ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Originally Posted by Germak,Oct 12 2007, 12:55 PM
...exo xasei ti mpala apo tin poli douleia kai den ksero pote k pou tha brethoume- boithiste xristianoi esdyoxiladites...
https://www.s2ki.com/events
Καποιο μ*υμ! μου εφαγε την πισω ταπα. Γ@μΩ! Και βαριεμαι να τρεχω στον Σαρακακη για 8 ευρω!
Μανο, δεν με πηγες βολτα που ηθελα το Σαββατο που μου ειπες... Ουτε pm, ουτε τηλ, ουτε μνμ, ουτε yahoo - msn που σου εχω δωσει ... ΤΙΠΟΤΑ!
Καλα λεω οτι δεν με αγαπας καθολου!
Καληνυχτα!
Μανο, δεν με πηγες βολτα που ηθελα το Σαββατο που μου ειπες... Ουτε pm, ουτε τηλ, ουτε μνμ, ουτε yahoo - msn που σου εχω δωσει ... ΤΙΠΟΤΑ!
Καλα λεω οτι δεν με αγαπας καθολου!
Καληνυχτα!
emena poy exoun faei 2 fores tin piso tapa k xthes tin keraia, imarton pia....na kanoume ena erano na dinoume 8 eyro se m.....es!
asxeta me ayta, simera eimai xalia me pyreto sti douleia kai an kai eimai konta sti synantisi mallon den me blepo na ta kataferno....opote tha sas do tin epomeni.
asxeta me ayta, simera eimai xalia me pyreto sti douleia kai an kai eimai konta sti synantisi mallon den me blepo na ta kataferno....opote tha sas do tin epomeni.
Σε αυτές τις περιπτώσεις, Θανάση, η λύση είναι μία: Μπουκόφσκι.
Και δεν κάνω καθόλου πλάκα, διαβάζεται μονορούφι και μετά θα λες, καλά, είμαι και γ@μώ τα παιδιά που λέει και ο eddiex...
Και δεν κάνω καθόλου πλάκα, διαβάζεται μονορούφι και μετά θα λες, καλά, είμαι και γ@μώ τα παιδιά που λέει και ο eddiex...
Τρωω το τονο-σαντουιτς μου που εφτιαξα και ξεκιναω το CS.
Ασχετο: Παιζει κανενας online Counter Strike στο Steam δηλαδη? Αμα ειναι πειτε να παιζουμε μαζι κιολας.
Αρχισε να κανει ψιλο κρυο και το βραδυ θα παιξουμε Pro!
Ασχετο: Παιζει κανενας online Counter Strike στο Steam δηλαδη? Αμα ειναι πειτε να παιζουμε μαζι κιολας.
Αρχισε να κανει ψιλο κρυο και το βραδυ θα παιξουμε Pro!
Χαροπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ
χαροπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ
μια και δεν έχω τώρα S, όμως πάντα θα γελώ
χαροπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ...
p.s. Λαλάκη πώς πάνε οι κόντρες με τα Cordoba? Ελπίζω να με βγάζεις ασπροπρόσωπο έτσι?
χαροπά τα δυο μου χέρια τα χτυπώ
μια και δεν έχω τώρα S, όμως πάντα θα γελώ
χαροπά τα δυό μου χέρια τα χτυπώ...
p.s. Λαλάκη πώς πάνε οι κόντρες με τα Cordoba? Ελπίζω να με βγάζεις ασπροπρόσωπο έτσι?