ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Originally Posted by kostasoyk,Jun 20 2007, 06:37 PM
aderfe gmak kaneis lathos.afora olous mas.dioti pera apo filoi toy s2000 prospathoyme mesa apo tis synanthseis,to fagito,tis voltes kai ta kafedakia pou pinoyme oloi mazoi parea na ginoume kai ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ pou einai poly shmantiko.den kserw an to vlepw poly synaisthimatika alla etsi to fantazomai
ΦΙΛΙΚΑ , Κωστας
ΦΙΛΙΚΑ , Κωστας
1ον Δεν μπορείς να πεις οτι κάνω λάθος. Αυτή απλά είναι η άποψή μου και το γεγονός οτι δεν συνάγει με την δική σου την καθιστά αυτόματα λάθος;
2ον Επιμένω να υποστηριζω οτι δεν αφορά όλους μας. Αν δεν κατάφερες να γίνεις φίλος με το συγκεκριμένο άτομο (που παρεπιπτόντος ξέρω ποιο είναι), αν έκανε κάτι σε εσένα και μόνο, είναι κάτι που αφορά μόνο εσένα και αυτόν. Αν δηλαδή εγώ αύριο χαλάσω τις σχέσεις μου με τον "Φούφουτο" γιατί μου κάνει μ@λ@κί@ θα είναι κάτι που θα σε αφορά; Ή μήπως θα σε αφορά μόνο αν έχει s2k; Αν δηλαδή δεν "δέσει το γλυκό" σε επίπεδο φιλίας μεταξύ δύο ή περισσοτέρων ανθρώπων από εδώ μέσα που έχουν s2k είναι θέμα που θα πρέπει να απασχολεί την συγκεκριμένη κοινότητα; Αν είναι έτσι να ανοίξουμε και ένα topic με τίτλο "Τσακωμοί" και να τα χώνουμε όλοι σε όλους. Στην περίπτωση που λές απλά δεν έκατσε η φιλία σου με αυτό το άτομο. Προφανώς με τα δικά σου κριτήρια δεν σου κάνει για φίλος. Αυτό γιατί πρέπει να μας αφορά όλους μας όπως λες; Σε κάποιους άλλους μπορεί να κάνει. Και τι θα καταλάβεις δηλαδή αν τον κράξεις και γιατί πρέπει να το κάνεις δημόσια; Πάρτον και χώστου τα όσο εσύ γουστάρεις και νιώθεις. Σεβαστό το γεγονός, όπως έχω ήδη πει, το οτι ήθελες να το βγάλεις από μέσα σου και καλά έκανες αλλά μέχρι εκεί. Γιατί αφορά όλους εμάς το τι έκανε σε εσένα και μόνο;
3ον Καλά κάνεις και το βλέπεις όλο αυτό το σκηνικό της κοινότητας πολύ συναισθηματικά, καλά κάνεις και το φαντάζεσαι όπως το φαντάζεσαι και είναι δικαίωμα σου. Και λέω καλά κάνεις και το εννοώ γιατί για μένα αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι να κάνει ο καθένας αυτό που νιώθει. Πρέπει όμως να καταλάβεις οτι δεν μπορείς να είσαι φίλος με όλους και οτι με το να "προσπαθούμε", όπως είπες, φίλοι δεν γινόμαστε. Με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Ή μήπως νομίζεις οτι όλοι είναι φίλοι με όλους εδώ μέσα; Αν παρατηρήσεις έχουν δημιουργηθεί παρέες παρέεες. Ξεκινήσαμε όλοι μαζί τις συναναστροφές και κάποιοι κόλλησαν παραπάνω με κάποιους και έγιναν φιλαράκια.
Αυτά έιχα να πω και δεν θα ξανατοποθετηθώ στο συγκεκριμένο θέμα
Φίλε gmak,
λίγο food for thought:
αν από εδώ μέσα δεν κράζαμε π.χ. το συνεργείο του Ζαφείρη (ή τον οποιοδήποτε έχει κάνει πουστιά σε μέλος του club) θα συνεχίζαμε να πηγαίνουμε, να μας ρουφάει το αίμα και να κινδυνεύουμε έχοντας ένα κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο. Επίσης κράζουμε ένα ανταλλακτικό όταν δεν κάνει δουλειά ή κάνει ζημιά στο αμάξι μας. Αυτές οι ανταλλαγές απόψεων μόνο όφελος μας δίνουν.
Από τη στιγμή που έχουμε μια εμπορική συναλλαγή (όπως του Κώστα με το άλλο άτομο) ο πωλητής αμέσως βρίσκεται στην ίδια ομάδα επαγγελματιών με τους οποίους όλοι μας συναλλασόμαστε. Στη θέση του Κώστα θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς. Πρέπει να λάβουμε υπ'όψη μας την "συμφωνία κυρίων" μεταξύ τους η οποία δεν τηρήθηκε από τον πωλητή.
Δεν λέω να φτάσουμε στη φάση "πίσσα και πούπουλα" όπως στον Λούκυ Λουκ (αν και κάποιοι το χρειάζονται) αλλά έτσι προστατευόμαστε όλοι μας.
Πάντα φιλικά
λίγο food for thought:
αν από εδώ μέσα δεν κράζαμε π.χ. το συνεργείο του Ζαφείρη (ή τον οποιοδήποτε έχει κάνει πουστιά σε μέλος του club) θα συνεχίζαμε να πηγαίνουμε, να μας ρουφάει το αίμα και να κινδυνεύουμε έχοντας ένα κακοσυντηρημένο αυτοκίνητο. Επίσης κράζουμε ένα ανταλλακτικό όταν δεν κάνει δουλειά ή κάνει ζημιά στο αμάξι μας. Αυτές οι ανταλλαγές απόψεων μόνο όφελος μας δίνουν.
Από τη στιγμή που έχουμε μια εμπορική συναλλαγή (όπως του Κώστα με το άλλο άτομο) ο πωλητής αμέσως βρίσκεται στην ίδια ομάδα επαγγελματιών με τους οποίους όλοι μας συναλλασόμαστε. Στη θέση του Κώστα θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε από εμάς. Πρέπει να λάβουμε υπ'όψη μας την "συμφωνία κυρίων" μεταξύ τους η οποία δεν τηρήθηκε από τον πωλητή.
Δεν λέω να φτάσουμε στη φάση "πίσσα και πούπουλα" όπως στον Λούκυ Λουκ (αν και κάποιοι το χρειάζονται) αλλά έτσι προστατευόμαστε όλοι μας.
Πάντα φιλικά
Το αμάξι μου θέλει πλύσιμο.
Παρακαλούνται όλα τα πουτ@νάκια με κοντό σορτσάκι και καλοσχηματισμένα κ@λομάγουλα όπως προσέλθουν πάραυτα για αξιολόγησή τους στο χειρισμό μάνικας και σπόγγου.
Disclaimer: Η παραπάνω σεξιστική αγγελία δεν απευθύνεται στον Tasea. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από όσες κ@ριολες θίχτηκαν. Ευχαριστώ.
Παρακαλούνται όλα τα πουτ@νάκια με κοντό σορτσάκι και καλοσχηματισμένα κ@λομάγουλα όπως προσέλθουν πάραυτα για αξιολόγησή τους στο χειρισμό μάνικας και σπόγγου.
Disclaimer: Η παραπάνω σεξιστική αγγελία δεν απευθύνεται στον Tasea. Ζητώ ταπεινά συγγνώμη από όσες κ@ριολες θίχτηκαν. Ευχαριστώ.
Παιδια ο Gmak εχει δικιο. Πριν καμποσο καιρο ειχε γινει "ενα σκηνικο" ας πουμε και υπηρξε μεγαλος τσακωμος μεσα απο το forum (για ασχετο λογο βεβαια) και ηταν αρκετα ασχημο για το forum. Και ηταν ονομαστικα τα πραγματα. Ας μην θυμηθουμε και πουμε ποιους αφορουσε (περασμενα ξεχεσμενα). Ας μην συνεχισει το θεμα. Οντως Κωστα αν θες παρε τηλ το παιδι και ξεχεσε τον, αλλα μην το κανεις απο εδω.
Το να ειναι ενα συνεργειο μουφα δεν ειναι το ιδιο με το να κραζεις καποιον απο εδω μεσα φιλε jerry. Φαντασου να ειναι φιλος π.χ. να τον κραξεις εσυ και να πεταχτω και εγω και να σου πω ποιος εισαι εσυ που τον βριζει ρε τσουτσεκι? Φανταζεσαι τι θα γινει? Θα κανουμε meeting την Τεταρτη και θα ερθουμε ολοι με τα οπλα!
Οποτε ας το σταματησε ολοι και ειδικα ΟΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΙ, καλο ειναι να μην πεταγονται!
P.S. Τασεα θα σε κανω λαμπαδα την Τεταρτη... ΤΕΛΟΣ! Εχουμε να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. Και ξερεις πως θα σκασω ε? Οπως ειπαμε εχθες!
Το να ειναι ενα συνεργειο μουφα δεν ειναι το ιδιο με το να κραζεις καποιον απο εδω μεσα φιλε jerry. Φαντασου να ειναι φιλος π.χ. να τον κραξεις εσυ και να πεταχτω και εγω και να σου πω ποιος εισαι εσυ που τον βριζει ρε τσουτσεκι? Φανταζεσαι τι θα γινει? Θα κανουμε meeting την Τεταρτη και θα ερθουμε ολοι με τα οπλα!
Οποτε ας το σταματησε ολοι και ειδικα ΟΙ ΞΕΚΑΡΦΩΤΟΙ, καλο ειναι να μην πεταγονται!
P.S. Τασεα θα σε κανω λαμπαδα την Τεταρτη... ΤΕΛΟΣ! Εχουμε να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα. Και ξερεις πως θα σκασω ε? Οπως ειπαμε εχθες!

Not War