Γενικά Θέματα εκτός S2000 For all Off Topic posts

ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I

Thread Tools

Old Oct 9, 2008 | 03:03 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Old Oct 9, 2008 | 04:22 AM
ManosS2k's Avatar
Registered User

From: somewhere in hell... ];)

Εκκλησια δεν υπαρχει πια,ειναι η πιο κερδοσκοπικη επιχειρηση. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ??
Old Oct 9, 2008 | 05:14 AM
ThanasiS2K's Avatar
Registered User

Anoigw nea ekklhsia tha einai ekklhsia tou kolou
Old Oct 9, 2008 | 05:59 AM
Nabu's Avatar
Registered User

From: Far far away...

U got ur first member
Old Oct 9, 2008 | 07:35 AM
Dimitrisss's Avatar

From: Egaleo,Athens

Παλι τα ιδια θα λεμε.Οι εκκλησιες εχουν απιστευτα λεφτα.Γιατι ετυχε να εχω προσφατα μια συνεργασια με καποια μητροπολη τα λεφτα που εχουν φτανουν για να αγορασουν ολοκληρη τη Μυκονο 2 φορες.
Old Oct 9, 2008 | 08:46 AM
LOCAL S's Avatar
Registered User

& your 2nd member!
Old Oct 9, 2008 | 03:22 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Eρχεται καποια στιγμη στη ζωη σου που καταλαβαινεις οτι πρεπει να αναθεωρησεις ορισμενα πραγματα, να αρχισεις να σκεφτεσαι αλλιως, να φυγεις απο αυτο το ριμαδι το σκαλοπατι που βρισκεται ολα αυτα τα χρονια,να γυρισεις σελιδα,να αλλαξεις στην τελικη πιστευο ρε αδερφε......
μια απο αυτες τις μερες ηταν και η σημερινη οπου το συνολικο αποτελεσμα ηταν οτι πρεπει να αρχισω να σκεφτομαι και γενικως να κοιταω με αλλο ματι τον ορο αυτοκινητο.
το ορο feeling σε ενα αυτοκινητο τον ειχα συλλαβει απο τη στιγμη που αρχισα να την ψαχνω λιγο παραπανω με το αυτοκινητο και μου ειχε μεινει σαν στερεοτυπη ιδεα στο μυαλο μου οτι : αμα θελεις να παρεις το 100% του αυτοκινητου πρεπει πρωτα απο ολα το ιδιο το αμαξι να στο δεινει ανοθευτο - αφιλτραριστο. (και φυσικα πρωτευων απο ολα ειναι να μπορεις και σαν οργανισμος να το αποροφησεις)
Σημερα ειχα την τιμη/ευκαιρια/τυχη να συνοδηγησω μια lotus elise 111R φιλου.
εν αρχη περιεργαστικα το αυτοκινητο απο ολες τις γωνιες. θεση οδηγησης : απλα αψογη. η φραση ΕΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ τα λεει ολα και με το παραπανω. το τιμονι στη σωστη αποσταση απο τα χερια , τα πενταλ τοποθετημενα απελπιστικα κοντα το ενα με το αλλο (αμα δεν φορας παπουτσια οδηγησης απλα ΔΕΝ μπορεις να οδηγησεις , και δεν ειναι υπερβολη αυτο που λεω) , ο λεβιες διπλα σου σε σωστη αποσταση (παρεπιπτοντως με πολυ καλη αισθηση και θετικο κουμπωμα , αν και θα ηθελες λιιιιιιγο πιο κοντες διαδρομες). το τιμονι απλα δεν το συζηταμε , απιστευτα μικρο (ξερεις , σαν τα παιχνιδια στα παλια καλα ηλεκτρονικα) και με σωστο - αντρικο βαρος.
αντε και μπηκαμε μεσα, κλεισαμε την πορτα , δεθηκαμε με την ζωνη (υπηρχε και optional πολλων σημειων) , αναψε το φλας και αιντεεεεεεεεε.
πρωτο φαναρι μου λεει : προσεξε εκινηση. χωρις να κανει το τελειο ξεκινημα , απλα ξεκινωντας σβελτα καταλαβαινεις ενα και μοναδικο πραγμα , τις δυο μαγικες λεξης καθε αυτοκινητου με @@@ : μηχανικη προσφυση . ηταν απιστευτο ο τροπος με τον οποιο η δυναμη περνουσε στο δρομο. για να σπινιαρεις τους πισω τροχους επρεπε να το επιδιωξεις. με αλλα λογια εκμεταλευεσαι και το τελευταιο γραμμαριο ροπης που εχει να σου δωσει ο κινητηρας . ο τελευταιος ηταν απολυτα γραμμικος , χωρις ξεσπασματα , χωρις να ειναι τιποτε το ιδιαιτερο απο ακουστικης αποψης , συνδιαζεται ενα μαλλον μακρουτσικο κιβωτιο που του στερει μερικες δωσεις σπιρταδας. στο δρομο τωρα , για να μην ξεχνιωμαστε , το αυτοκινητο απλα υπακουε. το τιμονι εδειχνε να ηταν αμεσοτατο και σαφεστατο. παντελης ελλειψη κλισεων απο το αμαξωμα και αψογο turn in σε οποιαδηποτε στροφη. μπορει να ειναι απο τα χειροτερα αυτοκινητα απο αποψη ανεσης αναρτησης αλλα στην τελικη who cares???
ενα αλλο πραγμα που μου εκανε τρομακτικη εντυπωση και φυσικα δεν το περιμενα (μετα απο ωρες διαβασματος σε ποικιλα περιοδικα) ειναι η ομαλοτητα - προοδευτικοτητα των αντιδρασεων του αμαξωματος. πιεζεις λιγο παραπανω το αμαξι σε μια στροφη? , το προδιαθετεις να μπει με ελαφρα υπερστροφη ?? κανενα προβλημα , του λες καντο , και εκεινο το κανει. η ουρα αναλαμβανει δραση με τετοιο τροπο που λες απο μεσα σου : το κατεχω. ΣΟΥ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΕΙ. υπαρχει μια απιστευτη επικοινωνια.
για τα φρενα , τι να πει κανεις????? τα κιλα κανουν τη διαφορα...... οποιος καταλαβε , καταλαβε , δεν περιγραφω αλλο. (ας μην ηταν αυτη η κωλοασφαλτος της ελληνικης πραγματικοτητας και η πανσετα θα εσκαγε μυτη για ενα δευτερο γυρο διαπραγματευσεων).
τι να πω αλλα ρε παιδια??? το μονο που μενει ειναι να την οδηγησω (λεμε τωρα) , για να δωσω και αλλες λεπτομερειες.
Mεχρι χθες ελεγα : θα πουλησω οτι εχω και δεν εχω και θα αγορασω ενα ΕΒΟ.......... απο σημερα και μετα??? μαλλον για οικογενειακο θα παει ο ιαπωνας......
προσωπικο αυτοκινητο (αυτο που λεμε δικο σου) πρεπει να ειναι αυτο που σου δεινει την μεγιστη χαρα - ικανοποιηση. σε μενα ειναι η αισθηση σε οτιδηποτε και αν κανω. οποτε μεχρι να μας ερθει κατι αλλο στο δρομο μας (ενα κατερχαμ για παραδειγμα) τα ονειρα μας θα βρισκονται στην γηραι αλβιωνα........
και εις αλλα με υγεια........
Old Oct 9, 2008 | 07:47 PM
energetic's Avatar
Registered User

From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe

Αυτο το εχω διαβασει και αλλου παντως.
Old Oct 9, 2008 | 09:57 PM
leftis's Avatar
Registered User

From: The weasel's nest

4τροχοι forum
Old Oct 9, 2008 | 11:13 PM
Stradale's Avatar
Registered User

From: Ioannina

Copy paste το έκανα ρε γιατί μου άρεσε.
Όχι από τους 4Τ,από ένα άλλο.

All times are GMT -8. The time now is 01:27 AM.