ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Οποτε εχουμε και λεμε...
01) Τελικα κ0λ0 ποιος δινει και ποιος παιρνει?
02) Ειναι το ζευγαρωμα κατορθωμα? Αν ναι, μετα απο ποσα χρονια θεωρειται επιτευγμα?
03) Που πηγαν οι γ@μ1@δ3$ που λετε και ποιοι ειναι?
04) Το σαπουνι να ειναι Παπουτσανης?
05) Στη κολαση εχει ουζο, ρακομελο ή Johnie?
06) Τετρακλινο για swingers party στο Superfast ή όχι?
07) Ποιος εχει τσιγκινο?
08) Η ντουλαπα ειναι μονη η διπλη?
09) Το ντουλαπακι μου ποτε θα ερθει?
10) Ο S2000_FUN ποτε θα απαντησει για το 09?
01) Τελικα κ0λ0 ποιος δινει και ποιος παιρνει?
02) Ειναι το ζευγαρωμα κατορθωμα? Αν ναι, μετα απο ποσα χρονια θεωρειται επιτευγμα?
03) Που πηγαν οι γ@μ1@δ3$ που λετε και ποιοι ειναι?
04) Το σαπουνι να ειναι Παπουτσανης?
05) Στη κολαση εχει ουζο, ρακομελο ή Johnie?
06) Τετρακλινο για swingers party στο Superfast ή όχι?
07) Ποιος εχει τσιγκινο?
08) Η ντουλαπα ειναι μονη η διπλη?
09) Το ντουλαπακι μου ποτε θα ερθει?
10) Ο S2000_FUN ποτε θα απαντησει για το 09?
Γμτ... να χασω τετοιο πραγμα σημερα, γαμω την δουλεια μου 
Λοιπον, και εγω με το αδερφο μου Θοδωρη αποφασισαμε να τον παρουμε γιατι οπως και ειπε, πολλοι γ@μ@ν3 και επειδη οι τρυπες ειναι λιγες ειπαμε να το γυρισουμε... Ουτος η αλλως και εγω μικρη την εχω σαν τον Μαριο και δεν χρησιμευει... Οποτε αποφασισαμε το σωστο... Ολοι Συγγρου παιδια, θα ειμαστε μαζι με τον Θοθωρη. Θα μας καταλαβετε κατευθειαν, η ψηλη και η ξανθια ειμαστε... Διαφερουμε απο τις αλλες κ@ριολ3ς του δρομου... Ανοιξαμε και σας περιμενουμε...

Λοιπον, και εγω με το αδερφο μου Θοδωρη αποφασισαμε να τον παρουμε γιατι οπως και ειπε, πολλοι γ@μ@ν3 και επειδη οι τρυπες ειναι λιγες ειπαμε να το γυρισουμε... Ουτος η αλλως και εγω μικρη την εχω σαν τον Μαριο και δεν χρησιμευει... Οποτε αποφασισαμε το σωστο... Ολοι Συγγρου παιδια, θα ειμαστε μαζι με τον Θοθωρη. Θα μας καταλαβετε κατευθειαν, η ψηλη και η ξανθια ειμαστε... Διαφερουμε απο τις αλλες κ@ριολ3ς του δρομου... Ανοιξαμε και σας περιμενουμε...