ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
συνέχεια.....
- Το Τασο τον ζήτησε η HONDA Ιαπωνίας.... τον θέωρησε χρήσιμο αλλα και επικίνδυνο με οσα ξέρει πλεόν....
- Ευτυχώς που οι αγγελίες μπαίνουν τσάμπα γιατί δεν υπάρχει μία μου είπε....ήταν ξεκάθαρος....δεν έχω λεφτά.....
- Μη μου ζητάτε να γυρίσω πίσω στις παραδόσεις, τα δίδαξα αυτά....
- Η Ισμήνη θέλει να πάρει S λέει....ΑΣ ΘΕΛΕΙ!!!! Μετά θα χάσω εγώ τον ύπνο μου......
- Το μέγεθος παίζει άραγε ρόλο στα μικρόφωνα?
- Θα πάω με το Νικολάκη να δούμε το RAMBO. Εννοείται πως δεν πάω για την ταινία.....
- Ο toupa ανοίγει εύκολα dvdclub και οι ταινίες του θα είναι πάντα πρώτη προβολή.....
- Ο Αγγελος, για να ανοίξει υποκατάστημα, θα πρέπει πρώτα να μάθει να χτίζει με τουβλάκια πενηντόευρα....
- Τα λαστιχα υπάρχουν αλλά έχουν πουληθεί ήδη....
- Ο Eddiex είναι καψούρης αυτό τον καιρό....
- Θανάση έγινες κ εσύ Κων/νος.....
- Το Τασο τον ζήτησε η HONDA Ιαπωνίας.... τον θέωρησε χρήσιμο αλλα και επικίνδυνο με οσα ξέρει πλεόν....
- Ευτυχώς που οι αγγελίες μπαίνουν τσάμπα γιατί δεν υπάρχει μία μου είπε....ήταν ξεκάθαρος....δεν έχω λεφτά.....
- Μη μου ζητάτε να γυρίσω πίσω στις παραδόσεις, τα δίδαξα αυτά....
- Η Ισμήνη θέλει να πάρει S λέει....ΑΣ ΘΕΛΕΙ!!!! Μετά θα χάσω εγώ τον ύπνο μου......
- Το μέγεθος παίζει άραγε ρόλο στα μικρόφωνα?
- Θα πάω με το Νικολάκη να δούμε το RAMBO. Εννοείται πως δεν πάω για την ταινία.....
- Ο toupa ανοίγει εύκολα dvdclub και οι ταινίες του θα είναι πάντα πρώτη προβολή.....
- Ο Αγγελος, για να ανοίξει υποκατάστημα, θα πρέπει πρώτα να μάθει να χτίζει με τουβλάκια πενηντόευρα....
- Τα λαστιχα υπάρχουν αλλά έχουν πουληθεί ήδη....
- Ο Eddiex είναι καψούρης αυτό τον καιρό....
- Θανάση έγινες κ εσύ Κων/νος.....
Εγώ ένα έχω να πώ....
...τα ληγμένα που πίνετε έχουν πραγματικά ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!
Συμπερασματικά:
- Ο Τάσος, με τόσο διάβασμα που ρίχνει, έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του και εδώ και στην Ιαπωνία!
- Οι αγγελίες Μάνο μπαίνουν ΤΣΑΜΠΑ ...
- Ο Μάνος ουδεμία σχέση έχει με οτιδήποτε παραδοσιακό...
- Η Ισμήνη θα το πάρει το S !!! Kαι τότε πράγματι θα χάσεις τον ύπνο σου!
- Ο Νικολάκης το ξέρει???
- Ο Toupa είναι πλέον κινηματογραφικός αστέρας τεραστίου βελληνεκούς!
- Τον Αγγελο δεν τον ξέρω...
- Λάστιχα πάρτε καινούργια...
- Ο Eddiex πράγματι αυτό τον καιρό δίνει ρεσιτάλ ερωτικής ερμηνείας στο γραπτό...
- Και, τέλος, ο Θανάσης είναι μπουχτισμένος απ τις χοντρές που, απ οτι φαίνεται, του φορτώνετε....ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ και... κουβαλήστε τις χοντρές σας μόνοι σας!!!
...τα ληγμένα που πίνετε έχουν πραγματικά ΘΕΑΜΑΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!
Συμπερασματικά:
- Ο Τάσος, με τόσο διάβασμα που ρίχνει, έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του και εδώ και στην Ιαπωνία!
- Οι αγγελίες Μάνο μπαίνουν ΤΣΑΜΠΑ ...
- Ο Μάνος ουδεμία σχέση έχει με οτιδήποτε παραδοσιακό...
- Η Ισμήνη θα το πάρει το S !!! Kαι τότε πράγματι θα χάσεις τον ύπνο σου!
- Ο Νικολάκης το ξέρει???
- Ο Toupa είναι πλέον κινηματογραφικός αστέρας τεραστίου βελληνεκούς!
- Τον Αγγελο δεν τον ξέρω...
- Λάστιχα πάρτε καινούργια...
- Ο Eddiex πράγματι αυτό τον καιρό δίνει ρεσιτάλ ερωτικής ερμηνείας στο γραπτό...
- Και, τέλος, ο Θανάσης είναι μπουχτισμένος απ τις χοντρές που, απ οτι φαίνεται, του φορτώνετε....ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΝ και... κουβαλήστε τις χοντρές σας μόνοι σας!!!

Σε ευχαριστω Μανο... Θα το κοιταξω...