ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
¨Οταν ο Λευτέρης λέει Καρέα ΜΑΛΛΟΝ εννοεί τις στροφές του Καρέα φίλτατε και βρωμερέ Puntogt-κοντρέρ Θανάση. Όχι την βρωμερή ευθεία στα φανάρια.
Εκεί λοιπόν δεν θέλει πολύ. Ένα σετ χέρια θέλει και να έχεις αφήσει τα @@ σου στο σπίτι εκείνη την μέρα.
Εκεί λοιπόν δεν θέλει πολύ. Ένα σετ χέρια θέλει και να έχεις αφήσει τα @@ σου στο σπίτι εκείνη την μέρα.
Εννοειται Καρεα στροφες. Ρευμα προς Ηλιουπολη.
Αφου τελειωσουν οι στροφες και μετα την κατηφορα την μεγαλη εχει αλλη μια κατηφορα που καποια στιγμη εχει ενα αλματακι. Μπροστα εγω πισω το Μ3 περναω με 170 και οι πισω ροδες πρεπει να σηκωθηκαν και οταν ξαναπατησαν κανουν ενα γκουπ, τερματιζουν και ο κωλος ψαρεψε λιγο. Εκει τα χρειαστηκα.
Αφου τελειωσουν οι στροφες και μετα την κατηφορα την μεγαλη εχει αλλη μια κατηφορα που καποια στιγμη εχει ενα αλματακι. Μπροστα εγω πισω το Μ3 περναω με 170 και οι πισω ροδες πρεπει να σηκωθηκαν και οταν ξαναπατησαν κανουν ενα γκουπ, τερματιζουν και ο κωλος ψαρεψε λιγο. Εκει τα χρειαστηκα.
Originally Posted by Nabu,Feb 12 2010, 12:19 AM
¨Οταν ο Λευτέρης λέει Καρέα ΜΑΛΛΟΝ εννοεί τις στροφές του Καρέα φίλτατε και βρωμερέ Puntogt-κοντρέρ Θανάση. Όχι την βρωμερή ευθεία στα φανάρια.
Αφου τελειωσουν οι στροφες και μετα την κατηφορα την μεγαλη εχει αλλη μια κατηφορα που καποια στιγμη εχει ενα αλματακι. Μπροστα εγω πισω το Μ3 περναω με 170 και οι πισω ροδες πρεπει να σηκωθηκαν και οταν ξαναπατησαν κανουν ενα γκουπ, τερματιζουν και ο κωλος ψαρεψε λιγο. Εκει τα χρειαστηκα. Εκει ο τυπος πρεπει να καταλαβε οτι δεν παω πολυ καλα και εκοψε.
Τι να το κάνεις ρε συ Θανάση? Κάτσε με την χούφτα σου ρε παληκάρι μου.
Σου κάνει τα κέφια όποτε θες, δεν γκρινιάζει, την έχεις πάντα εύκαιρη, δεν σου γυρίζει το μυαλό, δεν θα σε παρατήσει ποτέ!!
Άσε που δεν έχει κανένα πρόβλημα να σκέφτεσαι άλλες την ώρα που την πηδ@ς!!
Σου κάνει τα κέφια όποτε θες, δεν γκρινιάζει, την έχεις πάντα εύκαιρη, δεν σου γυρίζει το μυαλό, δεν θα σε παρατήσει ποτέ!!
Άσε που δεν έχει κανένα πρόβλημα να σκέφτεσαι άλλες την ώρα που την πηδ@ς!!