ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ - CHAT TOPIC - PART I
Μονο μην ακολουθειτε ποτε τις συστασεις για χασαποταβερνα των τσελιγκαδων. Και προς θεου μακρια απο χοιρινες. Υπο αυτες τις προυποθεσεις count me in.Αρκει να υπαρχει και ο θοδωρης να κανονιζει το σερβις...

Υ.Γ. θα περασω θοδωρη αποψε απο συγγρου στο στεκι σου. Πλυνε το κ@λοτρ$πιδακι σου @δακι...με συγχωρεις ε?

Υ.Γ. θα περασω θοδωρη αποψε απο συγγρου στο στεκι σου. Πλυνε το κ@λοτρ$πιδακι σου @δακι...με συγχωρεις ε?
Originally Posted by Giannos ukS2K,Nov 6 2008, 04:10 AM
Μονο μην ακολουθειτε ποτε τις συστασεις για χασαποταβερνα των τσελιγκαδων. Και προς θεου μακρια απο χοιρινες. Υπο αυτες τις προυποθεσεις count me in.Αρκει να υπαρχει και ο θοδωρης να κανονιζει το σερβις...

Άκου 'συγγνώμη'...
Από δω και πέρα θα λέμε 'μπαρδόν μαντάμ'.
Επιτελους κ καποιος με @@ια με συγχω δλδ . Ανοιξαν οι δουλειεεεεεςς
Γιαννο μου η επιθυμια σου διαταγη και το ξερεις.
Προχθες εριξα γιαλισμα καθαρισμο τριχας κ λοιπων μικροστοιχειων.....
Καθρεπτης λεμεεεε τυχερουυλιιιι θα φτιαξεις κ τη χωριστρα σου
Μετα απο 11.30 θα ειμαι εκει γτ νωριτερα εχω προπονα
Γιαννο μου η επιθυμια σου διαταγη και το ξερεις.
Προχθες εριξα γιαλισμα καθαρισμο τριχας κ λοιπων μικροστοιχειων.....
Καθρεπτης λεμεεεε τυχερουυλιιιι θα φτιαξεις κ τη χωριστρα σου

Μετα απο 11.30 θα ειμαι εκει γτ νωριτερα εχω προπονα
Registered User
From: Athens, Greece, Europe, Earth, Universe
Αχ αγαπη(μενες) μου καλα θα περασουμε. 
Aν και αποψε σας το λεω οτι ο κ0L0$ μου θα καιει λογω jalapenos που θα εχουν τα nachos κατα τη προβολη του ψ0λ@$, ε sorry (P)Solace ειπαμε. Κακο για μενα, καλο και καυτο για σας!

Aν και αποψε σας το λεω οτι ο κ0L0$ μου θα καιει λογω jalapenos που θα εχουν τα nachos κατα τη προβολη του ψ0λ@$, ε sorry (P)Solace ειπαμε. Κακο για μενα, καλο και καυτο για σας!
Originally Posted by Giannos ukS2K,Nov 6 2008, 05:29 AM
Εσυ Μαριε βαλε θερμομετρο γιατι ξερεις οτι σε θελω στους 38.2 ακριβως. Εχει να κανει με την υγρασια ξερεις εσυ... 

Στις λεπτομέρειες παίζεται το παιχνίδι κυρίες μου...
(Δε θέλω ''μα...''. Όλες κυρίες είμαστε.)
Ζητω συγνωμη απο την Syggroy Team και το Forum που ελειπα 2 μερες λογο εγχειρισης στα ματια... Μπορειτε ομως απο σημερα και παλι να μου τα βγαζετε χωρις προβλημα...
Ραντεβου ολοι σημερα για πολυ Π0ΥτS@! ΑΧ - ΑΧ Λιχουδη μου... μετα το χθεσινο τηλεφωνικο S3x απλα δεν μπορω να περιμενω...
Ραντεβου ολοι σημερα για πολυ Π0ΥτS@! ΑΧ - ΑΧ Λιχουδη μου... μετα το χθεσινο τηλεφωνικο S3x απλα δεν μπορω να περιμενω...