ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Πως από τις κόντρες φτάσαμε σε μένα δεν το κατάλαβα...
Μάνο χαλάρωσε λίγο τα παίρνεις όλα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ σοβαρά σε έναν τελείως α-σόβαρο κόσμο...Άσε μας να ζήσουμε το μύθο μας και μεις...άλλωστε κανένας δεν είπε ότι γ...., πλάκα κάνουμε...
Μάνο χαλάρωσε λίγο τα παίρνεις όλα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ σοβαρά σε έναν τελείως α-σόβαρο κόσμο...Άσε μας να ζήσουμε το μύθο μας και μεις...άλλωστε κανένας δεν είπε ότι γ...., πλάκα κάνουμε...
Μα δε μιλανε ατομα που εχουν αποδειξει οτι γ@μ@νε ΩΡΑΙΑ ΜΩΡΑ, (το ξαναγραφω) ΩΡΑΙΑ ΜΩΡΑ και μιλανε ατομα που ζουν ακομα στην εποχη της λασπης!
Πω ρε φιλε τι διαβαζω πρωι πρωι.....
Σαν μια φιλη μου που ειχε γνωρισει παλια καποια παιδια απο το forum και μου λεει:
"Καλα, τι σκατοφλωροι ειναι αυτοι?" Ολο μαλακιες μου ελεγαν."
Πω ρε φιλε τι διαβαζω πρωι πρωι.....
Σαν μια φιλη μου που ειχε γνωρισει παλια καποια παιδια απο το forum και μου λεει:
"Καλα, τι σκατοφλωροι ειναι αυτοι?" Ολο μαλακιες μου ελεγαν."
Μάνο, γ... εμείς τις σαύρες για να μπορείς εσύ να ... τα ΩΡΑΙΑ ΜΩΡΑ...
Είναι οι μικρές διαφορές που κάνουν τον κόσμο πιο ωραίο...
Και να ξέρεις ότι κάποιοι ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να αποδείξουν τι γ..... ούτε να ανεβάζουν φώτο από πρώην και νυν γκόμενες ούτε τίποτα γιατί όλη η ζωή δεν είναι ΚΟΝΤΡΕΣ.
Αυτά.
Είναι οι μικρές διαφορές που κάνουν τον κόσμο πιο ωραίο...
Και να ξέρεις ότι κάποιοι ΔΕ ΝΙΩΘΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ να αποδείξουν τι γ..... ούτε να ανεβάζουν φώτο από πρώην και νυν γκόμενες ούτε τίποτα γιατί όλη η ζωή δεν είναι ΚΟΝΤΡΕΣ.
Αυτά.
Κ εσυ να ξερεις οτι επειδη στην Ελλαδα εισαι οτι δηλωσεις και για να μη σε παιρνουν στο ψιλο οι αλλοι, καλο θα ειναι οταν παρουσιαζεις τον εαυτο σου σα γ@μι@ να μπορεις εστω και ελαχιστα να το "υποστηριξεις".
Αυτα.
Αυτα.
Originally Posted by lalakis2000,Jul 30 2008, 10:23 PM
'Η τις προάλλες που μου έκανε ένας φίλος μία πάσα (επέμενε να πάω μια τύπισσα βόλτα με το S) και με το που μπήκε μέσα , αφού περιεργάστηκε το χώρο, λέει 'αχ, ωραίο είναι', κατεβάζω την οροφή, η τύπισσα έβαλε τα γυαλιά του ηλίου (στις 8 το βράδυ), πήρε πόζα και έμεινε έτσι μέχρι το τέλος της διαδρομής.
Και όταν βγήκαμε Εθνική και τη ρώτησα αν ήθελε να ανεβάσουμε τα παράθυρα για να μην της ανακατέβει τα μαλιά ο αέρας, μου λέει, 'Όχι, όχι, μου αρέσει καλύτερα έτσι, άσε να το φχαριστηθούμε'.
Και όταν βγήκαμε Εθνική και τη ρώτησα αν ήθελε να ανεβάσουμε τα παράθυρα για να μην της ανακατέβει τα μαλιά ο αέρας, μου λέει, 'Όχι, όχι, μου αρέσει καλύτερα έτσι, άσε να το φχαριστηθούμε'.

Θα είναι έτοιμο τέλος Σεπτεμβρίου για να μπούν και οι εμπειρίες του καλοκαιριού...
λίγη υπομονή παρακαλώ...