ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Παιδες απο εδω ειναι το παιδι με το Λευκο το περλα με καρμπον καπο και πορτπαγκαζ? Το ειδα το Σαββατο στο Σχιστο και τον καπαναγα στο παραθυρο... Το πιο θεικο χρωμα και το αμαξι ειναι Μουν@ρος του παιδιου...
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Ομορφο ΠΣΚ στην Αθηνα με πολυ δραστηριοτητα! 
-O oxtros ειναι δυνατος και το επιασε το νοημα!
-To Island, αυτο το Σαββατο αλλαξε εντελως το μουσικο του προγραμμα και ξεσηκωσε τους παντες! Επιτελους, τελος στο μονοτονο "παιζουμε μουσικη οπως κανουν τα μπαρακια στα νησακια". Ειχα βαρεθει αυτη την ατακα, επιτελους!
-Το Guzel εχει καλο κοσμο!
-To Guzel θα αναστεναξει και αυτη τη βδομαδα!
-Το Ακρωτηρι μαζευει φιλες.
-Το Destiny ειναι ο Παντελης (Gigolo). ΤΕΛΟΣ! Σε ετοιμαζω για ενα ιδιαιτερο "εορταστικο προγραμμα".
-Δε περιγραφω αλλο...

-O oxtros ειναι δυνατος και το επιασε το νοημα!

-To Island, αυτο το Σαββατο αλλαξε εντελως το μουσικο του προγραμμα και ξεσηκωσε τους παντες! Επιτελους, τελος στο μονοτονο "παιζουμε μουσικη οπως κανουν τα μπαρακια στα νησακια". Ειχα βαρεθει αυτη την ατακα, επιτελους!
-Το Guzel εχει καλο κοσμο!

-To Guzel θα αναστεναξει και αυτη τη βδομαδα!

-Το Ακρωτηρι μαζευει φιλες.

-Το Destiny ειναι ο Παντελης (Gigolo). ΤΕΛΟΣ! Σε ετοιμαζω για ενα ιδιαιτερο "εορταστικο προγραμμα".

-Δε περιγραφω αλλο...
Υπάρχει λογοκρισία στο Forum και δεν μπορώ να μιλήσω ελευθερα
Ένα δικηγόρος θα με σώσει μονο.. ΓΙΑΝΝΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....
Έχασα μια παρθενια μου εγώ την παρασκευή, πήγα σε μέρη που δεν το φανταζόμουν
Από την μια το Z με την τρελή κατανάλωση από την άλλη κάτι Φανταχτερά ονόματα με πολύ λίγο ύφασμα επάνω τους.. και με βλέπω για δάνειο στην πρώτη τράπεζα..
Μερικοί έχουν καραβια στο όνομα τους μου φαίνεται και μας το παίζουν υπάλληλοι γραφείου
Ένα δικηγόρος θα με σώσει μονο.. ΓΙΑΝΝΝΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....
Έχασα μια παρθενια μου εγώ την παρασκευή, πήγα σε μέρη που δεν το φανταζόμουν
Από την μια το Z με την τρελή κατανάλωση από την άλλη κάτι Φανταχτερά ονόματα με πολύ λίγο ύφασμα επάνω τους.. και με βλέπω για δάνειο στην πρώτη τράπεζα..
Μερικοί έχουν καραβια στο όνομα τους μου φαίνεται και μας το παίζουν υπάλληλοι γραφείου