ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Never Never Land... Wake up guys...
Ειναι υπεροχα εδω στην δουλεια. 1η μερα της βδομαδας και αλλες 4 που μενουν. Woo, γουσταρω. Ζεστη πολυ, χρονος λιγος, λεφτα ... no comments
... Ο Σακης μονιμα παρκαρισμενος, βολτες μονο το ΣΚ και μερικες φορες η μοναξια μου χτυπαει την πορτα τα βραδια. Αυτα ειναι... Αφηστε τα ονειρα σε αυτους που εχουν φαντασια και εμεις ... keep on walking...
Καλημερα, Καλη Βδομαδα, Καλο μηνα και πανω απ'ολα - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Ειναι υπεροχα εδω στην δουλεια. 1η μερα της βδομαδας και αλλες 4 που μενουν. Woo, γουσταρω. Ζεστη πολυ, χρονος λιγος, λεφτα ... no comments
... Ο Σακης μονιμα παρκαρισμενος, βολτες μονο το ΣΚ και μερικες φορες η μοναξια μου χτυπαει την πορτα τα βραδια. Αυτα ειναι... Αφηστε τα ονειρα σε αυτους που εχουν φαντασια και εμεις ... keep on walking...
Καλημερα, Καλη Βδομαδα, Καλο μηνα και πανω απ'ολα - ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!
Originally Posted by Dorikin,Jun 2 2008, 11:49 AM
oloi ta idia oneira exoume telika...
mono pou egw thelw kati se miami me ena f430 sto garaz mou kai ena fountain 42ari poker run gia na phgainw opote thelw cuba h mpaxames....
zitaw polla???
mono pou egw thelw kati se miami me ena f430 sto garaz mou kai ena fountain 42ari poker run gia na phgainw opote thelw cuba h mpaxames....
zitaw polla???

Ειμαι στο 5ο μου και το μαυρισμα ξεκινησε για τα καλα... τα μωρα να ψαχνοντε και στο πηγαινε για μπανιο (Πορτο Γερμενο) ανεβαινα απο την ειδικη με τα WRC του Rally Ακροπολης και τους γνωστους οδηγους. Πολυ γελιο... Ταπα τα WRC ταπα και εγω με το Honda. Τρελα ηταν ολα!

και τα υπολοιπα θα ερθουν με τον καιρο