ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Πάντως έβλεπα χτες το βράδυ το Show Sexy, και σκεφτόμουνα 2 πράγματα:
1. Θα μπορούσα κάλλιστα να συμμετάσχω, αλλά δεν υπάρχει κατηγορία για σέξυ μπυρόκοιλο. Δεν πειράζει, καλοκαίρι έρχεται, μπορώ πάντα να κατέβω σαν υποψήφια Μις Φώκια.
2. Θα μπορούσα κάλλιστα να γ.... την Κάρτσωνα. Αλλά για την ώρα θα αρκεστώ στη Λίτσα, μιας και η Νίκη νομίζω πως αγνοεί την ύπαρξή μου.
Και κάπου εκεί κοιμήθηκα...
1. Θα μπορούσα κάλλιστα να συμμετάσχω, αλλά δεν υπάρχει κατηγορία για σέξυ μπυρόκοιλο. Δεν πειράζει, καλοκαίρι έρχεται, μπορώ πάντα να κατέβω σαν υποψήφια Μις Φώκια.
2. Θα μπορούσα κάλλιστα να γ.... την Κάρτσωνα. Αλλά για την ώρα θα αρκεστώ στη Λίτσα, μιας και η Νίκη νομίζω πως αγνοεί την ύπαρξή μου.
Originally Posted by lalakis2000,Apr 8 2008, 04:28 AM
Πάντως έβλεπα χτες το βράδυ το Show Sexy, και σκεφτόμουνα 2 πράγματα:
Lalaki, οταν σε διαβάζω είναι απο τα καλύτερά μου!!!!!!
Τι μωρό αυτή η Νίκη?????????
Originally Posted by eddiex,Apr 8 2008, 12:45 PM
Μανο οι κοπελα στο avantar σου σαν να πηρε καμια 20αρα κιλα... Χοντροκωλιασε η μου φαινεται? Μαλλον θα χρειαστει και αυτην τον σακο του μποξ του Κωστα! 

kala auti i kartswna....ti na peis.....
Μάνο, με το που την είδα, ήθελα πολύ να την παίξω (την κιθάρα) αλλά κλείναν τα μάτια μου τόσο από τη νύστα που δεν την έβρισκα (την κιθάρα).
Καταλαβαίνεις για τι κούραση μιλάμε; Κι εσύ μετά μου λες δεν κατεβαίνω στις συναντήσεις...
Καταλαβαίνεις για τι κούραση μιλάμε; Κι εσύ μετά μου λες δεν κατεβαίνω στις συναντήσεις...
Originally Posted by eddiex,Apr 5 2008, 11:12 AM
Πως σπαζομαι οταν τα μ@λ@κισμενα βγαινουν και πινουν και μετα δεν ξερουν τι κανουν...
Ηρθε ενας κανιβαλος χθες γυρνοντας για το σπιτι μου εγω και με ακουμπησε στο πλαι καθως ηθελε λεει να παει ευθεια στριβωντας πανω μου
Βγηκα, κοιταξα και τπτ στους προφυλακτηρες. Μπηκα μεσα και το πρωι που το κοιταξα παλι ειδα οτι μου εχει φαει ολη την ζαντα και την εκανε πουτ@ν@. Ηταν και με Honda το ΒΛΗΜΑ (civic). Τωρα ειναι που παμε για βαψιμο Μανο....
Ρωτα τον δικο σου!
Χρηστο αν μπορεις να μου φερεις οπως μου ειπες το σπρεϊ μεχρι να τις παω για βαψιμο...
ΑΧ!
Ηρθε ενας κανιβαλος χθες γυρνοντας για το σπιτι μου εγω και με ακουμπησε στο πλαι καθως ηθελε λεει να παει ευθεια στριβωντας πανω μου
Βγηκα, κοιταξα και τπτ στους προφυλακτηρες. Μπηκα μεσα και το πρωι που το κοιταξα παλι ειδα οτι μου εχει φαει ολη την ζαντα και την εκανε πουτ@ν@. Ηταν και με Honda το ΒΛΗΜΑ (civic). Τωρα ειναι που παμε για βαψιμο Μανο....
Ρωτα τον δικο σου!Χρηστο αν μπορεις να μου φερεις οπως μου ειπες το σπρεϊ μεχρι να τις παω για βαψιμο...
ΑΧ!

kalytera na vapseis zanta, para fteraki i porta......
agio eixes!!!!!!!!
pantws einai gegonos oti to s den einai gia na to afineis opou ki opou....
ap'tin alli yparxoun polloi, pou gia na katalavoun an xwraei na perasei to autokinito tous se steno kommati, koitoun an pernaei o kathreptis tous, xwris na xtypisoun to diko sou...endexomenws kapoies stigmes na ton kleinoun ki olas.....
me polla autokinita, isws kai na douleuei...me to s, omws, an akoumpisei kathreptis, einai pia arga............
gi auto, loipon, prosoxi......
emena, pali me akoumpane synexeia mprosta sto kseparkarisma.....!!!!!!!!!!!!!
as einai kala i plastiki vlakeia, pou krataei tin pinakida!!!!!!!!!!!!
Originally Posted by lalakis2000,Apr 8 2008, 04:35 AM
Μάνο, με το που την είδα, ήθελα πολύ να την παίξω (την κιθάρα) αλλά κλείναν τα μάτια μου τόσο από τη νύστα που δεν την έβρισκα (την κιθάρα).
Τη δίνουμε μαζί και αυτή....δεν ειναι τοσο ωραία αλλα είναι καλό παιδί....
Αν με ακουμπαγε σε φτερο και πορτα τοτε θα επαιρνα το 100 θα ετρεχε και δεν θα εφτανε το Μπ@σταρδο ετσι οπως ηταν. αλλα ειπα αφου δεν ειδα τπτ (εκεινη την ωρα) να μην ασχολειθω αλλο. Ηταν και 6 η ωρα το πρωι...