωωωωωωωωωωωωω.........

Νιωθω ευτυχισμενος που μπορω να την ζω..
Υγεια να εχουμε να την χαιρομαστε..
Honda λεω και κλαιωωωωωωωωωωωωω.........

Originally Posted by gre165-makis,Jan 31 2010, 08:06 PM
Μεσημερι καθημερινη και συνεχιζω για λιμανακια........μυτι-τακουνι κατεβασμα 2α στην αριστερη-γκαζακι-μουρη μεσα,κολαρακι να κουνιεται ερεθιστικα και το λαστιχακι να στριγκλιζει απο την ηδονη............
Aυτό το ΣΚ η Πανσέληνος μας έσκισε κανονικά.
Σάββατο απόγευμα, είμαι σπίτι, σηκώνει το τηλέφωνο η μάνα μου, 'βόμβα στην Εφορία' της λένε. Δεν είπανε σε πια εφορία, ούτε πότε. Της λέω, μάνα, άραξε, αν ήτανε στα αλήθεια θα σε παίρνανε τηλ. αφού έσκαγε (η μάνα μου δουλεύει undercover στην αντιτρομοκρατική, φτιάχνει σπανακόπιτες και τέτοια, αλλά σηκώνει και κανα τηλέφωνο όταν ο Αξ. Υπηρεσίας παίζει με κανα γκομενάκι στο facebook).
Το άλλο, στέλνω μήνυμα σε ένα φίλο, του λέω, άντε έχουμε καιρό να τα πούμε, μου λέει, δίκιο έχεις αλλά έπεσε δουλειά και μετακόμιση, από τέλη Μαρτίου θα είμαι πιο εύκαιρος (και το έλεγε και σοβαρά).
Και σα να μην έφτανε αυτό, χωρίζει και η Μενεγάκη.
Αυτός ο λαός, πόσα μπορεί να αντέξει;
Σάββατο απόγευμα, είμαι σπίτι, σηκώνει το τηλέφωνο η μάνα μου, 'βόμβα στην Εφορία' της λένε. Δεν είπανε σε πια εφορία, ούτε πότε. Της λέω, μάνα, άραξε, αν ήτανε στα αλήθεια θα σε παίρνανε τηλ. αφού έσκαγε (η μάνα μου δουλεύει undercover στην αντιτρομοκρατική, φτιάχνει σπανακόπιτες και τέτοια, αλλά σηκώνει και κανα τηλέφωνο όταν ο Αξ. Υπηρεσίας παίζει με κανα γκομενάκι στο facebook).
Το άλλο, στέλνω μήνυμα σε ένα φίλο, του λέω, άντε έχουμε καιρό να τα πούμε, μου λέει, δίκιο έχεις αλλά έπεσε δουλειά και μετακόμιση, από τέλη Μαρτίου θα είμαι πιο εύκαιρος (και το έλεγε και σοβαρά).
Και σα να μην έφτανε αυτό, χωρίζει και η Μενεγάκη.
Αυτός ο λαός, πόσα μπορεί να αντέξει;
Originally Posted by uma_chikara,Feb 1 2010, 01:29 AM
ΧΩΡΙΖΕΙ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ??????????????????????????????????

Για να σε παίρνω κάτι σημαντικό σε θέλω.
Ορίστε, άμα το ξερες νωρίτερα μπορεί και να το χαμε προλάβει το κακό που μας ήβρε.
Θανάση....αν έβλεπες αυτά που είδα μόλις....και θα μου χαμογελούσες και θα με φιλούσες(στο μάγουλο ε -του προσώπου,το διευκρινίζω γιατί έχει πονηρά μυαλά εδώ μέσα).΄Φεύγουν τα σχολεία...δασκάλες μες την κ..λα,σε κοιτάνε και σε τρώνε οι πουτ@νες.....μόνο και μόνο γι αυτό ξαναπήγαινα σχολείο...
Lalakis ,μιλάμε για μεγάλη γκάμα..20+ στα νήπια, 30+,40+ στα πιο μεγάλα παιδιά....Αντώνη..δράμα η κατάσταση...
Lalakis ,μιλάμε για μεγάλη γκάμα..20+ στα νήπια, 30+,40+ στα πιο μεγάλα παιδιά....Αντώνη..δράμα η κατάσταση...