ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Εγω επαθα το εξης, εκει που παω στο garage να παρω το αμαξι ημουν μεταξυ S2000 MY 04 Type V και S2000 CR , μου βγαινει ενας πινακας απο το πουθενα που ελεγε confirm option? Y N Ωρε λεω! *στα γιαννιωτικα* παταω Υ και το εχω, κανω μια κατω το σταυρο *στο λαιμο μου* και βρισκομαι στο Service Park *3 χιλιομετρο Ιωαννινων-Αθηνων* και εκει που παω να παιξω με τα caber-caster-toughness και ολα τα classic πραγματα που κανω πριν βγω για καφε βλεπω τον παντα προθυμο και χαμογελαστο ψηφιακο μαστορα μου να αρχιζει τα pixeliasmata Λετε να ειναι η 1)φαντασια μου 2)μνημη RAM? η περασε 3)ελαφρο εγγεφαλικο μπροστα μου?
Σήμερα βρέχει.
Πολύ.
Ευτυχώς που δεν έπλυνα το αμάξι το ΣΚ, θα το είχα μετανιώσει τώρα.
Ο Τάσος το έχει ρίξει στα ποπ κορν, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το παιδί.
Στο Σχοινιά το Σάββατο η κυτταρίτιδα πήγαινε σύννεφο. Κρίμα γιατί τον τελευταίο καιρό λιώνω στο γυμναστήριο για να μοιάσω στο ελάχιστο στη φώτο-ορόσημο του drifteropoulou και περίμενα τουλάχιστον να συναντήσω ωραίες παρουσιές. Είχε κανα δυο αστεράκια αλλά συνολικά...
Δεν κατάφερα τελικά να σηκώσω το πανί στο σερφ, μιας και από 3 μποφόρ και πάνω έχω απαγορευτικό από το λιμεναρχείο.
Δεν πειράζει, τουλάχιστον δοκίμασα το νέο μου σεταπ στο Διόνυσο, το οποίο δε διαφέρει σε τίποτα από το παλιό, επομένως η όποια διαφορά οφείλεται μάλλον στα μαγνητικά πεδία της Πεντέλης, εκεί κοντά στη σπηλιά του Νταβέλη.
Θα ρωτήσω το Χαρδαβέλα και θα σας ενημερώσω.
Υ.Γ.: Το ΣΚ ο Λαλάκης θα βρίσκεται σε γνωστό νησί των Κυκλάδων. Πάρτε τα μέτρα σας.
Πολύ.
Ευτυχώς που δεν έπλυνα το αμάξι το ΣΚ, θα το είχα μετανιώσει τώρα.
Ο Τάσος το έχει ρίξει στα ποπ κορν, πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω με αυτό το παιδί.
Στο Σχοινιά το Σάββατο η κυτταρίτιδα πήγαινε σύννεφο. Κρίμα γιατί τον τελευταίο καιρό λιώνω στο γυμναστήριο για να μοιάσω στο ελάχιστο στη φώτο-ορόσημο του drifteropoulou και περίμενα τουλάχιστον να συναντήσω ωραίες παρουσιές. Είχε κανα δυο αστεράκια αλλά συνολικά...
Δεν κατάφερα τελικά να σηκώσω το πανί στο σερφ, μιας και από 3 μποφόρ και πάνω έχω απαγορευτικό από το λιμεναρχείο.
Δεν πειράζει, τουλάχιστον δοκίμασα το νέο μου σεταπ στο Διόνυσο, το οποίο δε διαφέρει σε τίποτα από το παλιό, επομένως η όποια διαφορά οφείλεται μάλλον στα μαγνητικά πεδία της Πεντέλης, εκεί κοντά στη σπηλιά του Νταβέλη.
Θα ρωτήσω το Χαρδαβέλα και θα σας ενημερώσω.
Υ.Γ.: Το ΣΚ ο Λαλάκης θα βρίσκεται σε γνωστό νησί των Κυκλάδων. Πάρτε τα μέτρα σας.